Ziua Iubitorilor de Animale

September 7, 2014

September 7, 2014

14:00 To 18:00

Parcul Izvor, Bucuresti

http://petrescueromania.ro

0725858851

are you going to attend Ziua Iubitorilor de Animale?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Adoptam, invatam, impreuna ne distram! Aceasta este deviza evenimentului “Ziua Iubitorilor de Animale” , eveniment dorganizat de catre “Asociatia Romana a Iubitorilor de Animale”, in parteneriat cu “Smart Event Marketing” si “Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti” in data de 7 septembrie 2014, in parcul Izvor, incepand cu ora 14:00.

Sunt zeci de motive pentru care nu trebuie sa ratezi acest eveniment, dar mai jos iti prezentam doar cateva dintre ele si asta pentru a nu divulga toate surprizele pe care ti le-am pregatit!

Adopti un catel, schimbi un destin! DogTown, cel mai mare adapost de catei comunitari din Bucuresti, va aduce la eveniment zeci de catei pe care ii poti adopta. Sunt mici, jucausi si dornici sa ajunga intr-un camin calduros, dornici sa inceapa o noua viata alaturi de o familie adevarata. Si pentru ca vei veni fara catel si vei pleca acasa cu unul, noi iti oferim gratuit un chit complet de “Bun venit”, constand in hrana si accesorii pentru patruped.

Invata cum sa ai grija de animalul tau de companie! Participa la workshop-ul dedicat  cresterii si ingrijirii animalelor de companie, organizat de Clubul Cainilor Utilitari! Vei primi sfaturi practice de la medicii specializati de la Sarmivet  despre cum sa ai grija de sanatatea animalutului tau si sfaturi despre cum poti sa-l protejezi, oferite de ROMVAC.

Copiii de distreaza alaturi de Minnie si Mickey Mouse! Vino cu copilul tau la eveniment si  prin face painting Minnie ii va oferi sansa sa devina personajul lui preferat . Va primi baloane modelate, va putea participa la karaoke si la multe alte concursuri. Nu ti le dezvaluim pe toate, vino sa le descoperi!

Delecteaza-te cu expozitii interesante! In timp ce copilul tau se distreaza, tu ai parte de expozitii de iconografie, pictura si arta plastica. Asociatia Vorba Romaneasca iti prezinta aceste expozitii realizate de copii si tineri. Vino sa descoperi talentul autohton! Si daca iti plac obiectele hand made,  in cadrul unui workshop poti sa inveti cum sa ti le confectionezi singur.

Si pentru ca esti iubitor de animale, ne-am gandit sa iti aratam cum poti sa iti dresezi animalutul, oferindu-ti demonstratii de Dog Agility.

Daca vii si cu catelul tau, acesta poate pleca acasa cu premii constand in hrana premium de la ExtruCan si produse farmaceutice de uz veterinar oferite de ROMVAC! Trebuie doar sa participe la concursuri haioase. Vom vedea cat de mult poate sa dea din coada in 30 de secunde, cat de mult poate latra in 30 de secunde sau in cat timp parcurge un traseu stabilit. Si tu si catelul tau va veti distra de minune!

Punctul culminant al evenimentului va fi decernarea premiilor “Mari Iubitori de Animale”. Premiile vor fi acordate persoanelor publice care au depus un efort susținut în protejarea animalelor fără stăpân în perioada 2013-2014.

Mai avem o multime de surprize si cadouri, pentru a afla despre ce e vorba trebuie sa vii in 7 septembrie in Parcul Izvor!

Organizers

Str. Baladei nr.2

0725858851

http://event-marketing.ro

Event Information

contact@petrescueromania.ro

Visited 590 times, 1 Visit today

Related Event

May 6, 2015

06:30 To 15:00

RoMagento este un eveniment de o zi care va avea loc la București, pe 7 mai, la Crowne Plaza Hotel ****. Evenimentul se afla sub cupola TeCOMM Bucuresti si este dedicat developerilor de magazine online care folosesc platforma Magento. Scopul acestei conferințe este de a permite dezvoltatorilor și furnizorilor de… Read more…

July 30, 2014

16:00 To 19:00

Relationarea directa este cheia unor relatii de afaceri de succes si pe termen lung. Te invitam sa impartasesti cu ceilalti oameni de afaceri, manageri, profesionisti scopurile tale, sa creezi parteneriate, sa construiesti relatii bazate pe incredere si conexiuni valoroase, care te vor ajuta sa iti cresti afacerea si sa afli noi… Read more…

November 5, 2015

12:00 To 16:00

Îţi doreşti şă te dezvolţi atât din punct de vedere personal, cât şi din punct de vedere profesional? Să acumulezi noi cunoştinţe, idei şi instrumente practice care să te ajute să îţi dezvolţi propria afacere ? Să treci la nivelul următor în diferite aspecte ale vieţii tale ?Dacă ai răspuns… Read more…

Monica Jitariuc, Managing Partner MSLGROUP The Practice, este speakerul evenimentului Meet the WOMAN!, organizat de Femei in Afaceri in Bucuresti, marti, 21 aprilie 2015, ora 19:00, la Capital Plaza Hotel. Tema evenimentului va fi „3, 2, 1, START la PR! Comunicare pentru startup-uri”. Meet the WOMAN! este un eveniment de…

The background in tourism and from 1998 in HORECA of the organizer, respects maybe the most valuable asset of those who participate to these meetings: time. The accent on the professional side of any business is a priority; the event’s location (restaurant, bar or hotel), jazz music and the wine… Read more…