Webinar gratuit – Imbunatatirea performantei in 12 scenarii diferite

May 14, 2015

May 14, 2015

16:00 To 17:00

Cluj-Napoca

http://www.acumenintegrat.ro

+40 746 673 701

are you going to attend Webinar gratuit – Imbunatatirea performantei in 12 scenarii diferite?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Acumen Integrat organizeaza in data de 14 Mai, incepand cu ora 16:00, webinarul gratuit Imbunatatirea performantei in 12 scenarii diferite.

 Webinarul va fi sustinut de Andreea Vecerdea, Coordonatorul Biroului de Strategie si Performanta din cadrul The KPI Institute, una dintre principalele responsabilitati ale acestei pozitii reprezentand-o mentinerea functionala a Sistemului de Management al Performantei, implementat la nivel organizational, departamental si individual in cadrul companiei.

 Acest webinar se adreseaza tuturor profesionistilor interesati sa cunoasca cele mai noi progrese in ce priveste imbunatatirea performantei in scenarii diverse.

 Formarea participantilor presupune actualizarea informatiilor si a competentelor participantilor prin implementarea indicatorilor cheie de performanta in scenariile de management al talentelor, in scopul monitorizarii performantei si al imbunatatirii calitatii interactiunilor.

 Subiectele tratate în cadrul webinarului sunt: pilonii imbunatatirii performantei, prezentarea celor 12 scenarii, comparatie intre cele 12 scenarii.

 Participarea este gratuita la acest webinar, iar inscrierile se pot realiza accesand linkul:

https://attendee.gotowebinar.com/register/5185419248737052674

 Despre Acumen Integrat

Acumen Integrat a fost fondata in anul 2004, avand ca obiectiv prioritar crearea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual.

In prezent, Acumen Integrat dezvolta si perfectioneaza in mod constant procesul de organizare al evenimentelor dedicate segmentului business din Romania cu scopul de a oferi solutii practice, obiective si durabile.

Portofoliul de activitati al companiei se remarca prin cei peste 300 de clienti  si cele 20 de tipuri de traininguri pe teme legate de managementul performantei, marketing, resurse umane sau logistica.In anul 2015 am integrat in portofoliul programelor oferite 10 cursuri noi de certificare profesionala facilitate de The KPI Institute din Melbourne, Australia.

Organizers

Strada Bistriței nr 49 A, Cluj-Napoca

+40 746 673 701

//www.acumenintegrat.ro

Event Information

anca.andries@acumen.ro

Visited 438 times, 1 Visit today

Related Event

Esti antreprenor? Esti director sau responsabil de resurse umane? Conduci o echipa? Vrei sa cunosti nivelul la care se situeaza angajatii tai? Vrei sa stii cum poti imbunatati performantele echipei pe care o conduci? Atunci acest training intensiv ti se potriveste perfect!   Inscrie-te pana pe 05.10.2015 si vei investi in acest training… Read more…

ÎNSCRIERE: http://bit.ly/21YRMum Finanțare nerambursabilă pentru microîntreprinderile producătoare și prestatoare de servicii din mediul urban – Programul Operațional Regional 2.1.A Conferință ONLINE GRATUITĂ – 11 martie – ora 14:00– Speaker: Nagy-Imecs Peter, expert, director operațional Goodwill Consulting– Durata conferinței: aproximativ 1 oră. Participarea la conferință online este gratuită, dar condiționată de… Read more…

Sales Masters, conferinţa dedicată vânzărilor, va avea loc pe data de 4 Noiembrie 2015, în Bucureşti, la Hotel Athenee Palace Hilton***** şi va reuni în cadrul aceluiași eveniment peste 100 de oameni de business, profesioniști ai zonei de sales și dezvoltare, specialişti cu viziune a mediului de afaceri și evoluție… Read more…

Cred cu tarie ca , indiferent de domeniul de activitate, daca vrem sa avem rezultate mai bune, avem nevoie sa devenim LIDERI mai buni. Si mai cred ca leadershipul autentic nu este legat de nici un fel de FUNCTIE, TITLU sau POZITIE. Mai mult decat atat, orice persoana ar trebui… Read more…

În urma procesului de selecție a Indicatorilor Cheie de Performanță se impune raportarea și analizarea datelor relevante, context care se traduce prin identificarea unui standard la nivel terminologic și practic. Astfel, al treilea webinar al acestei serii urmărește să clarifice aspecte la nivelul procesului de documentare a Indicatorilor Cheie de Performanță,… Read more…