Workshop ,,Influenteaza-ti succesul!

September 12, 2015

September 12, 2015

09:30 To 17:30

Europa Royale Bucharest 60, Franceza Street, Bucharest, Romania

are you going to attend Workshop ,,Influenteaza-ti succesul!?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Doar noi putem decide când ne atingem potențialul!

Cum ar fi să poți comunica empatic cu cei din jur? Cum te-ai simți să știi că ai la indemână tehnici avansate de relaționare pe care le poți folosi cu oricine ? Cât valorează pentru tine o primă impresie bună ? Cum faci să te creezi pe tine așa cum vrei, influențându-ți corpul și mintea ?

Investitie: 200 RON/persoană

Participa cu 3 prieteni si tu intri gratis (sau impartiti costul a 4 bilete la 3 persoane)

Beneficiile workshop-ului:

1. Intri automat într-o comunitate prosperă de oameni cu valori, abilităti și convingeri asemănătoare cu ale tale și cu o imensă chemare spre progres.
2. Primești tot ce ai nevoie pentru a te crea pe tine după propriile criterii.
3. Înveti să creezi contextul de a fi lider
4. Exerciții pe care le poți folosi acasa, cu prietenii, la job, în afaceri (garantat 70% practică)
5. Îți vei clarifica lucruri despre tine.
6. Îți dezvolți credințele tale reale.
7. Fii ceea ce ești pentru a inspira ceea ce devii

Cine susține workshop-ul ?

Cu peste 3000 de oameni hipnotizați, ceea ce face Mihai George se poate numi entertainment psihologic, 100% interactiv. Cu recuzită minimalista: fără cutii, asistente, sau oglinzi, acesta nu vă învață să manipulați bile, țigări, carți sau eșarfe, ci oamenii și gândurile lor.

Folosind îndemânarea iluzionistului clasic în combinație cu tehnici de sugestionare, influențare și dirijarea atenției, acesta reușește să distrugă limita dintre realitate și imaginație, dintre ceea ce este posibil și ce nu.

Cu o experientă vastă în comunicare, studiază de peste 8 ani psihologia, tehnici de NLP (programare neuro-lingvistică), cât și hipnoză. Împreună cu cei mai bine de 10 ani de practică a magiei, a realizat că cel mai bun mod de a ajunge la inima oamenilor este entertainmentul. Folosindu-se de pasiunea pentru magie, el creează ceea ce nu poate fi numit altfel decat iluzionism psihologic.

“Eu nu pot face magie, dar te pot ajuta să o traiesti.”-Mihai George

Cristian Teișan este pasionat de modul prin care omul poate să evolueze și să ajungă la un echilibru și o autenticitate personală.

Ani buni a studiat psihologia, medicina alternativă, business-ul, leadership-ul, actoria și tehnici de cunoastere prin care a reușit să construiască și să livreze programe de dezvoltare personală.

După facultatea de Psihologie, s-a orientat către medicina alternativă, coaching, NLP, medicina germanică, metoda Demartini și altele.

Cristian a construit o tehnică proprie de lucru care se bucură de un real succes în rândul clienților săi.
În seminariile și cursurile sale este cunoscut pentru modul dinamic de abordare, îmbinând un stil puternic de livrare ce oferă o bogată informație în toate aspectele vieții.

Cristian Teișan este apreciat ca un om care dorește să inspire, sa dea valoare si să ofere informații de calitate.

“Atata timp cat te vei uita in exterior, nu vei vedea in interior. ” Cristian Teișan

Trăiește Iubește Inspiră

Cum ești la finalul cursului?

• Echilibrat – Prin tehnicile primite poți fi echilibrat în momentele dificile

• Empatic – Empatia iți va oferi posibilitatea de a fi in pielea fiecărui om

• Abilități de Leadership – Ești propriul tău lider,

• Creștere-Dezvoltare – Gasești tehnici ce te ajută atât la dezvoltarea ta ca persoană, cât și pentu a-ți ajuta apropiații în momente dificile.

• Pasiune -Regasește-ți pasiunea, și folosețte-te de ea ca de o resursa

• Inspirațe -Găsește inspirația în tine pentru a-i inspira pe alțtii

• Creativitate -Creează în afara ta tot ceea ce se află în tine

• Versatilitate emoțională- Îți vei putea controla emoțiile fără să te mai controleze ele pe tine

https://www.facebook.com/events/412247522296648/

 

Organizers

Visited 199 times, 1 Visit today

Related Event

May 13, 2015

LEADERSHIP CONFERENCE Folosește sfera de influență din jurul tău! 14 Mai, 18:00 – 21:00, Hotel Royal Înscrie-te aici:http://goo.gl/1tMhFH DE CE SĂ PARTICIPI LA ACEASTĂ CONFERINȚĂ?• Vei afla strategii cheie în conducerea echipelor• Vei primi exemple de leadership, de la antreprenori, leaderi cu experiență, pe care poți sa le pui în… Read more…

August 12, 2016 To August 14, 2016

Vino alături de noi în Tabăra de echitaţie din Slănic Prahova în perioada 13-15 august! Numit sportul minții și al sufletului, echitația reprezintă modalitatea perfectă de a ieși din monotonia orașului exact în inima naturii. Petrece alături de noi trei zile memorabile în cadrul Centrului Ecvestru Husar Slănic în compania… Read more…

Introducere Selectarea Indicatorilor Cheie de Performanță și colectarea datelor sunt considerate de către practicienii din întreaga lume ca fiind aspectele care pun cele mai multe dificultăți în lucrul cu Indicatorii Cheie de Performanță. O metodă de abordare a acestor provocări este construirea unui cadru riguros de măsurare a Indicatorilor Cheie… Read more…

Refleqt te invită în data de 27 septembrie 2016 la Seara de Inteligenţă Emoţională cu Zoltan Veres pentru a afla mai multe despre ce înseamnă inteligenţa emoţională şi la ce te poate ajuta. Ce subiecte vom aborda-ce este inteligenţa emoţională şi la ce ajută -metode de dezvoltare a inteligenţei emoţionale-sesiune… Read more…

May 22, 2015

14:00 To 21:00

Fii pe faza ! Nu pleca acasa! Weekendul urmator, mai exact in data de 23 mai, te asteptam sa petreci, impreuna cu prietenii tai, alaturi de noi, ultima zi din cadrul Festivalului Universitatii Tehnice. Se vor desfasura, in premiera, activitati si multe surprize pentru voi. Stay tuned 😀 https://www.facebook.com/events/875508112508669/ Read more…