Webinar gratuit – 5 trenduri cheie pentru o mai buna planificare strategica

January 21, 2016

January 21, 2016

16:00 To 17:00

cluj napoca

//www.acumenintegrat.ro

+40 264 414 360

are you going to attend Webinar gratuit – 5 trenduri cheie pentru o mai buna planificare strategica?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Acumen Integrat organizeaza in data de 21 ianuarie, incepand cu ora 16:00, webinarul gratuit 5 trenduri cheie pentru o mai buna planificare strategica.

Webinarul va fi sustinut de Paul Albu, Senior Business Research Specialist, in cadrul diviziei europene a The KPI Institute, autoritatea globala in domeniul Indicatorilor Cheie de Performanta (KPIs).

Activitatea sa de cercetare in domeniul Managementului Performantei s-a concretizat in:

  • Documentarea si revizuirea a peste 1.000 de indicatori cheie de performanta;
  • Dezvoltarea publicatiilor „KPI Compendium”, seria de rapoarte „Top 25 KPIs” si dezvoltarea primului proiect de strategie pentru The KPI Institute;
  • Scrierea de articole pentru blogul oficial smartkpis.com si pentru revista de specialitate „Performance Magazine”.

Acest webinar se adreseaza tuturor profesionistilor interesati sa cunoasca cele mai noi progrese in domeniul planificarii strategice.

Formarea participantilor presupune actualizarea informatiilor si a competentelor participantilor prin implementarea indicatorilor cheie de performanta pe segmentul planificarii strategice, in scopul monitorizarii performantei si al imbunatatirii calitatii interactiunilor.

Webinarul va trata următoarele teme: analiza interna, analiza externa, alinierea dintre obiective si initiative si comunicarea strategiei.

Participarea este gratuita la acest webinar, iar inscrierile se pot realiza accesand linkul:

https://attendee.gotowebinar.com/register/8924530645978368257

Despre Acumen Integrat

Acumen Integrat a fost fondata in anul 2004, avand ca principala activitate oferirea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual si formarea profesională dedicata sprijinirii organizatiilor in implementarea riguroasa a indicatorilor de performanta.

In ultimii ani, Acumen Integrat a dezvoltat si a perfectionat in mod constant procesul de organizare a evenimentelor dedicate segmentului business din Romania cu scopul de a oferi solutii practice, obiective si durabile.

Cu o intreaga retea de traineri si colaboratori locali si internationali, si cu un portofoliu de peste 300 de clienti, Acumen Integrat a cunoscut o dezvoltare continua care s-a reflectat in livrarea a peste 20 de tipuri de traininguri pe teme legate de managementul performantei, marketing, resurse umane, logistica.

In prezent, Acumen Integrat isi extinde aria de activitate cuprinzand programe de invatare din diverse arii functionale si industrii, in anul 2015 adaugand la portofoliul programelor oferite 10 noi cursuri de certificare profesionala facilitate de The KPI Institute din Melbourne, Australia.

Pentru inscrieri sau alte informatii suplimentare:

Adrian Puha

Specialist Digital Marketing

Email: adrian.puha@acumen.ro

Telefon: +40 264 414 360

Mobil:   +40 741 518 514

Organizers

Event Information

adrian.puha@acumen.ro

Visited 324 times, 1 Visit today

Related Event

January 21, 2015 To January 27, 2015

15:00 To 17:00

Acest curs BASIC este util  tuturor celor care vor sa inteleaga pietele financiare internationale. De asemenea, tot in aceasta sectiune veti deveni familiarizat cu notiunile academice. Durata cursului introductiv : 1,5 – 2 ore pe zi timp de 4 zile.  La finalul acestui curs gratuit veti sti: aspecte introductive analiza…

Esti gata pentru cursa dublarii venitului tau lunar? Haide sa vorbim despre asta in Webinarul Burcash din 29 iulie ora 18:00.Rezerva-ti un loc la webinar (seminarul online) chiar acum accesand link-ul www.burcash.ro/webinar   https://www.facebook.com/events/891424960938101/

Online sau offline? Care sunt cele mai potrivite canale si medii de promovare? Cum targetam cat mai eficient, astfel incat sa obtinem cele mai bune rezultate in urma campaniilor de promovare?  Pe 3 noiembrie 2015, te asteptam la conferinta “Targetarea in campaniile online si offline”, pentru a afla tot ce…

April 3, 2014

Te invităm la un eveniment unic de tranzacţionare: ia pulsul pieţelor în direct cu analiştii XTB România. Vom urmări împreună în data de 4 Aprilie publicarea în timp real a numărului de locuri de muncă create de economia SUA (NFP) şi vom comenta impactul din pieţele financiare. Unde? Sediul XTB România: Bulevardul Eroilor nr. 18, Sector 5, București. Numărul… Read more…

The Official Launch Event for Squirrly Social. You’ll get to see the tool that helps you schedule One Year of Social Media Posts in a Flash. There are already over 100 business owners and marketers who purchased in pre-release. Now we’re opening the gates for everyone. You’re about to find… Read more…