GoDev, primul curs romanesc de front-end development care simuleaza munca intr-o companie de dezvoltare software, incheie al doilea sprint

GoDev permite tinerilor fara background tehnic sa isi construiasca o cariera in dezvoltarea software printr-un program intensiv de training in CSS, HTML si JavaScript

– GoDev se desfasoara pe o perioada de 4 luni si este 100% practic. Cunostintele teoretice nu

sunt predate de profesori, ci explicate de lead-developeri cu experienta.

– Cursul este organizat in 8 module (sprinturi) de 2 saptamani; fiecare modul are o serie de proiecte care trebuie predate, in functie de care cursantii raman in program sau sunt eliminati.

In urma primelor doua module de evaluare din cursul de front-end development GoDev au ramas 10 cursanti din cei 15 selectati. Baza totala de selectie a fost de aproximativ 1000 de aplicanti.

Conceput dupa un program intern de instruire din cadrul companiei Neurony , activa de aproape 10 ani pe piata de dezvoltare web din Romania (si UK, prin Webstars LTD), GoDev isi propune sa ii invete pe cei pasionati de web development tehnici de lucru in CSS si HTML in primele 2 sprinturi, urmand a se concentra pe programare JavaScript pentru restul de 6.

Programul GoDev este unul intensiv. Prin urmare, absolventii sai vor avea, la sfarsitul cursului, o experienta de lucru echivalenta cu 1.5 ani de job intr-o agentie de web development.

Dupa doar 4 saptamani de curs, studentii GoDev au deja cunostinte intermediare de HTML si CSS,

putand realiza un mockup HTML dupa un concept grafic dat. In sprinturile ce urmeaza, acestia vor invata cum sa animeze elementele dintr-o pagina web, dar si cum sa construiasca de la zero aplicatii complexe si jocuri in JavaScript.

Despre Go Dev International

Deschis pe 16 noiembrie 2015 in Bucuresti, GoDev este singurul curs de front-end development din

Romania care nu doar simuleaza experienta de lucru dintr-o companie de dezvoltare software, dar si promite cursantilor sai un job la finalizarea perioadei de training. GoDev combina un sistem de invatare accelerata cu unul de management de cariera pe termen mediu.