WORKSHOP – Raise Your Aliveness

November 14, 2015

November 15, 2015

11:00 To 08:36

Centrul pentru Dezvoltare Cluj Strada Cotita 2, Cluj-Napoca

are you going to attend WORKSHOP - Raise Your Aliveness?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Dacă aspiri spre o viață trăită în împlinire, dacă vrei să înveți să rămâi prezent/ă și pozitiv/ă în activitățiile cotidiene, dacă te simți blocat/ă într-un anumit domeniu al vieții tale sau pur și simplu vrei strategii PRACTICE pentru împlinirea obiectivelor proprii, te invit la Raise Your Aliveness!

Cum a pornit acest proiect?
Se spune că cea mai fericită zi din viața unui om este atunci când descoperă de ce a venit pe lume, atunci când își descoperă misiunea.
În octombrie 2009 am participat la primul program de dezvoltare personală& leadership și atunci a încolțit undeva în sufletul meu un sentiment de admirație față de trainera care ne învăța și o dorință de a fi într-o zi în postura ei.
De atunci au trecut 6 ani în care dorința a rămas constantă. 6 ani în care m-am pregătit fără să știu exact pentru ce, cu o sete de cunoaștere cum nu am crezut că poate să simtă cineva.
Am dedicat timp educației mele informale. Am depășit obstacole fizice. Și mentale. I-am lăsat în urmă pe cei care mi-au spus că îmi pierd timpul și că n-am să ajung nicăieri. Am citit, am participat la evenimente, am înțeles anumite puncte de vedere științifice sau spirituale. Am luat de la fiecare ce mi s-a potrivit și am trecut printr-un proces la început zguduitor, apoi frumos, de creștere.
Am învățat să accept ce nu pot schimba și să știu cine sunt eu și care sunt amprentele lăsate de alții în sufletul meu. Să mă iert și să iert. Să mă iubesc și să mă joc. Am făcut cunoștință cu ego-ul meu, apoi am înțeles cum se simte să oferi necondiționat. Am învățat să găsesc în mine puterea, care de altfel există în oricare din noi, oamenii, de vindecare. Să predau controlul atunci când nu mai știu ce să fac și să accept ghidarea dintr-un plan mai înalt.
Numele meu este Raisa Simionescu. În prezent sunt trainer în domeniul dezvoltării personale, antreprenoare, practicantă NLP și Quantum Touch.
Mi-am tot pus întrebarea oare unde aș fi fost azi dacă acum 5 ani aș fi știut ceea ce știu în acest moment… Și oare de ce am luat-o tocmai pe acest drum, când putea fi oricare altul?!
Nu știu unde aș fi fost, dar știu că parcursul vieții mele mi-a dezvăluit misiunea: aceea de a da mai departe tot ceea ce am învățat. Astfel, pentru voi, am conceput proiectul Raise Your Aliveness.

Când?
În 14-15 Noiembrie 2015
Unde?
La Centrul pentru Dezvoltare Cluj. (vei primi adresa completă prin e-mail)

Ce am conceput pentru tine? (*)

Program ziua I: 11:00 – 20:00, cu pauză de masă o oră

-Ce sunt convingerile?
-Exerciții de introspecție pentru descoperirea blocajelor în domenii importante ale vieții:
*relația mea cu mine
*familie
*financiar-profesional
*relația mea cu persoane de sex opus- partenerul de cuplu
-Legătura dintre gânduri și boli
Știai că tu singur îți poți influența starea de sănătate?
-Practici de Atingere Cuantică pentru a fii cea mai bună versiune a ta în fiecare zi.
– Multe surprize pe care le vei afla doar dacă participi

Program ziua II: 12:00 – 20:00, cu pauză de masă

-Descoperirea propriilor valori
-Setarea obiectivelor personale în domenii importante
-Trasarea unui plan de acțiune personal, pentru a obține rezultatele dorite.
(*) programul poate suferi modificări, în funcție de nevoile tale.

CE CÂȘTIGI ÎN URMA PARTICIPĂRII?
-te cunoști mai bine pe tine
-încredere crescută în propria persoană
-îți identifici convingerile limitative
-înveți să stabilești obiective și convingeri
-susținerea pe viitor pentru îndeplinirea viselor tale
-pun la dispoziție gratuit materialele din care eu am învățat în funcție de nevoile tale, chiar și după proiect
-prieteni și cel puțin două zile intense de bună dispoziție

Investiția ta? 63 lei
Ai incluse în preț pauzele de cafea și materialele de curs.
Dacă simți că acest proiect nu ți-a adus valoare, primeștii garantat și pe loc banii înapoi, fără să dai explicații.

ATENȚIE!
Locurile sunt limitate, numărul maxim de participanți fiind 20 persoane.
Pentru participarea la eveniment este necesară completarea formularului de înscriere: https://goo.gl/KGph80

Data limită de înscriere: 10 noiembrie

Te aștept să creștem împreună! 🙂

https://www.facebook.com/events/1656426414641717/

Organizers

Visited 369 times, 1 Visit today

Related Event

ATELIER DE CREAȚIE – BRAŞOV Atelierul de creaţie este un loc de joacă pentru oamenii mari, un spaţiu în care pictura, coaching-ul şi joaca se îmbină în mod armonios pentru ca noi, oamenii mari, să găsim răspunsuri într-un mod creativ la provocările care apar în viaţa noastră.  Călătoria atelierului a… Read more…

March 18, 2016

Art Out împlinește 5 ani de realizări, evenimente, proiecte și 5 ani de jurnalism cultural! În acest context, te invităm la ediția a III-a a Galei Art Out, pe 19 martie, ora 18:00 în Aula Magna a Facultății de Drept din cadrul Universității București. Astfel, vom descoperi împreună diversitatea culturală,… Read more…

January 24, 2016

Găsește-ți echilibrul, evită amânarea, lucrează inteligentși bucură-te de rezultatele pe care le obții Programul este pentru tine dacă:✔ Ai nevoie de mai multă atenție și putere de concentrare, ca să îți duci la bun sfârșit proiectele✔ Îți dorești mai multă claritate în stabilirea obiectivelor pe termen scurt, mediu și lung✔… Read more…

With May being filled with conferences and mind changing events, we got inspired to support the vibe through our lean-inner Oana Man-Kesselheim, co-founder of Crestemidei, the Romanian crowdfunding platform and Group Customer Care Manager at Endava. Oana would love to share her experience and steer the conversation around changing cultural… Read more…

June 3, 2015

17:00 To 22:00

Seminar motivational sustinut de trainerii Ramona Tiepac si Mircea Chira la sfarsitul caruia veti merge pe carbuni incinsi. Descatuseaza-ti potentialul si invinge-ti limitarile si fricile. Detalii: www.strongway.ro/evenimente