Transilvania Demo Day 360° Showcase

December 14, 2015

December 14, 2015

15:30 To 19:50

Cluj Business Center Str Henri Barbusse, nr. 44-46, Cluj-Napoca

http://startuptransilvania.ro/demo-day

are you going to attend Transilvania Demo Day 360° Showcase?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Industria IT din Romania creste.

Ecosistemul romanesc de business isi modifica structura.

Industria IT isi schimba perspectiva privind inovatia si crearea de produse.

Ecosistemul aduce noutati in relatia dintre startupuri si investitori. Si in spatele tuturor acestor schimbari suntem noi, oamenii.

Asa ca am considerat ca cel mai potrivit mod sa gestionam noutatile din domeniul tech este sa aducem la aceeasi masa principalii pioni din industrie.

In cadrul acestui eveniment de final de an am pregatit pentru dumneavoastra 4 sectiuni diferite, corelate intre ele:

1. Diseminarea rezultatelor celor 2 cercetari nationale complementare

(a) Una dintre cercetari este efectuata de catre ARIES Transilvania, in aceasta toamna, cu sprijinul si feedback-ul reprezentantilor de HR din cadrul clusterului iTech, pe care îi asteptam, in primul rand pentru a folosi informatiile si in companiile din care fac parte.

(b) A doua cercetare este realizata de Alex Roja phd., consultant in cadrul StartupTransilvania, la nivelul strategic si de dezvoltare a companiile din IT si technologie. Studiul a fost realizat pe parcursul a 2 ani, in cadrul unei cercetari economice post-doctorale, cu date reale si concluzii practice, pe studiul de caz Cluj Tech.

2. Pentru urmatoarea parte vom continua cu o masa rotunda si un dialog facilitat de aceste cercetari in mod practic si aplicat alaturi de reprezentantii companiilor tech prezente prin nivelul top si middle management.

Va invitam sa primiti cu interes rezultatele acestor doua studii, ambele aproape o “premiera” in materia acestui tip de dialog prin datele concrete pe care le analizeaza.

De asemeni aceste informatii le vizam ca doar un start in identificarea modelelor functionale de generare si dezvoltare a ecosistemului tech local care isi doreste sa inoveze tot mai mult in 2016.

Intr-o alta premiera este corelarea informatiilor dintre mediul corporate si enterprise cu mediul startup (indeosebi companii de tip micro) si “small medium businesses”.

3. Agenda evenimentului continua cu partea de pitching dedicata comunitatii locale de inovatori, si nu numai, ce are scopul sa ii aduca impreuna pe antreprenori si pe creativii din industria tech, pe investiorii, mentorii si pe entuziastii interesati de noile produse dezvoltate.

Transilvania Demo Day 360° Showcase

180″ – secunde de pitching
180″ – secunde de feedback

Inregistrare aici: http://startuptransilvania.ro/demo-day

Pentru ca practica are prioritate, in cadrul evenimentului 15 startupuri vor avea sansa sa isi prezinte modelul de business si produsele, exclusiv tech, pe care le dezvolta in fata unui panel format din 10 experimentati antreprenori si investitori tech.

Startup-urile vor primi coaching, mentoring precum si posibile investitii.

4. Continuam cu networking si socializare.

Ne place sa discutam despre inovatie, produse, startup, investitii, dar stim ca relatiile de calitate sunt cele fara de care industria nu ar fi ajuns, asa ca incheiem o zi productiva cu o sesiune de wine networking in care avem sansa sa intarim relatii profesionale vechi si sa marcam momentul de inceput al unora noi.

Ne vedem la eveniment!

Pentru mai multe detalii despre eveniment va rugam sa contactati pe:

Cristina Alexa
cristina.alexa@aries-transilvania.ro | 0724.646.103

Stefan Koritar
stefan@startuptransilvania.ro | 0741.077.495

Organizers

Visited 426 times, 1 Visit today

Related Event

An de an tinerii de elita din Romania se intalnesc la Predeal si invata de la lideri de succes, precum fondatorul SMURD, Raed Arafat, actorul Marcel Iures, astronautul Dumitru Prunariu, inventatorul Justin Capra, regizorul Stere Gulea, campionul mondial la canotaj, Vasile Tomoiaga, sau antreprenorul Iulian Stanciu. Primavara aceasta are loc… Read more…

Madalina Balan, Managing Partner HART Consulting, este speakerul evenimentului Meet the WOMAN!, organizat de Femei in Afaceri in București, marti, 17 martie 2015, ora 19:00, la Capital Plaza Hotel. Tema evenimentului va fi „Latura intunecata a antreprenorului, o perspectiva psihologica”. Meet the WOMAN! este un eveniment de business networking ce…

September 1, 2014

1. BigData and rapid creation of value by Florian Gheorghe. Florian Gheorghe has a lot of expertise in Venture Capital, Entrepreneurship, Social Enterprises and Startups. 2. Hadoop deployment step-by-step by Tudor Lapusan (ro.linkedin.com/pub/tudor-lapusan/3b/259/590/)We will learn how to deploy Apache Hadoop using DigitalOcean cloud instances. We are waiting for new proposals of… Read more…

June 23, 2014

17:30 To 08:00

Business Analysis is growing at a phenomenal pace. IT companies in Cluj are increasingly recognizing the importance of Business Analysis in achieving successful change and many are investing in developing professionals in this field. The skills and techniques of Business Analysts are invaluable in shaping and forming business change overall.… Read more…

Totul despre fondurile nerambursabile – 2014-2020 pentru IMM – Conferință GRATUITĂ – Zalău – 8 februarie – 10:00– Brilliant Parc – str. George Coşbuc nr. 1– Speaker: Kiss Zoltan, director regional vânzări Goodwill Consulting Durata conferinței: aproximativ 1 oră 30 minute. Participarea la conferință este gratuită, condiționată doar de înscrierea…