workshop VIAȚA DINCOLO DE LIMITE – Cluj-Napoca

May 10, 2014

May 10, 2014

13:00 To 18:00

are you going to attend workshop VIAȚA DINCOLO DE LIMITE - Cluj-Napoca?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

DECIZIA ÎȚI MODELEAZĂ DESTINUL! DECIDE SĂ-ȚI PUI POTENȚIALUL ÎN ACȚIUNE!

Ce vei face la workshop-ul VIAȚA DINCOLO DE LIMITE? SHIFT-ul de la ce ai putea fi la ce decizi sa fii. Înveți să faci acțiuni inspirate, nu prin vorbe, ci prin fapte.
80% din succes e psihologie, 20% e mecanică. Dacă treci dincolo de limitele de care ai fost atașat până acum, iei decizii diferite. Iar deciziile diferite conduc către acțiuni diferite, așa e? 

Ce-ar fi să nu te mai excluzi singur din ecuația fericirii și a succesului, prin gânduri și comportamente făcute inconștient, dar cu consecvență? Tiparele tale de credințe, nevoi și emoții sunt forțele invizibile care îți creează viața. Așa că această zi e despre DECIZII MAI BUNE, despre ce vei crede de acum încolo despre tine, despre iubire, capacitățile tale, obținerea succesului și curajul de a trăi așa cum îți dorești. 

Vino și află cum să-ți accesezi potențialul nelimitat și să-l pui în acțiune. Potențial care îți aduce o mai bună comunicare cu tine însuți și cu ceilalți.

CU CE RĂMÂI DUPA PARTICIPARE?

– Schema reușitei, care explică de ce oamenii săraci devin tot mai săraci, iar cei bogați tot mai bogați
– Faci tranziția de la a gândi “small”, la a gândi “big”
– Cum să te cunoşti şi să fii autentic în viaţa ta. Ai încredere în ghidarea interioară.
– Primești tehnici de vizualizare inovatoare și instrumente de automotivare. Nu prin vorbe, ci prin exerciții cu efect imediat, care te pun în contact cu imboldul spre acțiune. 
– Spui adio convingerilor limitative care îți sabotează dorințele, îți iei resurse din momentele tale de excelență, le ancorezi în prezent și le duci cu tine în viitor.
– Înveți că dinamica din relația de cuplu și la locul de muncă se schimbă în funcție de starea în care te afli și de felul cum îți reprezinți interior lucrurile.
– Faci cunoștință cu tine, cel din viitor, care și-a trăit sau nu viața așa cum și-a dorit. Ai curaj să faci asta?
– Te conectezi cu oamenii, pasiunea și atmosfera care WILL MAKE IT HAPPEN!

Folosesc ca instrumente tehnici din NLP, hipnoterapie ericksoniană, terapie Gestalt, Time Line Therapy și super-learning.

UNDE? CLUJ-NAPOCA, FastTraKids, str. Donath nr. 138.

CAND? SÂMBĂTĂ, 10.05.2014, 13.00 – 18.00.

Bilete: EARLY BIRD – 70 lei, până în 2 mai
LATE BIRD – 100 lei, între 2-9 mai

Înscrieri și detalii despre modalități de plată aici: https://docs.google.com/forms/d/1kXJVj1FP47wBm_iAKF_zBFoga0wFQ_AO44xEqLdZqnQ/viewform

PREMII oferite participanților la workshop:

~ O INVITAȚIE LA 11EVEN EXPERIENCES Cluj-Napoca, 15 mai 2014 (mai multe detalii aici: http://www.elevenevents.ro/)

~ O ȘEDINȚĂ DE COACHING INDIVIDUAL CU DONA SĂSĂRMAN – Life Coach NLP Resonanz®

~ 2 CĂRȚI DE DEZVOLTARE PERSONALĂ DE LA BookORG: “Calea spre succes” – Napoleon Hill și “Îndrăznește să câștigi” – Jack Canfield, Mark Victor Hansen.

Te aștept cu pasiune și determinare!

Dona Săsărman, 
Life Coach NLP
Fondator Life Avenue

Pentru mai multe detalii despre eveniment, conteactază-mă aici:

0745655405 
dona@lifeavenue.ro
www.lifeavenue.ro

Organizers

Visited 561 times, 1 Visit today

Related Event

November 10, 2015

14:00 To 19:00

O experiență de dezvoltare a liderilor concepută pentru a echipa participanții cu noi perspective, instrumente practice și idei aplicabile. Vei aduce un nou suflu asupra stilului tău de leadership în timpul acestui extraordinar eveniment de jumătate de zi.Aveți ocazia, la acest eveniment videocast, de a învăța direct de la experți… Read more…

In our professional and personal life at some point we have to organize an event: a birthday or a Christmas party, a wedding, a seminar, a workshop or a conference. Come to our Event Management training and develop new skills! Ramona Leonida has over six years of experience in organizing… Read more…

March 14, 2015 To March 20, 2015

Train the Trainers este un eveniment care formează viitorii traineri ELSA România, aveţi ocazia să participaţi o singură dată la doi ani, de aceea vă încurajăm să aplicaţi. În urma acestuia, veţi avea şansa să contribuiţi şi mai mult la dezvoltarea personală a membrilor ELSA şi la calitatea evenimentelor organizate… Read more…

September 28, 2015 To September 29, 2015

Learning Network Te Invita La Festival,  Evenimentul Esential Pentru Profesionisti In Invatare Si Dezvoltare Organizationala. Evenimentul Are Loc Pe 29 Si 30 Septembrie La Crystal Palace Ballrooms, Bucuresti.   Cele doua zile sunt o investitie in dezvoltarea profesionala, o oportunitate unica de a intalni furnizori si a vedea trendurile din…

Sibiu – 17 iunie, Cluj – 18 iunie, Timisoara – 19 iunie, Iasi – 24 iunie, Bacau – 25 iunie, Bucuresti – 26 iunie, Constanta – 1 iulie, Brasov – 3 iulie Fiecare dintre noi am venit pe această lume atât cu daruri și talente unice, cât și cu vulnerabilități,…