Workshop de cunoaștere experimentală marca Points of You™ România

March 29, 2016

March 29, 2016

18:00 To 21:30

Iasi, Romania

//www.points-of-you.ro

0745.01.85.84

are you going to attend Workshop de cunoaștere experimentală marca Points of You™ România?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Workshop-ul de cunoaștere experimentală care va avea loc pe 29 martie, la Iași, vă invită să accesați o experiență inedită și să priviți cele mai importante momente din viața personală din perspective diferite cu scopul de a anula tiparele de gândire existente și se a găsi noi oportunități de dezvoltare personală și profesională. Pe parcursul celor 2 ore vă veți relaxa, veți asculta muzică și veți avea posibilitatea de a decodifica provocările cu care vă confruntați și veți identifica perspective noi și inedite, care să vă aducă soluții creative și utile.

Evenimentul se adesează trainerilor, profesioniștilor din resurse umane, psihologilor, terapeuților, managerilor, profesorilor etc. și reprezintă o resursă inovatoare în facilitarea workshop-urilor, team building-urilor, sesiunilor de dezvoltare a echipelor sau ședințelor unul la unul sau de grup, fie doar ca un funny ice-breaker sau ca instrument în terapia post-traumatică. În egală măsură, oricare persoană interesată de propria dezvoltare personală este invitată să cunoască beneficiile metodei Points of You™.

Facilitatorul workshop-ului este Oana Niculae – coach, trainter internațional și country leader Points of You™, consultant în igiena comunicării, a gestionării emoțiilor, a comunicării relaționale și practician al metodei Silva și Thetahealing.

Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Vă invităm să vă înscrieți aici la adresa de e-mail  hello@points-of-you.ro, dar și la telefon: 0745.01.85.84 – Loredana Săndulache, Training Manager.

Completați formularul de înscriere și hai să ne cunoaștem!

Organizers

Strada Pielari, nr. 57

0745 01 85 84

//www.points-of-you.ro

Event Information

hello@points-of-you.ro

Visited 188 times, 1 Visit today

Related Event

În data de 12 decembrie 2014, începând cu ora 14:00, Asociația Tineretul ONU, Filiala Cluj va organiza un workshop cu prilejul împlinirii a 59 de ani de la aderarea României la ONU. Evenimentul se va desfăşura la Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării Cluj-Napoca, în sala T1 din… Read more…

November 3, 2014 To November 9, 2014

Aplica acum, completand formularul de mai jos!

Our next Wine-Wine® is the second crush of seminars in our pleasure to promote wine education in the context of Romanian drinks and cuisine culture. The evening will lead you through the keyhole of some of the most outstanding restaurants, a blind tasting of great Romanian reds and a vertical… Read more…

October 21, 2014 To October 22, 2014

O nouă sesiune gratuită de instruire a personalului din IMM-uri în domeniul administrării competenţelor. Termenul limită de înscriere: vineri, 17 octombrie 2014, ora 14.00. Pentru relaţii suplimentare şi înscrieri trimiteţi un mesaj de confirmare a interesului pe adresa de e-mail secretar@apm.ro.

March 27, 2015

08:30 To 12:30

Demonstratie de tehnica si design floral pe parcursul a 4 ore, impreuna cu Ambasadorul Florist Franky Bollingh si asistentul florist designer Lilla Solyom. Intrarea gratuita prin confirmarea participarii la adresa de mail naturart.cluj@gmail.com . Va asteptam cu drag!