Workshop cu scop caritabil “Leadership motivațional”

September 13, 2014

September 13, 2014

15:00 To 18:00

Hotel Kronwell, Brasov

http://canbv.ro

are you going to attend Workshop cu scop caritabil "Leadership motivațional"?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Investeşte 3 ore din timpul tău în dezvoltarea ta personală şi ajută un copil să meargă la şcoală cu un ghiozdan de la tine! Participă la  “Workshop de Leadership motivaţional” În data de 13 septembrie 2014, orele 15.00 – 18.00 la Hotel Kronwell (Bulevardul Gării 7A) din Brașov!

Cui se adresează seminarul?

 • Oricărei persoane care dorește să devină un lider adevărat
 • Celor care vor să-i inspire și să-i motiveze pe ceilalți
 • Persoanelor care caută să transforme eșecul în succes
 • Celor care vor să îşi ia viaţa în propriile mâini

 

Ce înveți la seminar?

 

Descoperi în doar 3 ore cum să devii un lider de succes care obţine performanţe de excepţie în orice domeniu activezi. Vei învăța cum să:

 

 • îi inspiri pe ceilalți pentru a-și dori și ei să atingă succesul
 • aplici metode de dezvoltare și motivare a echipei care îți aduc rezultate
 • prioritizezi lucrurile pentru a-ți atinge obiectivele stabilite
 • faci față mai ușor situațiilor imprevizibile
 • îţi găseşti întotdeauna resursele necesare pentru a trece imediat la acţiune

Ce câștigi după participare?

 • Principii uşor de aplicat: în doar 3 ore vei învăța tehnici de motivare pe care le poţi aplica cu succes imediat pentru a obţine rezultate în orice domeniu.
 • Înveți cum să te automotivezi pentru a putea, mai apoi, să îi motivezi şi pe alții. Echipa ta va fi, astfel, pregătită pentru orice provocare.
 • Vei fi recunoscut ca un lider adevărat: descoperi cum poți ajunge să fii perceput ca un adevărat lider și cum să îți crești valoarea ta și a echipei tale.
 • Te cunoști mai bine: vei ajunge să știi mai bine ce vrei cu adevărat și cum să îți controlezi emoțiile și stările pentru a deveni un lider de succes.

Link inscriere seminar – http://eepurl.com/2aI11. Pentru a participa donează un ghiozdan, nou sau folosit, cărţi, rechizite şcolare sau contravaloarea acestora în sumă de ~ 50 lei.

Despre trainer :

Mircea Chira este antrenor în motivare, leadership şi public speaking. Prin ambiţia sa de a răzbi și capacitatea de a trece peste înfrângeri, indiferent de condiţii, a dobândit priceperea de a excela în multe domenii. Obiectivul său este acela de a contribui la schimbarea în bine a vieţii cât mai multor oameni, care au curajul să învețe că totul este posibil. Seminariile sale oferă resursele necesare pentru ca visele să poată fi transformate în obiective, pentru ca oamenii să și le poată susţine cu determinare oricând şi să devină lideri pentru ideile lor.

Organizator: http://alexaevent.rohttps://www.facebook.com/alexaevent

Parteneri : Kronwell Hotel, PsyBears Centru Excelență, Asociatia de Servicii Sociale SCUT, Mircea Chira

evenimentcaritabilSCUT

Organizers

Visited 298 times, 1 Visit today

Related Event

October 11, 2014

Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania invită iubitorii de publicitate la un mini-festival care va aduce o experiență nouă prin abordarea non-convențională a domeniului publicitar. În luna Octombrie cei pasionați de domeniul publicității se vor bucura de evenimente în cadrul cărora se vor discuta ultimele tendințe în materie de… Read more…

Refleqt te invită în data de 27 septembrie 2016 la Seara de Inteligenţă Emoţională cu Zoltan Veres pentru a afla mai multe despre ce înseamnă inteligenţa emoţională şi la ce te poate ajuta. Ce subiecte vom aborda-ce este inteligenţa emoţională şi la ce ajută -metode de dezvoltare a inteligenţei emoţionale-sesiune… Read more…

Cand vine vorba despre interactiunea cu masculinul, lucrurile parca ni se complica imediat 🙂Aparent insa, pentru ca toate se intampla, in cea mai mare parte, doar in minte noastra. E momentul in care gandurle pun stapanire pe noi. Se spune ca relatia cu partenerul reflecta relatia pe care o avem… Read more…

September 23, 2015 To September 26, 2015

Salonul de Carte Bookfest revine cu a patra ediție la Cluj-Napoca între 24-27 septembrie, la Centrul de Cultură Urbană Casino din Parcul Central „Simion Bărnuțiu”. Accesul publicului va fi gratuit la toate evenimentele din cadrul Bookfest. Programul zilnic de vizitare va fi în intervalul 10:00 – 20:00. În cele patru… Read more…

March 14, 2016

Marţi, 15 martie 2016, de la aceeaşi oră, ne întâlnim iarăşi la Toastmasters Cluj. De această dată vom avea o şedinţă specială. Colegii noştri: Adrian Salasan, Ovidiu Oltean, Simona Lehene şi Simona Maria Ţiplea ne invită să despicăm în 4 firul unei evaluări eficiente. Pentru a confirma sau a infirma… Read more…