WORKSHOP – Raise Your Aliveness

November 14, 2015

November 15, 2015

11:00 To 01:32

Centrul pentru Dezvoltare Cluj Strada Cotita 2, Cluj-Napoca

are you going to attend WORKSHOP - Raise Your Aliveness?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Dacă aspiri spre o viață trăită în împlinire, dacă vrei să înveți să rămâi prezent/ă și pozitiv/ă în activitățiile cotidiene, dacă te simți blocat/ă într-un anumit domeniu al vieții tale sau pur și simplu vrei strategii PRACTICE pentru împlinirea obiectivelor proprii, te invit la Raise Your Aliveness!

Cum a pornit acest proiect?
Se spune că cea mai fericită zi din viața unui om este atunci când descoperă de ce a venit pe lume, atunci când își descoperă misiunea.
În octombrie 2009 am participat la primul program de dezvoltare personală& leadership și atunci a încolțit undeva în sufletul meu un sentiment de admirație față de trainera care ne învăța și o dorință de a fi într-o zi în postura ei.
De atunci au trecut 6 ani în care dorința a rămas constantă. 6 ani în care m-am pregătit fără să știu exact pentru ce, cu o sete de cunoaștere cum nu am crezut că poate să simtă cineva.
Am dedicat timp educației mele informale. Am depășit obstacole fizice. Și mentale. I-am lăsat în urmă pe cei care mi-au spus că îmi pierd timpul și că n-am să ajung nicăieri. Am citit, am participat la evenimente, am înțeles anumite puncte de vedere științifice sau spirituale. Am luat de la fiecare ce mi s-a potrivit și am trecut printr-un proces la început zguduitor, apoi frumos, de creștere.
Am învățat să accept ce nu pot schimba și să știu cine sunt eu și care sunt amprentele lăsate de alții în sufletul meu. Să mă iert și să iert. Să mă iubesc și să mă joc. Am făcut cunoștință cu ego-ul meu, apoi am înțeles cum se simte să oferi necondiționat. Am învățat să găsesc în mine puterea, care de altfel există în oricare din noi, oamenii, de vindecare. Să predau controlul atunci când nu mai știu ce să fac și să accept ghidarea dintr-un plan mai înalt.
Numele meu este Raisa Simionescu. În prezent sunt trainer în domeniul dezvoltării personale, antreprenoare, practicantă NLP și Quantum Touch.
Mi-am tot pus întrebarea oare unde aș fi fost azi dacă acum 5 ani aș fi știut ceea ce știu în acest moment… Și oare de ce am luat-o tocmai pe acest drum, când putea fi oricare altul?!
Nu știu unde aș fi fost, dar știu că parcursul vieții mele mi-a dezvăluit misiunea: aceea de a da mai departe tot ceea ce am învățat. Astfel, pentru voi, am conceput proiectul Raise Your Aliveness.

Când?
În 14-15 Noiembrie 2015
Unde?
La Centrul pentru Dezvoltare Cluj. (vei primi adresa completă prin e-mail)

Ce am conceput pentru tine? (*)

Program ziua I: 11:00 – 20:00, cu pauză de masă o oră

-Ce sunt convingerile?
-Exerciții de introspecție pentru descoperirea blocajelor în domenii importante ale vieții:
*relația mea cu mine
*familie
*financiar-profesional
*relația mea cu persoane de sex opus- partenerul de cuplu
-Legătura dintre gânduri și boli
Știai că tu singur îți poți influența starea de sănătate?
-Practici de Atingere Cuantică pentru a fii cea mai bună versiune a ta în fiecare zi.
– Multe surprize pe care le vei afla doar dacă participi

Program ziua II: 12:00 – 20:00, cu pauză de masă

-Descoperirea propriilor valori
-Setarea obiectivelor personale în domenii importante
-Trasarea unui plan de acțiune personal, pentru a obține rezultatele dorite.
(*) programul poate suferi modificări, în funcție de nevoile tale.

CE CÂȘTIGI ÎN URMA PARTICIPĂRII?
-te cunoști mai bine pe tine
-încredere crescută în propria persoană
-îți identifici convingerile limitative
-înveți să stabilești obiective și convingeri
-susținerea pe viitor pentru îndeplinirea viselor tale
-pun la dispoziție gratuit materialele din care eu am învățat în funcție de nevoile tale, chiar și după proiect
-prieteni și cel puțin două zile intense de bună dispoziție

Investiția ta? 63 lei
Ai incluse în preț pauzele de cafea și materialele de curs.
Dacă simți că acest proiect nu ți-a adus valoare, primeștii garantat și pe loc banii înapoi, fără să dai explicații.

ATENȚIE!
Locurile sunt limitate, numărul maxim de participanți fiind 20 persoane.
Pentru participarea la eveniment este necesară completarea formularului de înscriere: https://goo.gl/KGph80

Data limită de înscriere: 10 noiembrie

Te aștept să creștem împreună! 🙂

https://www.facebook.com/events/1656426414641717/

Organizers

Visited 179 times, 1 Visit today

Related Event

November 5, 2015

Cui se adreseaza si ce vei invata Reputatia ta online are nevoie de putin detergent? Aici poti invata cateva tips and tricks care te pot ajuta sa atenuezi pagubele reputationale generate din diverse motive. Doresti sa intelegi mai bine ce este brandul personal si cum il poti cultiva ca la… Read more…

June 8, 2015 To June 9, 2015

08:00 To 16:00

Conferinta regionala cu participare internationala PEX SUMMIT urmareste sa reuneasca pentru doua zile directori de excelenta operationala, manageri Lean, furnizori de servicii si solutii, specialisti in domeniul imbunatatirii proceselor si speakeri /consultanti de top locali si internationali. Despre un PEX SUMMIT (Process Excellence Summit) s-a scris si se scrie (inca)… Read more…

April 3, 2015 To April 4, 2015

10:00 To 17:00

>>> Rezerva-ti locul: http://incredereainsine.ro/ <<< Încrederea în Sine este un workshop de dezvoltare personala interactiv, personalizat pentru nevoile cu care vine fiecare participant, unde se pune accent pe partea practică, experiențială, mai degrabă decât pe ”teorie” sau ”idei” (pe care le puteți găsi și în cărți sau pe net). Obiectivul… Read more…

July 9, 2014 To July 24, 2014

08:00 To 16:00

Vara asta este speciala! Vara asta poti incerca ceva cu totul nou. Senzatii care sa te ajute sa te cunosti mai bine. Sa descoperi cine esti si de ce esti asa cum ai ajuns. Sa vrei si sa poti sa fi mai bun. Controlul vietii tale de acum incolo poate… Read more…

September 11, 2014 To September 13, 2014

În ultimii ani, Clujul a devenit unul dintre cele mai importante nuclee ale producției și promovării artei contemporane românești, iar în acest an și-a propus să aducă împreună galeriile, spațiile de artă independente și instituțiile de artă locale într-un singur eveniment, de trei zile, deschis publicului între 12 și …14… Read more…