Săptămâna Business Ladies Club – Lady today, business lady tommorrow II

BLCSocietatea este înconjurată de oameni care vor să schimbe ceva, marea majoritate fiind formată din tineri, tineri care sunt însă speriați de birocrația din spatele succesului. Celebrul om de afaceri, investitor, trainer în domeniul financiar și autor al unei serii de cărți motivaționale – Robert Kiyosaky, susține atingerea independenței financiare în randul tinerilor susținând că nu trebuie să ne mulțumim cu un simplu post de angajat în cadrul unei companii, ci trebuie să visăm la a avea una a noastră, la a deveni antreprenor și la a ne atinge independența financiară.

Mentorii personali, spirituali ne sugerează adesea ca orice afacere este comparată cu o construcție, de aceea realizarea acesteia trebuie făcută pas cu pas pentru a nu se surpa când ne e lumea mai dragă sau succesul mai aproape. Dacă fundația nu e solidă, degeaba dorim să o ridicăm.

Echipa BLC, prin intermediul proiectului de față și cu sprijinul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, încearcă să ajute la consolidarea acestei fundații educaționale și la așezarea primelor cărămizi în realizarea unei afaceri. Astfel, proiectul se va desfășura timp de cinci zile consecutive (10-14 martie 2014), fiecare zi fiind dedicată unui aspect important inițierii unei afaceri ( Dezvoltare personala, Marketing, Imagine, Aspecte juridice, Aspecte financiare).

În cadrul fiecărei zile vor exista atât dezbateri realizate din punct de vedere teoretic cât și practic. Ultima zi se va încheia cu o gala  in cadrul careia vom avea ca si invitaţii toţi partenerii şi sponsorii noştri, trainerii, profesorii facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, precum și participanţii proiectului.

Înscriere: http://jotformeu.com/form/30604124349346 

NewsletterImage