Workshop de dezvoltare personala si autocunoastere 100% practic

March 1, 2014

March 1, 2014

09:00 To 16:00

Bucuresti

http://www.psihoterapieconfident.ro/

are you going to attend Workshop de dezvoltare personala si autocunoastere 100% practic?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Workshopul de psihodrama este o metoda de psihoterapie, care permite participantilor sa isi regaseasca spontaneitatea, ofera o viziune diferita asupra experientelor de viata prin retrairea si regandirea lor dintr-o alta perspectiva.

Scopul psihodramei este sa ne ajute sa ne eliberam energia pentru a trai o viata libera de constrangeri ce generau suferinta.  In procesul psihodramatic gasim de multe ori similitudini cu situatiile traite de ceilalti participanti, ceea ce poate fi vindecator. Metodele de actiune sunt atat de puternice incat sa te ajute sa iti creezi o modalitate sigura de a te vindeca de trecut, de a iti revitaliza viata si a indrazni sa iti imaginezi viitorul asa cum ti-l doresti.

Jacob L. Moreno a fost inspirat pentru a crea Psihodrama la începutul anilor 1900 în Viena , pe cand privea cum se jucau copiii si cum gaseau rezolvari la dificultatile lor prin joc, din diferite roluri.

 

Psihodrama vine literalmente de la cuvintelele “psihic” in sensul de suflet si “drama” in sensul de actiune = “suflet in actiune”. Ea ofera posibilitatea de a trece la un nou nivel de intelegere, claritate si intregrare intr-un mediu securizant de experimentare.

Atelierele de psihodrama sunt recomandate pentru:

–         Rezolvarea conflictelor interioare

–         Vindecarea de durerea pierderii unei persoane dragi

–         Renuntarea la modele disfunctionale de comportament

–         Cresterea acceptarii si iubirii de sine

–         Eliminarea sentimentelor de depresie si anxietate

–         Construirea si cultivarea de relatii sanatoase

–         Explorarea si integrarea adecvata a provocarilor vietii

–         Descoperirea creativitatii si spontaneitatii

–         Clarificarea obiectivelor in viata

Cursul se adreseaza: oricaror persoane dornice de dezvoltare personala, de a afla lucruri noi despre ele insele, deschise catre autocunoastere si curioase in legatura cu metoda psihodramatica.

Numar de participanti: maxim 12.

Tinuta: se recomanda una lejera.

Durata: 7 ore – 9.00 – 16.00.  La cererea participantilor, se poate constitui grup de dezvoltare personala cu intalniri saptamanale/bilunare, in functie de preferinte.

Cost: 80 lei /7 h.

Locatie: Calea 13 Septembrie nr.71, bl.69, sc.A, et.2, ap.5, interfon 5, sector 5, Bucuresti (langa Mega Image-ul de langa Palatul Parlamentului-Marriott) – se poate ajunge cu autobuzele 385 si 136.

Coordonatori curs:

–  Dr. Adela Mihaela Ţăranu, psihoterapeută şi psihodramaticiană, cu specializare complementară în psihoterapie cognitiv-comportamentală; experienţă în psihoterapie individuală cu adulţi, grupuri de dezvoltare personală şi grupuri de suport, dinamică de grup, workshop-uri, cursuri şi laboratoare practice în învăţământul universitar.

 Elena Cozma, psiholog-psihoterapeut specialist cu drept de libera practica, acreditat de Colegiul Psihologilor. Specializari si cursuri in Psihodrama moreniana, Terapii scurte, colaborative orientate pe solutie, Psihosexologie, Hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana. Despre trainer aici: http://www.psihoterapieconfident.ro/?page_id=8

Contact pentru inscrieri:  transmiteti, va rog, email cu subiectul “inscriere curs autocunoastere” la contact@cabinetdepsihoterapie.ro (mentionati si nr. dv. de telefon in email).

Tel. 0733.558.031 – Elena Cozma

Organizers

http://www.psihoterapieconfident.ro/

Event Information

contact@cabinetdepsihoterapie.ro

Visited 511 times, 1 Visit today

Related Event

Seminarul Public Speaking Secrets ajunge in PLOIESTI! Esti pregatit/a pentru aceasta experienta fabuloasa?Vor fi cele mai bune 2 ore investite luna aceasta! Inscrie-te AICI: https://leadyourlife.leadpages.co/pss-ploiesti/ -> Vrei sa scapi de frica de Vorbit in Public?-> Vrei sa impartasesti eficient mesajul tau cu lumea?-> Vrei sa te simti confortabil si inrezator… Read more…

Cu ajutorul tehnicilor de Eliberare Emoţională (EFT) noi AM OBŢINUT următoarele beneficii: – Autocontrol emoţional mult mai bun– Creşterea perseverenţei– Eliminarea autosabotării– Îmbunătăţirea performanţelor profesionale– Îmbunătăţirea situaţiei financiare– O înţelegere complexă şi clară a lumii interioare emoţionale– Eliberarea durerilor fizice– Îmbunătăţirea radicală a relaţiei de cuplu– Îmbunătăţirea imaginii de sine,… Read more…

August 8, 2015 To August 22, 2015

Summer University este şcoala internaţională de vară oficială a Academiei de Studii Economice din Bucureşti, care abordează în principal  probleme economice (pot fi abordate în cadrul temei şi subiecte din alte domenii decât cel economic) şi care are ca scop promovarea valorilor academice comune studenţilor din întreaga lume. Participanţii la… Read more…

May 12, 2016 To May 14, 2016

The Da Vinci System, în colaborare cu UN Youth Association of Romania – Cluj Branch și Centrul pentru Dialog European și Diplomație Culturală (DEDIC), organizează o Simulare a Adunării Comunității Europene a Cărbunelui și Oțelului. Evenimentul adună cele 6 state care au format CECO în 1951, plus alte 4 state,… Read more…

This event will take place between the 4th and 8th of July, 2016 in “the Little Paris of the East”, Bucharest, Romania.The main topic of this year’s edition is Imaging in Cardiology.SSIMA 2016 is organized by the University Politehnica of Bucharest, Technion-Israel Institute of Technology and Eindhoven University of Technology.… Read more…