Webinar gratuit – Imbunatatirea performantei in 12 scenarii diferite

May 14, 2015

May 14, 2015

16:00 To 17:00

Cluj-Napoca

http://www.acumenintegrat.ro

+40 746 673 701

are you going to attend Webinar gratuit – Imbunatatirea performantei in 12 scenarii diferite?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Acumen Integrat organizeaza in data de 14 Mai, incepand cu ora 16:00, webinarul gratuit Imbunatatirea performantei in 12 scenarii diferite.

 Webinarul va fi sustinut de Andreea Vecerdea, Coordonatorul Biroului de Strategie si Performanta din cadrul The KPI Institute, una dintre principalele responsabilitati ale acestei pozitii reprezentand-o mentinerea functionala a Sistemului de Management al Performantei, implementat la nivel organizational, departamental si individual in cadrul companiei.

 Acest webinar se adreseaza tuturor profesionistilor interesati sa cunoasca cele mai noi progrese in ce priveste imbunatatirea performantei in scenarii diverse.

 Formarea participantilor presupune actualizarea informatiilor si a competentelor participantilor prin implementarea indicatorilor cheie de performanta in scenariile de management al talentelor, in scopul monitorizarii performantei si al imbunatatirii calitatii interactiunilor.

 Subiectele tratate în cadrul webinarului sunt: pilonii imbunatatirii performantei, prezentarea celor 12 scenarii, comparatie intre cele 12 scenarii.

 Participarea este gratuita la acest webinar, iar inscrierile se pot realiza accesand linkul:

https://attendee.gotowebinar.com/register/5185419248737052674

 Despre Acumen Integrat

Acumen Integrat a fost fondata in anul 2004, avand ca obiectiv prioritar crearea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual.

In prezent, Acumen Integrat dezvolta si perfectioneaza in mod constant procesul de organizare al evenimentelor dedicate segmentului business din Romania cu scopul de a oferi solutii practice, obiective si durabile.

Portofoliul de activitati al companiei se remarca prin cei peste 300 de clienti  si cele 20 de tipuri de traininguri pe teme legate de managementul performantei, marketing, resurse umane sau logistica.In anul 2015 am integrat in portofoliul programelor oferite 10 cursuri noi de certificare profesionala facilitate de The KPI Institute din Melbourne, Australia.

Organizers

Strada Bistriței nr 49 A, Cluj-Napoca

+40 746 673 701

//www.acumenintegrat.ro

Event Information

anca.andries@acumen.ro

Visited 177 times, 1 Visit today

Related Event

July 26, 2014

19:30 To 20:30

Casa de licitatii Artmark prezinta Licitatia de Marine si marinarit pe 27 iulie la Hotel Vega. In aceeasi seara evenimentul va fi intregit de Licitatia de Eleganta si Vanitas. Colectionarii de arta sunt invitati pe www.artmark.ro pentru informatii suplimentare si detalii legate de participare, iar pentru mai multe imagini legate… Read more…

Cred cu tarie ca , indiferent de domeniul de activitate, daca vrem sa avem rezultate mai bune, avem nevoie sa devenim LIDERI mai buni. Si mai cred ca leadershipul autentic nu este legat de nici un fel de FUNCTIE, TITLU sau POZITIE. Mai mult decat atat, orice persoana ar trebui… Read more…

Sales Master va avea loc în 4 Noiembrie în București, la Hotel Athenee Palace Hilton***** și va aduce în atenția participanților calea spre succes a vânzărilor prin telefon. Sales Master este evenimentul dedicat  oamenilor din departamentele de vânzări si marketing, avocaţilor, agenţilor de vânzări, negociatorilor, account managerilor, profesioniștilor din zona de sales  şi… Read more…

Înscrie-te la cursul anual de seminarii online și vei avea posibilitatea să înveți direct de la un trader de succes care este procesul luării deciziilor de investiţii. Perechi valutare, acțiuni, indici bursieri – în ce să investești și când? Vei afla răspunsul la această întrebare în cadrul seminariilor online susținute de Dr. Alexander Elder.… Read more…

January 14, 2015

Webinarul se adreseaza atat incepatorilor cat si investitorilor cu experienta. In cadrul acestuia puteti urmari demonstratii live de tranzactionare pe piete internationale (Forex, actiuni, indici, marfuri) realizate de specialistii nostri. Din cuprins: studii de caz; strategii de trading; comentarii despre piata   Prezentatori: Stefan Petica – Senior BrokerRadu Profeanu –…