Training Google Analytics – Sexy Analitics 101 pentru incepatori cu Liviu Taloi

March 23, 2015

March 23, 2015

09:00 To 17:30

Connect Hub Dacia 99, Bucharest, Romania

are you going to attend Training Google Analytics - Sexy Analitics 101 pentru incepatori cu Liviu Taloi?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Trainigul de 1 zi contine 4 module a cate 90 de minute fiecare si se adreseaza incepatorilor.
Numar de locuri: 15* (11 rezervari – 06.03.2015)
*In conditii exceptionale vom putea suplimenta cu 2-3 locuri

Pot participa antreprenori care au prezenta online si care doresc sa invete cum sa masoare cu rigurozitate rezultatele obtinute in urma eforturilor de marketing.
Vei afla pe baza analizelor din Google Analytics cum sa iti cresti performantele site-ului fie ca obiectivul tau este sa primesti leaduri (cerere de oferta), sa vinzi produse sau servicii (magazin online) sau daca esti publisher si vrei sa ai trafic mare si multe afisari de pagina.
Indicatorul principal a oricarui business (online si offline) este profitabilitatea! Acelasi lucru se aplica si organizatiilor nonprofit!
Masurarea si luarea deciziilor bazate pe analize riguroase si pe cifrele proprii face diferenta dintre un marketing de succes si unul pe baza criteriilor sentimentale sau subiective!

Nu veni la trainingul Sexy Analytics 101 pentru Incepatori daca:
– nu vrei sa stii daca pierzi sau castigi bani din adwords sau facebook
– nu te intereseaza ce reprezinta abrevierile ROI, CPC sau CRO
-nu te intereseaza evolutia principalelor tale obiective masurabile

Trainingul de 1 zi Sexy Analytics 101 pentru Incepatori va aborda urmatoarele subiecte:
(recomandam fiecarui participant sa-si asigure accesul la contul personal de analytics pe laptop-ul propriu – in sala avem acces la Internet)
Modul 1&2: Notiuni Introductive – rapoartele principale

– ce este si ce nu este web analytics, termeni (sesiune interactiva)
– analiza eficientei campaniilor de marketing (partea I-a)
– scurt ghid pentru implementarea corecta si completa a Google Analytics (pentru cei care nu au pus codul pe site, sau nu l-au pus corect)
– rapoartele principale din Google Analytics (sesiune interactiva – lucram pe conturile participantilor)

Modul 3: Partea a II-a – Exercitii
– exercitiu pe analiza eficientei campaniilor de marketing (partea a II-a)
– prezentare KPI’s (indicatori – key performance indicators), benchmark international si national, cifre din industrie
– exercitiu pe optimizarea conversiei plecand de la cifrele din rapoarte pana la analiza paginilor de destinatie (segmente, rapoarte personalizate etc)
– Intrebari si raspunsuri pe probleme concrete (sesiune interactiva)

Modul 4: Rapoarte noi in Google Analytics (2014)
– noile rapoarte din zona de social media
– segmente in timp, analiza cohortelor in mixul de marketing
– multi channel reports (multi channel funnels)
– implementarea tag manager in 5 minute si avantajele folosirii lui
– enhanced ecommerce si universal analytics

Trainigul costa 150 de euro + TVA, iar pentru membri Open Connect, GPeC, TRUSTED, ECOMpedia si “Comert Electronic” costa doar 120 de euro + TVA.
Trainingul include: acces la suportul de curs (prezentarea trainerului), servicii de catering (2 pauze de cafea si un brunch)

Trainer: Liviu Taloi
Mai multe informatii despre trainer:
www.liviutaloi.ro
https://www.linkedin.com/in/liviutaloi

Pasii pentru inscriere sunt urmatorii:
1) trimiteti un email cu datele de facturare pe adresa liviu.taloi@ecompedia.ro, indiferent ca e vorba de persoana fizica sau juridica, pentru persoana fizica sa-mi dati doar numele si adresa postala de domiciliu.
2) va emit factura de 150 euro + TVA, sau 120 de euro + TVA daca sunteti membri ai comunitatilor partenere (ECOMpedia, Comert Electronic, Open Connect si GPeC – am sa va rog sa specificati acest lucru, voi verifica pe grupurile respective).
3) Dupa plata facturii sunteti considerati inscrisi si veti primi o confirmare si un link cu un chestionar micut, ca sa stim nivelul vostru de pregatire in Google Analytics. Oricum acest curs este pentru un nivel de baza, ar trebui sa fie ok, sa intelegeti tot ce se va prezenta acolo.
Cel mai urgent este reply-ul vostru cu o confirmare ferma si cu datele de facturare, plus apartenenta la una din comunitatile mai sus mentionate.

PS. In cazul in care vreti sa achizitionati 2-3 bilete pe aceeasi firma, vom aplica reducerea de 30 de euro pe bilet, doar in cazul participantilor care nu sunt membri ai comunitatilor mentionate mai sus. In cazul participantilor membri ai comunitatilor Open Connect, GPeC, TRUSTED, ECOMpedia si Comert Electronic, singura reducere este cea mentionata anterior, de la 150 la 120 de euro + TVA, indiferent de numarul de bilete achizitionate.

http://ecompedia.ro/sexy-analytics-101-pentru-incepatori-23-martie-connect-hub-bucuresti.html

Organizers

Visited 393 times, 1 Visit today

Related Event

December 9, 2014

Vrei să descoperi de ce este important să-ți tratezi clienții ca și cum ai fi pe cale să-i pierzi? Vino la seminarul de Customer Care: Surprinde-ți clienții. Depășește-le așteptările! din 10 decembrie 2014.Învață cum să atingi excelența și care sunt strategiile de succes în Customer Care și profită de BONUSUL… Read more…

September 10, 2014

Joi, 11 Septembrie 2014 incepand cu ora 9:30 te asteptam impreuna cu un prieten sau partener de afaceri la sezonul 2 editia 1 a Open Connect Sibiu. Evenimentul se desfasoara la cafeneaua Mojo din Sibiu.Programul va fi următorul: 09:30-10:00 – sosirea participantilor10:00-10:30 – ice-breaking (fiecare persoană se prezintă)10:30-11:00 – prezentari…

June 3, 2014

07:00 To 14:00

Trainigul de 1 zi contine 3 module a cate 90 de minute fiecare si reia cursurile din seria iAnalysis facute de Liviu TALOI in anul 2010, venind cu informatie acualizata si cu instrumente noi de lucru. http://openconnect.ro/events/sexy-analytics/ Nu veni la trainingul Sexy Analytics daca: nu vrei sa stii daca pierzi… Read more…

October 25, 2016

07:00 To 15:00

“70% of employees say their employer should understand them to the same degree they are expected to understand customers” Towers Watson. It is the companies’ challenge to develop methods to boost employees’ performance, motivation and engagement to increase customer satisfaction. At the 14th edition of CUSTOMER CARE CONFERENCE, solution providers… Read more…

Hello everyone! Let’s meet and watch Uncle Bob’s SOLID principles training videos.  “Uncle Bob” is Robert C. Martin, initiator of the group that created agile software development, and the leading member of the software craftsmanship movement. His videos teach (and preach) about many great principles that every programmer / tester… Read more…