WORKSHOP – Raise Your Aliveness

November 14, 2015

November 15, 2015

11:00 To 20:05

Centrul pentru Dezvoltare Cluj Strada Cotita 2, Cluj-Napoca

are you going to attend WORKSHOP - Raise Your Aliveness?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Dacă aspiri spre o viață trăită în împlinire, dacă vrei să înveți să rămâi prezent/ă și pozitiv/ă în activitățiile cotidiene, dacă te simți blocat/ă într-un anumit domeniu al vieții tale sau pur și simplu vrei strategii PRACTICE pentru împlinirea obiectivelor proprii, te invit la Raise Your Aliveness!

Cum a pornit acest proiect?
Se spune că cea mai fericită zi din viața unui om este atunci când descoperă de ce a venit pe lume, atunci când își descoperă misiunea.
În octombrie 2009 am participat la primul program de dezvoltare personală& leadership și atunci a încolțit undeva în sufletul meu un sentiment de admirație față de trainera care ne învăța și o dorință de a fi într-o zi în postura ei.
De atunci au trecut 6 ani în care dorința a rămas constantă. 6 ani în care m-am pregătit fără să știu exact pentru ce, cu o sete de cunoaștere cum nu am crezut că poate să simtă cineva.
Am dedicat timp educației mele informale. Am depășit obstacole fizice. Și mentale. I-am lăsat în urmă pe cei care mi-au spus că îmi pierd timpul și că n-am să ajung nicăieri. Am citit, am participat la evenimente, am înțeles anumite puncte de vedere științifice sau spirituale. Am luat de la fiecare ce mi s-a potrivit și am trecut printr-un proces la început zguduitor, apoi frumos, de creștere.
Am învățat să accept ce nu pot schimba și să știu cine sunt eu și care sunt amprentele lăsate de alții în sufletul meu. Să mă iert și să iert. Să mă iubesc și să mă joc. Am făcut cunoștință cu ego-ul meu, apoi am înțeles cum se simte să oferi necondiționat. Am învățat să găsesc în mine puterea, care de altfel există în oricare din noi, oamenii, de vindecare. Să predau controlul atunci când nu mai știu ce să fac și să accept ghidarea dintr-un plan mai înalt.
Numele meu este Raisa Simionescu. În prezent sunt trainer în domeniul dezvoltării personale, antreprenoare, practicantă NLP și Quantum Touch.
Mi-am tot pus întrebarea oare unde aș fi fost azi dacă acum 5 ani aș fi știut ceea ce știu în acest moment… Și oare de ce am luat-o tocmai pe acest drum, când putea fi oricare altul?!
Nu știu unde aș fi fost, dar știu că parcursul vieții mele mi-a dezvăluit misiunea: aceea de a da mai departe tot ceea ce am învățat. Astfel, pentru voi, am conceput proiectul Raise Your Aliveness.

Când?
În 14-15 Noiembrie 2015
Unde?
La Centrul pentru Dezvoltare Cluj. (vei primi adresa completă prin e-mail)

Ce am conceput pentru tine? (*)

Program ziua I: 11:00 – 20:00, cu pauză de masă o oră

-Ce sunt convingerile?
-Exerciții de introspecție pentru descoperirea blocajelor în domenii importante ale vieții:
*relația mea cu mine
*familie
*financiar-profesional
*relația mea cu persoane de sex opus- partenerul de cuplu
-Legătura dintre gânduri și boli
Știai că tu singur îți poți influența starea de sănătate?
-Practici de Atingere Cuantică pentru a fii cea mai bună versiune a ta în fiecare zi.
– Multe surprize pe care le vei afla doar dacă participi

Program ziua II: 12:00 – 20:00, cu pauză de masă

-Descoperirea propriilor valori
-Setarea obiectivelor personale în domenii importante
-Trasarea unui plan de acțiune personal, pentru a obține rezultatele dorite.
(*) programul poate suferi modificări, în funcție de nevoile tale.

CE CÂȘTIGI ÎN URMA PARTICIPĂRII?
-te cunoști mai bine pe tine
-încredere crescută în propria persoană
-îți identifici convingerile limitative
-înveți să stabilești obiective și convingeri
-susținerea pe viitor pentru îndeplinirea viselor tale
-pun la dispoziție gratuit materialele din care eu am învățat în funcție de nevoile tale, chiar și după proiect
-prieteni și cel puțin două zile intense de bună dispoziție

Investiția ta? 63 lei
Ai incluse în preț pauzele de cafea și materialele de curs.
Dacă simți că acest proiect nu ți-a adus valoare, primeștii garantat și pe loc banii înapoi, fără să dai explicații.

ATENȚIE!
Locurile sunt limitate, numărul maxim de participanți fiind 20 persoane.
Pentru participarea la eveniment este necesară completarea formularului de înscriere: https://goo.gl/KGph80

Data limită de înscriere: 10 noiembrie

Te aștept să creștem împreună! 🙂

https://www.facebook.com/events/1656426414641717/

Organizers

Visited 399 times, 3 Visits today

Related Event

July 21, 2014

16:30 To 18:30

Acolo unde imi indrept atentia se afla toata puterea pentru ca imi folosesc intreaga energie!  In toiul verii, cand miroase a vacanta, iti propunem sa ne orientam atentia catre resursele personale. E clar ca avem zile in care excelam, avem pofta de lucru si toate par a ne merge din… Read more…

De multe ori, proiectele derulate de ONG-uri nu ajung suficient de cunoscute din cauze unei lipse de comunicare adecvate. Astfel, initiative foarte importante care conteaza pentru societate nu sunt sustinute suficient, nici de catre societatea civila, dar nici de catre potentiali sponsori. Fie ca esti presedinte, responsabil de comunicare sau doar membru… Read more…

February 11, 2016

Fiecare dintre noi are potenţialul de a fii un lider, dar nu toată lumea are curajul de a-și valorifica acest potențial, de a-și asuma riscurile aferente acestei poziții. Ai încredere în tine, treci la acțiune! Asumă-ți riscuri! Indiferent că ești nou în această poziție sau ai ani de experiență în… Read more…

21 iunie 2014, Bucureşti Eşti Project Manager junior sau vrei să îţi dezvolţi cariera în acest domeniu? Coordonezi unul sau mai multe proiecte la locul de muncă? Te ocupi de un proiect în viaţa personală (organizarea unui eveniment important pentru familia ta, construcţia unei case etc.)? Vino la acest training… Read more…

March 22, 2015

Cod ROȘU la SPEAKERS CLUB! Locotenentul Andrei Rosu vine la Connect Hub. Pe 23 Martie, invitat special la ediția 16 a grupei Connect, îl avem pe Andrei Roșu, ultramaratonist, care a intrat în Guiness Book, înregistrând un Record mondial pentru cea mai rapida finalizare a circuitului 7 maratoane si 7… Read more…