Webinar gratuit – 5 trenduri cheie pentru o mai buna planificare strategica

January 21, 2016

January 21, 2016

16:00 To 17:00

cluj napoca

//www.acumenintegrat.ro

+40 264 414 360

are you going to attend Webinar gratuit – 5 trenduri cheie pentru o mai buna planificare strategica?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Acumen Integrat organizeaza in data de 21 ianuarie, incepand cu ora 16:00, webinarul gratuit 5 trenduri cheie pentru o mai buna planificare strategica.

Webinarul va fi sustinut de Paul Albu, Senior Business Research Specialist, in cadrul diviziei europene a The KPI Institute, autoritatea globala in domeniul Indicatorilor Cheie de Performanta (KPIs).

Activitatea sa de cercetare in domeniul Managementului Performantei s-a concretizat in:

  • Documentarea si revizuirea a peste 1.000 de indicatori cheie de performanta;
  • Dezvoltarea publicatiilor „KPI Compendium”, seria de rapoarte „Top 25 KPIs” si dezvoltarea primului proiect de strategie pentru The KPI Institute;
  • Scrierea de articole pentru blogul oficial smartkpis.com si pentru revista de specialitate „Performance Magazine”.

Acest webinar se adreseaza tuturor profesionistilor interesati sa cunoasca cele mai noi progrese in domeniul planificarii strategice.

Formarea participantilor presupune actualizarea informatiilor si a competentelor participantilor prin implementarea indicatorilor cheie de performanta pe segmentul planificarii strategice, in scopul monitorizarii performantei si al imbunatatirii calitatii interactiunilor.

Webinarul va trata următoarele teme: analiza interna, analiza externa, alinierea dintre obiective si initiative si comunicarea strategiei.

Participarea este gratuita la acest webinar, iar inscrierile se pot realiza accesand linkul:

https://attendee.gotowebinar.com/register/8924530645978368257

Despre Acumen Integrat

Acumen Integrat a fost fondata in anul 2004, avand ca principala activitate oferirea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual si formarea profesională dedicata sprijinirii organizatiilor in implementarea riguroasa a indicatorilor de performanta.

In ultimii ani, Acumen Integrat a dezvoltat si a perfectionat in mod constant procesul de organizare a evenimentelor dedicate segmentului business din Romania cu scopul de a oferi solutii practice, obiective si durabile.

Cu o intreaga retea de traineri si colaboratori locali si internationali, si cu un portofoliu de peste 300 de clienti, Acumen Integrat a cunoscut o dezvoltare continua care s-a reflectat in livrarea a peste 20 de tipuri de traininguri pe teme legate de managementul performantei, marketing, resurse umane, logistica.

In prezent, Acumen Integrat isi extinde aria de activitate cuprinzand programe de invatare din diverse arii functionale si industrii, in anul 2015 adaugand la portofoliul programelor oferite 10 noi cursuri de certificare profesionala facilitate de The KPI Institute din Melbourne, Australia.

Pentru inscrieri sau alte informatii suplimentare:

Adrian Puha

Specialist Digital Marketing

Email: adrian.puha@acumen.ro

Telefon: +40 264 414 360

Mobil:   +40 741 518 514

Organizers

Event Information

adrian.puha@acumen.ro

Visited 58 times, 1 Visit today

Related Event

Webinar gratuit: Introducere în îmbunătățirea performanței Performanța reprezintă un obiectiv pe care orice organizație urmărește să îl atingă sau să îl îmbunătățească. În acest scop este necesară utilizarea unor instrumente, procese și tehnici specifice și relevante, iar pentru a susține formarea în ceea ce privește îmbunătățirea performanței, Acumen Integrat organizează… Read more…

February 6, 2014

12:30 To 14:30

Dragă Trader, Aşa cum te-am obişnuit deja, în prima vineri a lunii, cu ocazia publicării raportului NonFarm Payrolls din Statele Unite, XTB te invită să îţi aduci device-ul de tranzacţionare şi să te alături specialiştilor noştri pentru o sesiune de Live Trading, la xtb trade&coffee.  xtb trade&coffee este un concept marca XTB România, care îmbină două… Read more…

Vrei sa inveti de unde si cum poti sa atragi talent de top in compania ta? Vrei sa recunosti de fiecare data un potential angajat potrivit si unul nepotrivit? Vrei sa pierzi mai putin timp si mai putini bani din cauza recrutarilor ineficiente?   Atunci vino la trainingul intensiv dedicat… Read more…

Acumen Integrat organizeaza in data de 21 mai, incepand cu ora 16:00, webinarul gratuit Utilizarea Indicatorilor Cheie de Performanta pentru o Pozitionare Strategica a Departamentului de Resurse Umane.  Webinarul va fi sustinut de Cristina Tarata, coordonatorul departamentului de cercetare in cadrul The KPI Institute. In calitate de consultant, Cristina a…

November 16, 2015

Fiecare psihoterapeut isi creaza in timp, expertiza pe un anumit segment de clienti: copii, adolescenti, adulti, varstnici, dar si pe anumite problematici, de cuplu, familie, limbaj, comportament, etc. Desi sunt recunoscatoare pentru ca le-am intalnit pe toate cele enumerate mai sus (ba chiar multe altele :)), ocazii in care am… Read more…