Termeni și condiții

disclaimer-earnings-paramarketing-blog

Informațiile prezentate pe acest website sunt doar pentru scopuri generale de  informare și sunt furnizate fie de administratorul site-ului fie de terțe persoane. Deși ne străduim sa prezentăm informații precise și corecte, nu aducem nici o garanție de orice fel cu privire la caracterul complet, acuratețea sau corectitudinea informațiilor prezentate pe acest website. Vă rugăm înainte de a lua decizia de a participa la un eveniment să verificați din mai multe surse datele și termenii specifici lui, sau să luați legătura cu organizatorii. Prin urmare, utilizarea informațiilor prezentate pe evenimentebiz.ro se face pe propriul risc și propria răspundere.

1. Acceptarea Termenilor si Conditiilor

  • Folosirea site-ului evenimentebiz.ro (inclusiv vizitarea acestuia, inregistrarea, folosirea serviciilor) implica acceptarea in totalitate si neconditionata a Termenilor si Conditiilor expusi mai jos
  • evenimentebiz.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza unilateral Termenii si Conditiile oricand, fara notificarea prealabila a persoanelor care utilizeaza acest site.

2. Drepturile de proprietate Intelectuala 

  • Continutul site-ului evenimentebiz.ro: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, este integral proprietatea evenimentebiz.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.
  • Utilizarea pe evenimentebiz.ro a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva. evenimentebiz.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea continutului site-ului.

3. Drepturile si Obligatiile Utilizatorului

  • Utilizatorul are dreptul de a beneficia in intregime de serviciile site-ului, atat timp cat nu se constata o incalcare a prevederilor acestui document.
  • Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru continutul anunturilor publicate si declara ca acestea corespund cu starea reala si juridica a evenimentului ce face obiectul anuntului si ca nu incalca drepturile Furnizorului si/sau ale unor terte persoane.
  • Utilizatorul declara pe propria raspundere ca este titularul tuturor drepturilor de proprietatea intelectuala, inclusiv al drepturilor de autor in privinta continutului publicat, inclusiv fotografii, si este de acord ca acesta sa fie publicat de furnizor pe toate si oricare dintre platformele sale online, si prin alte mijloace, cum ar fi: comunicate de presa, televiziune, bannere, panouri publicitare si Internet.
  • Utilizatorul are obligatia sa verifice daca evenimentul care doreste a fi posta nu este deja publicat pe site, pentru evitarea duplicatelor. Ne rezervem dreptul de a sterge evenimente duplicate.
  • Aceasta platforma este destinata doar evenimentelor de business si dezvoltare personala. Ne rezervem dreptul de a sterge evenimente care nu se incadreaza in categoriile de referinta ale site-ului

4. Newsletter și alerte:

Prin crearea unui cont pe acest website, user-ul este de acord să fie adăugat automat în lista de newsletter. Acestuia i se oferă posibilitatea de a se dezabona oricând de la această listă.

5. Dispozitii finale 

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.