TRAIESTE INTENTIONAT! – Program intensiv de implementare a obiceiurilor de succes

November 16, 2015

November 16, 2015

09:00 To 20:42

are you going to attend TRAIESTE INTENTIONAT! - Program intensiv de implementare a obiceiurilor de succes?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

In cartea `Cele 21 de legi supreme ale liderului`, John Maxwell vorbeste despre Legea Procesului care spune simplu: Liderii se dezvolta ZILNIC si nu intr-o zi.
Aceasta premisa, transformata in certitudine prin experienta proprie, sta la baza programului TODAY MATTERS.
Daca te-ai oprit sa citesti acest text, probabil esti genul care lucreaza la propria persoana. Imi asum presupunerea ca citesti carti de dezvoltare personala, asculti oameni de succes care iti vorbesc despre ” retete” pentru a atinge succesul mult ravnit, probabil participi periodic la diferite evenimente, online sau offline.
Poate ma insel. Poate esti la inceput in acest domeniu si ai ajuns sa constientizezi ca ceea ce ai invatat la scoala ( indiferent cata ai facut 🙂 ) nu e suficient si ca ai nevoie sa te dezvolti in primul rand pe tine pentru a avea rezultate mai bune in afacerea ta. Sau la job-ul tau. Sau pur si simplu vrei sa faci schimbari in toate domeniile vietii.
Vrei sa fii de succes, implinit, realizat. Vrei sa iti gasesti sensul vietii, ” misiunea” pentru care ai venit pe acest pamant.
Poate vrei relatii mai armonioase, poate iti doresti liniste sufleteasca, poate iti doresti sa traiesti o viata prospera….poate ai inteles ca “gandurile sunt lucruri” si vrei sa-ti schimbi radical ” convingerile limitative”…poate ai inteles ca meriti tot ce e mai bun si vrei sa iti ridici nivelul de constientizare a propriului potential…

INDIFERENT ce doresti sa obtii, lucrurile sunt foarte simple : ESTE UN PROCES! Nu vei reusi INTR-O ZI, dar poti reusi IN FIECARE ZI.
Ce vei face AZI? Se spune ca cea mai mare prapastie este cea dintre ceea ce STIM si ceea ce FACEM. Nu-i asa ca STII deja ce ai de facut? Care este acel pas pe care il vei face…intr-o zi…?
Dupa 9 ani de dezvoltare personala, cu cei mai renumiti mentori in domeniu, printre care amintesc doar pe John Maxwell si Paul Martinelli, analizand cauza celor mai importante rezultate pe care le-am obtinut, am ajuns la concluzia ca secretul este foarte simplu: ESTE IN CEEA CE FACI IN FIECARE ZI! ESTE IN PROGRAMUL ZILNIC.
Sunt 12 aspecte pe care John Maxwell le-a identificat ca fiind cruciale pentru a avea o viata implinita si plina de succes autentic. 12 decizii de luat O DATA si de gestionat ZILNIC!
Am auzit de multe ori despre complicatul proces de luare a deciziilor…”Cand iei DECIZIA? Cand vei lua DECIZIA, vei vedea ca totul se va schimba!”
Nu-i asa ca ai luat de multe ori DECIZIA de fapt? De cate ori ai luat decizia sa faci sport, de exemplu? Sau sa te lasi de fumat? Sau sa te trezesti cu o ora mai devreme? Sau sa fii mai organizat? Sa-ti stabilesti mai bine prioritatile? Sa fii ma calm? Sa mananci mai sanatos?Sa citesti in fiecare zi? Sa spui mai des celor dragi ca ii iubesti? Sa incepi sa faci economii? Sa iti faci un plan financiar care sa te ducă la independenta financiara? Sa te ocupi cu mai multa seriozitate de afacerea ta? Sa contactezi un potential client in fiecare zi? Sa dai acel telefon…? Vezi, DECIZIA nu e asa de greu de luat, nu ai nevoie de un program de 90 de zile pentru asta!!!
Cum le gestionezi insa, DECIZIILE?
Ce faci, in mod INTENTIONAT, ÎN FIECARE ZI pentru a le pune în practică? Am ajuns la concluzia ca PROCESUL zilnic, NU EVENIMENTUL care are loc…într-o zi, este cel care va face diferența.

TRANSFORMA BUNELE INTENTII IN ACTIUNI INTENTIONATE!

Aici cred ca pot sa te ajut. Dintre toate principiile pe care le-am invatat vreodata , pe acesta l-am pus în practica cel mai bine și mi-a adus cele mai mari rezultate.

În plus, TODAY MATTERS nu este un program inventat de mine. Este un privilegiu sa pot sa-l aduc în fata ta în calitate de membru al programului de MENTORSHIP JMT INTERNAȚIONAL, unde sunt mentorata direct, săptămânal, de mentori precum Paul Martinelli, Christian Simpson, Roddy Galbraith și chiar John Maxwell. Funcționează!!!

Programul este un PROCES, nu un EVENIMENT și se va desfășura de-a lungul a 90 de zile pe trei niveluri:
1. ZILNIC vei primi exerciții, materiale, provocări, reminder. Vei primi o invitatie catre ACTIUNE INTENTIONATA. Te asistam in a trai INTENTIONAT IN FIECARE ZI.
2. SĂPTĂMÂNAL vei beneficia de un seminar on-line pe una din cele 12 teme esențiale, urmat de o sesiune de întrebări și răspunsuri.
Cele 12 teme esentiale pe care le vom aborda saptamanal si la care vom lucra ZILNIC sunt: VALORI, FINANTE, RELATII, CREDINTA, FAMILIA, PRIORITATI, GANDIRE (Mindset), SANATATE, GENEROZITATE, ANGAJAMENT, ATITUDINE, CRESTERE PERSONALA.
3. LUNAR te voi asista printr-o sesiune de “parteneriat de gandire” în care putem discuta, concret, unde te afli , ce blocaje exista, care ar putea fi următorii pași de făcut pentru a atinge următorul tău nivel. Prin întrebări, prin provocări, îți deschid noi perspective și te ajut sa VEZI un pic mai departe și, mai ales, sa FACI următorul tău pas.

În plus, vei avea un PARTENER DE RESPONSABILIZARE ales dintre participanți cu care te vei auzi și veți discuta despre aplicarea ideilor si principiilor din program. Va veți încuraja , stimula și RESPONSABILIZA reciproc.

Un astfel de program personalizat valorează 500 euro. Dar pentru ca vrem sa fie ACCESIBIL și sa nu reprezinte o piedica pentru procesul DECIZIONAL, prețul programului va fi 149 euro. Garanție 100% sau banii se returnează!!!

Inscrieri in format electronic aici: http://goo.gl/gbV2Fz

Ce vei face AZI pentru creșterea ta?
TRAIESTE INTENTIONAT IN FIECARE ZI!

Organizers

Visited 444 times, 3 Visits today

Related Event

May 15, 2016 To May 17, 2016

Students on Stage este un eveniment susținut de organizația non-guvernamentală Voluntari pentru Idei și Proiecte. Conferința este organizată de studenți pentru studenți. Scopul nostru este acela de a crea o comunitate în care să împărtășim idei, experiențe și curiozități. Vrei să îmbini pasiunea și cariera? Ești interesat de călătorii, Work… Read more…

March 24, 2014 To March 25, 2014

Cursul pe care vi-l propunem sparge bariera politicoasa a scuzelor pe care ni le gasim atunci cand refuzam sa vorbim in public. Sparge tiparele comportamentelor consacrate la nivel de societate si aduce in prim plan emotia transmisa prin discurs. Nu este un curs tipic si de aceea este un curs… Read more…

December 1, 2014

07:00 To 15:00

Youth2Business este un eveniment ce isi propune sa conecteze studentii cu realitatile curente ale mediului business din Romania prin tema educatiei. Evenimentul este structurat in trei parti care au scopul de a imbina discursuri, discutii si workshop-uri pentru a definitiva rolul educatiei din perspectiva fiecarei entitati implicate, ceea ce duce… Read more…

Consulting Days este evenimentul dedicat tinerilor pasionati de consultanta. Audit, Contabilitate sau Taxe sunt domeniile pe care le-am pregatit pentru tine. In cadrul evenimentului, ce va avea loc in data de 16 Martie 2016, ai sansa sa incepi sa pui in practica notiunile teoretice din cadrul acestor domenii, dar si sa afli… Read more…

July 31, 2014 To August 14, 2014

Între 31 august – 7 septembrie 2014 va avea loc, la Cluj-Napoca, Academia RATIO,ediția 2014, eveniment care, timp de 6 zile, va aborda, împreună cu parteneri recunoscuți, subiecte legate de tema principală: “Plusvaloarea Ideilor de Contabilitate, Fiscalitate și Audit – Provocări Actuale și Noi Orizonturi”. Îți dăm motive să te înscrii! Experiența oferită de participarea… Read more…