We don’t PR your afFAIRs, but we can ADd a new job for you

May 14, 2015

May 15, 2015

12:00 To 03:22

Hotel Siqua - Calea Plevnei nr. 59A, sector 5, Bucureşti

http://befair.primeromania.ro

are you going to attend We don't PR your afFAIRs, but we can ADd a new job for you?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

PRIME România vă invită la cea de-a şaptea ediţie PR&Ad Fair, târgul de joburi şi internshipuri pentru tinerii care îşi doresc o carieră în PR sau Publicitate.

Specialiştii din Comunicare vă dau întâlnire pe 14 şi pe 15 mai, la Hotel Siqua (Calea Plevnei, nr. 59A, Sector 5, Bucureşti), în intervalul orar 12:00 – 19:00.

PR&Ad Fair este singurul târg de joburi şi internshipuri în domeniul Relaţiilor Publice şi Publicităţii din ţară. Evenimentul încurajează comunicarea dintre tineri şi potenţialii angajatori, asigurând un mediu propice unei astfel de interacţiuni. Astfel, participanţii iau contact direct cu specialiştii din domeniu, iar organizaţiile invitate au şansa de a evalua pregătirea şi aptitudinile viitorilor profesionişti, în timp ce îşi prezintă ofertele de joburi şi programele de internship. Participarea la târg este liberă şi nu necesită înscriere în prealabil.

Anul acesta, la PR&Ad Fair vor fi prezenţi cu oferte de colaborare, sfaturi şi materiale utile pentru participanţi: Godmother, Centrade, Rogalski Damaschin, FCB, Infinit Solutions, Creative Ideas, Hello Communication, Butterfly Media Group, Aurora Media, pastel, The Mansion Advertising, Chelgate, White Image, Geometry Global, JustAD, Porter Novelli, Roton Music, Universum Events, LINK Academy, ArCuB, ERKA, More than Pub, Improve Media, Orasul Antreprenorilor.

Pentru ca participanţii să înţeleagă mai bine activităţile diferitelor departamente dintr-o agenţie, vor avea loc, pe lângă târg, patru Sessions cu tema Structura unei agenţii. Acestea vor avea loc la Casa de Cultură a Studenţilor (Calea Plevnei, nr. 61, Sector 5, Bucureşti).

Participanţii vor afla cum să comunice cu un client şi cum să realizeze un brief, la Sessionul dedicat departamentelor de Client Service şi Strategie, susţinut de Geometry Global, joi, 14 mai, ora 13:00.

Continuând traseul dintr-o agenţie, vor afla cum se desluseşte un brief joi, pe 14 mai, de la ora 16:00, în timpul Sessionului de Creaţie, susţinut de JustAD.

A doua zi, pe 15 mai, vor vedea cum se declină un concept şi ce presupune implementarea unei campanii în online, la Sessionul inspirat de departamentele Digital şi Social Media, de la ora 13:00, susţinut de Infinit Solutions.

Ultimul Session, susţinut de Porter Novelli, va începe la ora 16:00, şi va acoperi aria PR şi Event Management, unde participanţii vor învăţa cum să coordoneze un eveniment, în timp ce comunică impecabil pentru client.

Înscrierile pentru Sessions se realizează la adresa de email befair@primeromania.ro. Taxa de participare este de 10 lei pentru fiecare Session.

PR&Ad Fair 2015 este susţinut de partenerii: Dacia, Avon, Diverta, UTOK, Bucovina, ISIC şi de partenerii media: HiPo, B365, Blogunteer, Radio România Bucureşti FM, TV CITY, Cariereonline.ro, edu-news.ro, InOras, IQool, Markmedia, PortalHR, Romaniapozitiva, studentie.ro, StudentIQ, Chelgate, PRWave, Social Responsibility Magazine, Startub, PR Romania, bestjobs.ro, Integral, Buzz! Camp, Bucharest-Guide, Educativa, Calendar Evenimente, ArtWe, Gen90, Scoala ADC*Ro, IQads, ABC Anteprenori, Going out, Leaders, IAA Young Professionals, Student din provincie.

Organizers

Visited 119 times, 1 Visit today

Related Event

Inainte sa incepi sa alergi, invata sa mergi! De fiecare data cand cand deschid gura, oamenii o fac pentru a vinde ceva!  Baza de la care se porneste pe drumul catre performanta in vanzari este reprezentata de 7 pasi simpli, pasi fara de care nu se poate incepe acest drum.1.… Read more…

November 15, 2015

Un eveniment exclusiv, ce reuneste grupuri de experti antreprenori si consultanti care vor aborda impreuna cu dvs. discutii despre noile tendinte tehnologice in mediul financiar si managementul datelor in era digitala ca principale motoare pentru cresterea performantelor companiilor.   De ce sa participi? Vei obtine informatii valoroase si sfaturi concrete… Read more…

October 18, 2016 To October 19, 2016

08:00 To 03:22

ROHO – CONVENȚIA ROMÂNĂ A SPITALELOR sau ROMANIAN HOSPITAL CONVENTION este un proiect de comunicare dedicat calității actului medical, exemplelor de bună practică medicală, din activitatea clinică, de asistență și de îngrijiri, de furnizare a serviciilor medicale și de management medical. ROHO 2016 va reuni peste 300 de medici, lideri ai profesiei și ai principalelor… Read more…

Noaptea Devoratorilor de Publicitate(NDP) a ajuns, în România, la a XX-a ediţie. Această ediţie specială se va desfăşura pentru prima dată, simultan, în cele mai importante oraşe două oraşe din Romănia, Bucureşti şi Cluj, sâmbătă 21.11.2015, ora 20:00.Spectacolul din Cluj va avea loc la cinematograful Florin Piersic, iar în Bucureşti… Read more…

June 5, 2014

08:00 To 16:00

-mail-urile în limba engleză pot face diferenţa în comunicarea eficientă în business. Sunt e-mail-urile trimise de către dumneavoastră / angajaţii  companiei dumneavoastră clare, uşor de înţeles? Îşi ating scopul? “Teach the language, not about the language”spune un principiu de metodică a predării. Și totuși, în acest curs de business writing veți învăța exact opusul: se va… Read more…