Vânzările prin telefon – succesul din UK preluat și în București

STARTING DATENovember 3, 2015

ENDING DATENovember 3, 2015

TIME 07:00 - 16:00

WEBSITEhttp://salesmasters.ro/

LOCATIONBucuresti, Romania

PHONE0773 392 394

are you going to attend Vânzările prin telefon – succesul din UK preluat și în București ? No one is attending yet. Yes, I am

Event Description

Sales Master va avea loc în 4 Noiembrie în București, la Hotel Athenee Palace Hilton***** și va aduce în atenția participanților calea spre succes a vânzărilor prin telefon. Sales Master este evenimentul dedicat  oamenilor din departamentele de vânzări si marketing, avocaţilor, agenţilor de vânzări, negociatorilor, account managerilor, profesioniștilor din zona de sales  şi dezvoltare care doresc să îşi îmbunătățească aptitudinile de vânzări.

 

Sales Master, evenimentul dedicat vânzărilor va avea ca temă în acest an ”The Perfect Sales Call”, susținut de Tony Morris (UK) supranumit The Sales Doctor de către presa britanică. Tony Morris va susţine Masterclass-ul “The Perfect Sales Call”, astfel încât întreaga zi a materclass-ului va fi rezervată exercițiilor practice, studiilor de caz si tips & tricks legate de procesul de vânzare, iar focusul va fi pus pe partea conversațiilor telefonice și a tehnicilor care au succes în cazul vânzărilor prin telefon. 

Conform digi24.ro, în București sunt 1800 centre care efectuează afaceri la telefon, aproape jumătate din numărul total din întreaga țară. Astfel, în România se fac peste 200 de milioane de euro din apeluri telefonice.

 

Participanții la evenimentul organizat de Libero Events vor avea parte de o zi întreagă dedicată exercițiilor practice, studiilor de caz, cu detalii de la modalitatea în care se structurează bazele de date până la telefonul de vânzare perfect. În cadrul masterclass-ului, accentul va fi pus și pe cuvintele care este necesar să fie folosite la un apel telefonic și pe tehnicile care trebuie aplicate, în vederea creșterii procentajului vânzărilor și depășirii targetelor.

 

Tony Morris, specialistul în vânzări din UK, supranumit The Sales Doctor de către presa britanică, are o experiență de aproape două decenii în domeniul vânzărilor și marketingului. Tony Morris a ales din 2006 calea antreprenoriatului, unde, împreună cu partenerul său de afaceri a pus bazele companiei Sales Doctor. De-a lungul timpului, Tony Morris a instruit şi a fost coach pentru peste 3000 de specialişti în vânzări, manageri de vânzări şi directori, iar acum călătoreşte în întreaga lume pentru a pregăti specialişti în sales.

Mai multe informații despre speaker, masterclass şi înscrieri pot fi obținute accesând site-ul evenimentului www.salesmasters.ro. În cadrul evenimentului, participanții vor primi cadou cartea lui Tony Morris: “The perfect Sales Call”.

 

 

Despre Libero Events

Libero Events este agenţia de evenimente şi PR, B2B şi B2C, sub semnătura căreia au loc conferinţe şi workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar şi  târguri: Touristica.

 Evenimentele marca Libero Events au la bază profesionalismul şi încrederea în clienţi ce devin parteneri şi în parteneri ce devin prieteni în domenii precum: business feminin, resurse umane, e-commerce, marketing, arhitectură, software, sales şi antreprenoriat.

REGISTRATION INFORMATION

Libero Events

Bucurestii 0773392394 http://liberoevents.com/

Related Events