UI/UX Cluj Meetup #6

June 10, 2014

June 10, 2014

18:30 To 20:30

ClujHUB, strada Pitesti, nr. 19, CLuj-Napoca

are you going to attend UI/UX Cluj Meetup #6?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

UI/UX Meetup are ca scop reunirea comunitatii de developeri si designeri din mediul IT clujean. La aceste intalniri periodice vom interactiona cu profesionisti din industrie, vom compara ultimele tool-uri, trenduri, teorii, limbaje, template-uri si vom face schimb de know-how, tips & tricks.

La următorul meetup îl vom avea invitat pe Bogdan Ionuţaş, voluntar în BEST, student la calculatoare şi freelancer. Bogdan dezvoltă momentan o aplicaţie de tournament making pentru un concurs de armwrestling, iar topicul prezentării lui va reuni elemente de UI/UX şi elemente de psihologie. 

Prezentarea va pune în balanţă structurarea aplicaţiei într-un mod arborescent (metoda clasică) vs. unul liniar (method of loci) şi va analiza prioritizarea nevoilor unei aplicaţii în conformitate cu piramida nevoilor concepută de Maslow. Plus multe altele.

Pentru inscriere in comunitate si confirmarea prezentei la meetup-ul de marti, 10 iunie intra aici: http://www.meetup.com/UXUICluj/events/153087302/.

Evenimentul va avea loc la ClujHUB iar contributia ta este de 25 ron, fiind inclusa participarea la eveniment, coffee break & drinks & snacks. O alta posibilitate este sa-ti faci un Hub Event Membership de 100 ron/luna prin care iti asiguri accesul la toate evenimentele Hub-ului din luna respectiva + 1 zi / saptamana acces la spatiile de coworking. 

Te asteptam!
_________________________________________________
Comunitatea UI/UX Cluj este destinata atat Web si Mobile Designerilor, Developerilor, Architectilor, Expertilor pe Usability, Experience Designerilor, cat si celor implicati in design-ul, dezvoltarea, programarea si implementarea web site-urilor si aplicatiilor mobile, indiferent de platforma.

In Cluj-Napoca, exista deja potential de dezvoltare software in zone mai strategice (si mult mai bine platite), precum User Experience si User Interaction Design. Din aceste considerente va invitam, ca indivizi sau companii, sa colaboram in cadrul comunitatii designerilor locali UI/UX. 

_________________________________________________
Cluj HUB este un loc de întâlnire, muncă, joacă și creație, cu hamace ospitaliere în grădină si birouri prietenoase, ce găzduiește inițiative ce inspiră idei și mișcă oameni.

ClujHUB

Organizers

Visited 494 times, 1 Visit today

Related Event

April 9, 2014

obile Marketing Forum, cea mai importanta conferinta anuala dedicata promovarii in mediul mobile se adreseaza atat profesionistilor din zona de marketing, comunicare si dezvoltare online, cat si reprezentantilor din agentii interactive si companii care activeaza in zona mobile. Evenimentul iti va oferi solutii de optimizare a bugetului, de crestere a… Read more…

June 27, 2014 To June 28, 2014

Vorbim despre OpenLab, despre proiecte personale, despre idei, activitati si posiblitati. Tema editiei de azi: “Drone”. Paul Raetchi aduce drona recent achizitionata si il ajutam sa o asambleze.

Let’s meetup and discover some of the secrets behind Facebook’s search engine. Cristina Scheau, our guide, is a Facebook insider who will share with us insights into the social network’s post search. Cristina will also reveal some of the hidden technologies behind “trending news” – the new feature that satisfies… Read more…

PMI Romania Chapter – filiala Sibiu ii invita pe toti membrii PMI Romania Chapter la o noua editie a Monthly Meeting-ului organizat in Sibiu, in data de 12 Noiembrie 2015. Impreuna cu Visma Software, partenerul nostru, va provocam sa participati la subiectul “Managing IT services lifecyle via Project Management and…

February 19, 2015 To February 21, 2015

Dacă ai o idee pentru care ai nevoie de cunoștintele și aptitudinile unor programatori, cartografi, activiști sau jurnaliști pentru a se materializa, înscrie proiectul tău la ODD Hackathon până pe 20 februarie. Dacă poți fi de ajutor într-un proiect propus, te poți alătura unei echipe deja formate.  Open Data Hackathon… Read more…