Webinar gratuit – 5 trenduri cheie pentru o mai buna planificare strategica

January 21, 2016

January 21, 2016

16:00 To 17:00

cluj napoca

//www.acumenintegrat.ro

+40 264 414 360

are you going to attend Webinar gratuit – 5 trenduri cheie pentru o mai buna planificare strategica?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Acumen Integrat organizeaza in data de 21 ianuarie, incepand cu ora 16:00, webinarul gratuit 5 trenduri cheie pentru o mai buna planificare strategica.

Webinarul va fi sustinut de Paul Albu, Senior Business Research Specialist, in cadrul diviziei europene a The KPI Institute, autoritatea globala in domeniul Indicatorilor Cheie de Performanta (KPIs).

Activitatea sa de cercetare in domeniul Managementului Performantei s-a concretizat in:

  • Documentarea si revizuirea a peste 1.000 de indicatori cheie de performanta;
  • Dezvoltarea publicatiilor „KPI Compendium”, seria de rapoarte „Top 25 KPIs” si dezvoltarea primului proiect de strategie pentru The KPI Institute;
  • Scrierea de articole pentru blogul oficial smartkpis.com si pentru revista de specialitate „Performance Magazine”.

Acest webinar se adreseaza tuturor profesionistilor interesati sa cunoasca cele mai noi progrese in domeniul planificarii strategice.

Formarea participantilor presupune actualizarea informatiilor si a competentelor participantilor prin implementarea indicatorilor cheie de performanta pe segmentul planificarii strategice, in scopul monitorizarii performantei si al imbunatatirii calitatii interactiunilor.

Webinarul va trata următoarele teme: analiza interna, analiza externa, alinierea dintre obiective si initiative si comunicarea strategiei.

Participarea este gratuita la acest webinar, iar inscrierile se pot realiza accesand linkul:

https://attendee.gotowebinar.com/register/8924530645978368257

Despre Acumen Integrat

Acumen Integrat a fost fondata in anul 2004, avand ca principala activitate oferirea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual si formarea profesională dedicata sprijinirii organizatiilor in implementarea riguroasa a indicatorilor de performanta.

In ultimii ani, Acumen Integrat a dezvoltat si a perfectionat in mod constant procesul de organizare a evenimentelor dedicate segmentului business din Romania cu scopul de a oferi solutii practice, obiective si durabile.

Cu o intreaga retea de traineri si colaboratori locali si internationali, si cu un portofoliu de peste 300 de clienti, Acumen Integrat a cunoscut o dezvoltare continua care s-a reflectat in livrarea a peste 20 de tipuri de traininguri pe teme legate de managementul performantei, marketing, resurse umane, logistica.

In prezent, Acumen Integrat isi extinde aria de activitate cuprinzand programe de invatare din diverse arii functionale si industrii, in anul 2015 adaugand la portofoliul programelor oferite 10 noi cursuri de certificare profesionala facilitate de The KPI Institute din Melbourne, Australia.

Pentru inscrieri sau alte informatii suplimentare:

Adrian Puha

Specialist Digital Marketing

Email: adrian.puha@acumen.ro

Telefon: +40 264 414 360

Mobil:   +40 741 518 514

Organizers

Event Information

adrian.puha@acumen.ro

Visited 287 times, 1 Visit today

Related Event

March 11, 2014

16:30 To 18:00

Intr-un mediu dominat de roboti, scalping, indicatori si mult zgomot din media, ca forma dominanta de analiza pentru publicul larg, consider ca este absolut necesar sa privim spre asa numitul “PATTERN of a TREND”. Nu figuri, nu indicatori, nu stiri, intru-cat sunt irelevante. Vom intelege TRENDUL! Scopul nostru este sa… Read more…

November 16, 2015

Fiecare psihoterapeut isi creaza in timp, expertiza pe un anumit segment de clienti: copii, adolescenti, adulti, varstnici, dar si pe anumite problematici, de cuplu, familie, limbaj, comportament, etc. Desi sunt recunoscatoare pentru ca le-am intalnit pe toate cele enumerate mai sus (ba chiar multe altele :)), ocazii in care am… Read more…

Vă invităm la conferinţa online: Cum pot beneficia de finanţare nerambursabilă pentru dezvoltare de produse/servicii inovative – prezentare Programul Operațional Competitivitate 2014-2020 Înregistrați-vă mai jos. Conferinţa va fi gratuită, va avea durata de aproximativ 2 ore – şi vă va furniza un pachet complet de informaţii despre:– idei de investiţii… Read more…

Esti antreprenor? Esti director sau responsabil de resurse umane? Conduci o echipa? Vrei sa cunosti nivelul la care se situeaza angajatii tai? Vrei sa stii cum poti imbunatati performantele echipei pe care o conduci? Atunci acest training intensiv ti se potriveste perfect!   Inscrie-te pana pe 05.10.2015 si vei investi in acest training… Read more…

July 26, 2014

18:30 To 19:30

Casa de licitatii Artmark prezinta Licitatia de Marine si marinarit pe 27 iulie la Hotel Vega. In aceeasi seara evenimentul va fi intregit de Licitatia de Eleganta si Vanitas. Colectionarii de arta sunt invitati pe www.artmark.ro pentru informatii suplimentare si detalii legate de participare, iar pentru mai multe imagini legate… Read more…