Transylvania Zen Fest 2.0

October 25, 2014

October 26, 2014

09:00 To 07:07

Exclusiv Catering Bd 21 decembrie 1989 nr 128-130, 400604 Cluj-Napoca

are you going to attend Transylvania Zen Fest 2.0?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Cu mult entuziasm deschidem porțile celei de-a doua ediții Transylvania Zen Fest, primul eveniment dedicat echilibrului MINTE-TRUP-SUFLET, din Transilvania.

Stim cu toții ca schimbările majore din viaţa noastră apar odată cu perseverenţa și cunoașterea de sine. 
Însă viața noastră este plină de oameni diferiți, de provocări, de situații plăcute și mai puțin plăcute, de momente fericite sau de cumpănă, de alegeri și decizii, care ne scad nivelul de energie și ne încetinesc evoluția. 

Cum ar fi dacă: 
– ți-ai recunoaște stările și reacțiile în momentul în care se petrec sau, de ce nu, chiar înainte ca ele să se întâmple? 
– ai ști că în locul unei pastile sau unei intervenții medicale, există o metodă mult mai simplă de vindecare, pentru că în spatele fiecărei dureri/boli se află o cauză emoțională? 
– ai ști ce să îi oferi corpului tău pentru a fi fericit și pentru a funcționa după dorințele tale? 
– ai renunța la toate convingerile și comportamentele preluate în copilărie de la părinții tăi și de la oamenii din jurul tău? 
– ai ști să trăiești în armonie cu mintea, trupul și sufletul tău? 

Dacă întrebările de mai sus rezonează cu tine, cu siguranță locul tău este la Transylvania Zen Fest 2.0. 
Iar dacă ești doar curios să descoperi noi metode de vindecare sufletească, atunci … locul tău este tot la Transylvania Zen Fest 2.0. 

Rezervă-ți locul aici: http://tinyurl.com/k4a87oh

Ne dorim să îți oferim cât mai multă valoare, așa că, la această a doua ediție am făcut lucrurile puțin altfel:
– pe parcursul a două zile am pregătit 8 conferințe și 8 workshop-uri practice. 
– vor fi prezenți la eveniment terapeuți, practicieni de Bowen, Reiki, Tetha Healing, NLP Resonance, Vindecare Reconectivă, meditații cu îngeri, doctori în psihologie, maeștri yoga și mulți alții, pentru ca tu să te bucuri de energii diferite, din arii diferite, toate pentru un echilibru armonios.

Lista detaliată a speakerilor, va apărea în curand pe: www.zenfest.ro

PROGRAM : 
Sâmbătă 25.10.2014 
09:00 – 18:30 
Duminică 26.10.204 
08:00 – 18:30 

La fel ca și la prima ediție, pe parcursul celor două zile, va fi organizat un TÂRG DE HOLISTICĂ, unde vei putea afla informații si chiar experimenta numeroase produse terapeutice.

Dacă ești interesat să fi parte a Târgului de Holistică, contactează-ne și stabilim împreună detaliile participării tale la eveniment:http://tinyurl.com/n6bvnza

INVESTIȚIA TA :
O zi: 119 ron
Early Booking: 159 ron – până în data de 19 Octombrie 2014
Preț Standard: 199 ron – pînă în data de 25 Octombrie 2014
Preț Student: 99 ron (se aplică doar la studenții care nu au un job, în limita a 20 de locuri)

UNDE va fi ZENFEST 2.0.? 
Exclusiv Catering, Bulevardul 21 Decembrie, nr. 128-130, Cluj Napoca 

În plus, îți oferim GARANŢIE 200%!
Money Back Guaranteed – participă la eveniment şi, dacă vei considera că informaţiile şi tehnicile prezentate în cadrul evenimentului nu te ajută, îţi returnăm banii integral înapoi!

Pentru mai multe informații şi momente de la ediția trecută vizitează:http://zenfest.ro/galerie/

Rezervă-ți locul chiar acum: http://tinyurl.com/k4a87oh

Ne vedem la ZenFest!

Pentru orice alte informații nu ezita să ne contactezi:
contact@mozaiqevents.com
0742 314 269

Organizers

Visited 378 times, 1 Visit today

Related Event

Curs autorizat Consilier pentru dezvoltare personala cod COR 242324 – Timisoara, 10-12 iulieEste primul curs de acest gen din Timisoara.! Acesta este singurul curs autorizat conceput si sustinut de Mugur Badarau, specialistul care a dezvoltat si introdus in Romania standardul ocupational Consilier pentru dezvoltare personala cod COR 242324. Acest curs…

DECIZIA ÎȚI MODELEAZĂ DESTINUL! DECIDE SĂ-ȚI PUI POTENȚIALUL ÎN ACȚIUNE! Ce vei face la workshop-ul VIAȚA DINCOLO DE LIMITE? SHIFT-ul de la ce ai putea fi la ce decizi sa fii. Înveți să faci acțiuni inspirate, nu prin vorbe, ci prin fapte.80% din succes e psihologie, 20% e mecanică. Dacă… Read more…

Acest curs Reiki este destinat celor care iau contact pentru prima dată cu Reiki – energia universului, dar și celor mai avansați care doresc sa aprofundeze Reiki.Workshopul este facilitat de DAN CISMAȘ,– Maestru Komyo Reiki Kai, – Maestru Gendai Reiki Ho, – Maestru Karuna Reiki, – Vindecător avansat in Metoda… Read more…

March 28, 2015

07:00 To 15:00

Uneori pare confuz și dificil demersul pe care trebuie să-l desfășori pentru a porni pe un drum diferit. Într-adevăr, schimbarea carierei nu se întâmplă peste noapte, ci implică scopuri bine definite și multă muncă. Te invit la workshopul „Fii leaderul propriei cariere” pe 29 martie pentru a învăța pașii pe… Read more…

November 9, 2015

Această sesiune este un mix între meditaţie şi tehnici de trezire a conştiinţei care îmbină modernul cu anticul într-un mod plăcut şi practic.Poate fi lafel de simpliucă şi umblatul sau la fel de complex că şi când ai savura o ciocolată finăMindfulness poate ajută să va îmbunătăţiţi claritatea, relaxare şi… Read more…