Who`s King in Public SpeaKING? Editia a III-a

April 2, 2016

April 2, 2016

10:00 To 10:01

Centrul National de Arta Tinerimea Romana, Strada Johann Gutenberg, nr. 19, Bucuresti

http://selftrustacademy.ro/whosking/

are you going to attend Who`s King in Public SpeaKING? Editia a III-a?
Yes, I am  1 person is attending.

Event Description

Data si ora: 2 aprilie, Ora 10:00

Locatie: Centrul National de Arta Tinerimea Romana, Strada Johann Gutenberg, nr. 19, Bucuretti

 

“Who`s King in Public SpeaKING?”este o competitie in premiera, in care 14 manageri de top, antreprenori si profesionisti din diverse industrii, antrenati de echipa SELFTRUST Academy se dueleaza pentru marele trofeu: cel mai bun speaker! Vino sa vezi cat de rapida este schimbarea de la 0 experienta in discurs public la lideri care cuceresc scena si captiveaza audienta!

Pentru a treia oara, aducem vorbitul in public la rang de show. Vino sa petreci 4 ore de weekend altfel, invatand si jucandu-te in acelasi timp, asistand la speech-uri care te inspira, te distreaza sau iti dau de gandit si votand cine merge mai departe!

Vezi aici cum a fost la editia II “Who`s King in Public SpeaKING?”! https://www.youtube.com/watch?v=Ov0RB1v33FM

Am urmat conceptul show-urilor live, asa cum este“Vocea Romaniei”, l-am adaptat pentru discursul public si am creat un eveniment unic in Romania: “Who`s King in Public SpeaKING?”: un spectacol care te tine cu sufletul la gura in fiecare moment, care iti aduce zambete si buna dispozitie si care te face parte din povestea celor de pe scena!! Voteaza-ti favoritul! Tu decizi cine ia marele premiu!

CUM SE DESFASOARA EVENIMENTUL

 

ETAPA 1: In prima runda, cei 14 concurenti vor sustine cate un speech de 4 minute pe o tema la alegere, in care vorbitorul are experienta. Vor cauta sa te surprinda, sa-ti aduca povesti pe care nu le-ai mai auzit si informatii utile, sa te captiveze si sa te faca sa ii tii minte. Vei hotari, alaturi de trainerii SELFTRUST Academy si de juriu, cine sunt cei 6 participanti care isi continua drumul spre Marele Premiu.

 

ETAPA 2: Cea de-a doua proba va testa spontaneitatea si creativitatea: cei mai votati 6 concurenti se vor intrece doi cate doi si vor sustine speech-uri spontane, pe teme pe care le vor extrage pe loc. Asa ca, gandeste-te: pe ce subiect ti-arplacea sa auzi un discurs?

 

ETAPA 3: Cei mai buni 3 concurenti votati de tine, alaturi de juriu si de trainerii SELFTRUST Academy, vor ajunge in Marea Finala, care le va pune la incercare toate abilitatile de care are nevoie un speaker de top. Acesta ultima proba este un mix intre cele 2 runde anterioare: provocarea celor 3 fantastici va fi de a sustine un speech spontan, pe tema “Nu am venit sa tin un discurs”, folosind mai multe cuvinte pe care le vor alege pe loc. Asadar, in final, tu ce fel de speaker preferi? Unul amuzant si plin de emotie, sau unul structurat si serios? Un discurs cu poveste sau unul cu fapte clare? Voteaza-l pe cel care te-a cucerit si ajuta-l sa castige trofeul!

 

5 MOTIVE PENTRU A PARTICIPA LA “WHO`S KING IN PUBLIC SPEAKING”

INSPIRATIE & MOTIVATIE

Vei asista la cresterea spectaculoasa a unor lideri autentici, care te vor inspira sa-ti depasesti limitele si sa devii mai increzator in propriile forte, dar si sa-ti imbunatatesti abilitatile de vorbire in public

INFORMATIE DE CALITATE

Vei asista la speeech-uri pe teme din domenii diverse, cu informatii utile care iti vor completa cultura generala si te vor sustine in viata personala si profesionala

ENTERTAINMENT

Vei petrece 4 ore de weekend altfel si vei asista la un show unic in Romania! Spectacolul va fi asigurat de concurentii care se vor duela pentru marele premiu – Trofeul “Who`s King in Public Speaking?”, iar cel care va decide castigatorul vei fi chiar tu!

NETWORKING

Vei cunoaste alti profesionisti din domenii diverse, interesati, ca si tine, de dezvoltare personala. Printre participanti se numara antreprenori, manageri, oameni de marketing si media, directori de resurse umane, directori de vanzari.

TEAMBUILDING

Ia-ti colegii si prietenii si vino la un eveniment distractiv, sa decideti impreuna cine merge mai departe spre Marele Trofeu!

AGENDA EVENIMENTULUI

09:30 – 10:00 Inregistrare participanti & Welcome Coffee

10:00 – 10:15 Speech de deschidere

10:15 – 11:30 Runda 1 – 14 Speech-uri pregatite

11:30 – 11:45 Coffee-break & Networking

11:45 – 12:25 Runda 2 – Dueluri – 6 Speech-uri spontane

12:25 – 12:40 Coffee-break

12:40 – 13:30 Runda 3 – Marea Finala – 3 Speech-uri Mixt Pregatit + Spontan

                        Premiere & Speech de incheiere

TRAINERII SELFTRUST Academy

 

Andrei Dunuta are o experienta de 7 ani in sales management si business development. A construit cele mai performante echipe in cadrul departamentelor de vanzari directe in doua dintre cele mai importante banci din Romania, Citibank si Raiffeisen Bank, reusind sa transforme zeci de consultanti in seniori si experti ai vanzarilor bancare. In prezent, Andrei este Co-Fondator si Trainer de Vanzari si Public Speaking la compania de training SELFTRUST Academy, pe care a fondat-o cu gandul ca un bun vanzator are nevoie de o multime de abilitati, de la public speaking la time management, de la comunicare si influentare la leadership si incredere in sine.

Alin Comsa este trainer de peste 15 ani, fiind implicat In proiecte ce tin de dezvoltare personala, relationare eficienta si managementul echipelor.  Are o experienta  vasta In piata financiar-bancara, unde  a avut rezultate impresionante In domeniul vanzarilordirecte. Co-Fondator al SELFTRUST Academy, Alin Comsa  a dezvoltat de-a lungul timpului o serie de cursuri cu diferite teme: Leadership, Coaching, NLP, Sisteme de convingere, Inteligenta emotionala, Time Management, Motivare, Charisma, Train the Trainers, Public speaking, etc. In paralel, Alin Comsa livreaza cursuri de pictura si dezvoltare prin arta pentru cei mici.

JURIUL CONCURSULUI

Juratii “Who`s King in Public SpeaKING?” sunt profesionisti din comunicare, media si din industria muzicala.  Ii vom avea alaturi de noi la masa juriului pe Dorin Chiotea (Realitatea TV, Realizator emisiunea “Dimineata de stiri”), Manuela Voicila (BNI, Director National), Ema Zeicescu (Realitatea TV, Realizator emisiunea News Room), Mirela Vasadi (Televiziunea Romana, Realizator emisiunea “Arta fericirii”), Andrei Vulpescu (Owner vulpescu.eu),  Ionut Ilie (Customer Development Director at Unilever South Central Europe at Unilever South Central Europe, Unilever), Alexandra Stoica (castigatoarea “Who`s King in Public Speaking?”, editia a 2-a).

CE SPUN CEI CARE AU FOST LA PRIMELE EDITII “WHO’S KING IN PUBLIC SPEAKING?”

Un eveniment extrem de reusit care inspira, motiveaza, este o sursa foarte buna de informatii, invatare si dezvoltare. Va recomand pentru profesionalism, rezultate si creativitate.”

Oana Constantinescu-UPC Romania, Manager ConturiClienti

„Un exemplu extraordinar pentru cei care nu au avut inca ocazia sa vorbeasca in public. Pe mine m-ati convins!”

Ana Jitarita-Rogalski-Damaschin PR, Communication Manager

“Experienţa si umanitate.”

Nicolae Ciobotaru – NN Asigurari, Unit Manager

23 de speech-uri pregatite si spontane, un singur castigator.

Decide cine este Public SpeaKING!

###

SELFTRUST Academy este o companie de  training fondata de trainerii Alin Comșa si Andrei Dunuță. SELFTRUST Academy inseamna invatare neconventionala si creativa, imbinand elementele de training cu elemente din domenii variate precum teatru, muzica, literatura, pictura. Compania ofera o experienta personala unica prin: inedit, relaxare , inspiratie, un touch de cultura, atmosfera prietenoasa si expertiza.

Unul dintre cursurile emblema SELFTRUST Academy este “Nu am Venit sa Tin un Discurs”, un curs unic de public speaking si vanzari, care foloseste o metoda inovativa de invatare – filmarea incrucisata. Alte cursuri: “Charisma”, workshop prin care cursantii isi descopera, pas cu pas, prin exercitii practice, calitatile pe care trebuie sa le dezvolte pentru a-si redobandi carisma; “Excelenta in vanzari”, ofera tehnici eficiente pentru a deveni vanzatori extraordinari; – Ce vor bărbații. De fapt – un workshop onest pentru doamne și domnisoare despre psihologia masculină si comunicarea eficientă cu un bărbat; Elevator speech – tehnica de a prezenta ideea, proiectul sau afacerea într-un mod captivant, în doar 60 de secunde; “I CAN”, workshop de transformare personala pentru a te programa pentru succes.

Organizers

Visited 353 times, 1 Visit today

Related Event

April 3, 2015 To April 4, 2015

08:00 To 14:00

Proiectul On Therapy are în spate o istorie de mai bine de 6 ani de-a lungul cărora s-au descoperit şi dezvăluit informaţii cât pentru a şti că terapia nu are şi nu va avea limite. În fiecare an venim şi surprindem cu ceva nou, tocmai de aceea anul acesta conferinţa… Read more…

November 10, 2015

Ce?Atelierul de CREATIVE WRITING își propune ca, în două sesiuni, să vă deschidă apetitul pentru exprimarea scrisă – începând de la exerciții și tehnici de bază pentru dezvoltarea imaginației, cursivității și fluenței și până la teme mai complexe, cum ar fi etapele scrierii unei producții originale. Atelierul se adresează celor… Read more…

June 4, 2015 To June 6, 2015

09:00 To 18:00

Ce face ca o relatie sa fie fericita, functionala si sanatoasa? Care sunt acele lucruri pe care le putem face pentru a avea o relație de calitate, un partener fericit, pentru a pastra sau a creste iubirea din relatie? Inscrie-te si afla. O poti face acum, completand acest link:http://goo.gl/SZmwfG Cel… Read more…

În workshop sunt prezentate tehnici pentru anihilarea convingerilor ne-suportive (limitative) și construirea convingerilor suportive (numim asta ”curățarea subconștientului”) precum și procesul în care se folosesc aceste tehnici. Pentru a avea rezultatul dorit, orice tehnică trebuie folosită în momentul potrivit. Dacă vrei să ai o grădină frumoasă întâi trebuie smulse buruienile, apoi trebuie săpat… Read more…

Frica. Probabil cea mai mare tentaţie a iluziei. Identificarea completă cu forma şi raportarea totală la ceea ce este finit, împuterniceşte şi amplifică prezenţa fricii. Nu e vorba despre o anumită formă a fricii, ci despre frica în sine. Nu este vorba despre a elimina o anumită formă de teamă, ci despre a dizolva rădăcina fricii.  Eliberarea totală de frică se face prin transcenderea formei.… Read more…