Training de Vanzari Back to Basics 2.0

October 1, 2014

October 22, 2014

17:00 To 05:38

Hotel Royal Classic

are you going to attend Training de Vanzari Back to Basics 2.0?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

15 locuri disponibile! Rezerva-ti locul acum: http://goo.gl/1Du91w
Lumea a fost creată în 6 zile. Ce-ai zice dacă în 6 zile ai putea sa te reinventezi pe tine… în vânzări? Acest training este unul interactiv și te provoacă activ, pentru a te ajuta să înțelegi practic implicațiile relațiilor de vânzări. Pornind de la aspecte teoretice, dar luând în considerare propriile tale experiențe profesionale, vei fi pus în situații în care vei putea aplica tot ce înveți, potrivit cu propria ta personalitate.
 
La final pleci cu un set de instrumente personalizate, testate și aplicate în timpul cursului, astfel performanțele tale personale și profesionale se vor îmbunătăți considerabil. Iar în relație cu clienții vei cas…tiga încredere și vei dezvolta relații mult mai productive.
Întregul program este construit pe baza metodei LIFO ce utilizeză modelul “imbunătățirii eficenței personale” prin utilizarea mai bună a potențialului de care dispui.
 
Trainingul cuprinde un pachet de 6 module, a câte 3 ore și se va desfășura de doua ori pe saptamana, dupa amiezele de la ora 17:00 pe parcursul lunii octombrie 2014.
Rezerva-ti locul acum: http://goo.gl/1Du91w
 
Cursul se adreseaza: celor care doresc sa inceapa o cariera in vanzari, doresc sa invete cum sase vanda pe sine, antreprenori care doresc sa vanda propriile produse, servicii, oamenilor de vanzari cu o experienta de 1-3 ani.
 
Taxa de participare: 777 RON tarif normal în intervalul 26 octombrie – 1 noiembrie. Taxa early bird: 700 ron pana in 25 septembrie!
 
Loc de desfășurare – Hotel Royal Clasic Asigurăm mapa de curs a fiecăruia din cele 6 module în parte, experiența practică de teren prin intermediul a două extra-module outdoor și posibilitatea susținerii examenului de acreditare ANC pentru cei care doresc.
Pentru mai multe detalii contactează-mă: contact@florinsomodi.ro, mobil 0744.86.10.59.
Rezervarea locului se face completând formularul de înscriere: http://goo.gl/1Du91w.  Confirmarea participarii o reprezinta achitarea taxei de participare in contul: RO83BTRL06701202W71406XX in baza facturii emise dupa inregistrare.

Lista completă de beneficii • Diploma ANC -Se desfășoara după un program flexibil: • Are loc în 8 după amieze de-a lungul a patru săptămâni • Cursurile încep de la ora 17:00 • Este un program ce încorporeaza 70% experimentarea și practica • Include 2 module outdoor (cu exerciții distractive supriză!!!) • Programul ține seama de nevoiele fiecărui participant și de obiectivele companiei • Va facilita generarea de instrumente personalizate de vânzare pentru fiecare participant • Înveți să înțelegi rapid nevoile din spatele comportamentelor clienților • Înveți să configurezi oferte personalizate • Înveți să construiești relații pe termen lung și să generezi vânzări repetate și de valoare pe aceeasi clienti • Înveți să crești vânzările în mod sanatos • Deprinzi instrumente eficiente pentru networking și generarea de noi lead-uri • Primești un caiet de lucru/ ghid de dezvoltare individuală, care conține pe lângă elementele teoretice necesare și o serie de aplicații practice de dezvoltare • Vei construi propriile instrumente de vânzare, organizare, negociere si consolidare a relațiilor cu clienții • Vei avea ocazia sa testezi in cadrul modulelor indoor si outdoor tot ce inveti nou • Pleci cu un plan de dezvoltare individuală pe termen scurt și mediu • Ai acces la experienta de 10 ani în vânzări consultative a trainerului • Beneficiezi de suport, sedințe de coaching și know-how-ul trainerului și după încheierea programului, atât timp cât ai nevoie.

Rezerva-ti locul acum: http://goo.gl/1Du91w

Organizers

Visited 680 times, 1 Visit today

Related Event

Intalneste-l pe Cristian Onetiu si află toate secretele şi mecanismele care generează succesul în afaceri şi fericirea in viaţă. Simplu, practic, sustenabil, dovedit. De la ŞTII la AI, spre DEVII, reprezinta călătoria antreprenorului care evoluează natural spre succes şi fericire. Cristian Oneţiu este antreprenor cu o experienţă de peste 15… Read more…

Implementarea și Optimizarea Programelor de Implicare Emoțională a Angajaților (Employee Engagement) 18 Martie 2015 Descriere Cursul este structurat ca un program interactiv care se desfășoară pe parcursul unei zile și oferă informații pentru înțelegerea factorilor care influențează implicarea angajaților, etapelor măsurării implicării angajaților, proceselor pentru creșterea implicării angajaților.   Urmărind… Read more…

Factorii de decizie politică trebuie să repornească și să susțină creșterea economică la un moment în care ridicarea  restricțiilor de de pe piața europeană a muncii au fost privite cu îngrijorare tot mai mare în anumite țări, în special având în vedere situația economică actuală a UE. În timp ce Austria rămâne… Read more…

June 5, 2015 To June 8, 2015

Cluj-Napoca găzduiește pentru al doilea an consecutiv, între 6-9 Iunie, “Techsylvania”, cel mai mare eveniment internațional pe zona de tehnologie și inovație din regiune, la Casa de Cultură a Studenților. Ediția din 2015 debutează cu un hackathon (maraton de programare) de 24 de ore (în perioada 6-7 Iunie) care se… Read more…

  “Cea mai mare problema legata de comunicare este iluzia ca a fost realizata. “ George Bernard Shaw   ‘’Ce spun eu si ce intelegi tu?’’ Elimina acum aceasta sintagma din viata ta si din echipa ta !     Prin imbunatatirea comunicarii poti avea proiecte mult mai eficiente, angajati mult mai…