Tipare Autentice si Tipare Construite in Relatia de Cuplu

STARTING DATEFebruary 10, 2019

ENDING DATEFebruary 10, 2019

TIME 17:30 - 20:00

LOCATIONEmbassy, Piata Lahovari, nr. 8

are you going to attend Tipare Autentice si Tipare Construite in Relatia de Cuplu ? No one is attending yet. Yes, I am

Event Description

Care sunt tiparele autentice și neautentice într-o relație?

Se vorbește din ce în ce mai mult de tipare comportamentale care ne creionează un drum predefinit în viață și care își pun amprenta pe fiecare alegere pe care o facem. Cu cât suntem mai conștienți de ele, cu atât ne oferim mai mult șansa de a schimba ceva în bine și de a ne înțelege viața.

Din multitudinea de tipare comportamentale, am ales să abordăm în întâlnirea noastra lunară din 11 februarie, împreună cu Orlando Stoicescu, tiparele care ne influențează relațiile. Orlando va face acest lucru din perspectiva rolurilor pe care le jucăm în relații.

Fiecare tipar relațional este ori autentic ori construit, ori ni se potrivește ori nu. Aceste tipare decid calitatea relațiilor în care suntem, pentru că ne pot îndrepta să fim atrași de relații funcționale sau mai puțin funcționale.

De ce să vii? Pentru că Orlando va împărtăși câteva exemple de tipare autentice dar și neautentice pe care le regăsim în relație și unele dintre ele pot fi un “ucigaș tăcut” pentru aceasta.

Metoda pe care o aplică este decondiționarea mentală și emoțională și aceasta presupune înțelegerea, conștientizarea și integrarea tiparelor autentice și înțelegerea, conștientizarea și eliberarea de cele neautentice. Orlando lucrează individual și cu grupuri și poți beneficia de experiența lui în întâlnirea de luni 11 februarie de la ora 19:00.

Vom vorbi și despre:
1. Roluri pe care le jucăm conștient / inconștient în relație
2. Polaritatea masculin – feminin.
3. Scopul relației pentru sinele autentic / construit.

Orlando Stoicescu a lansat conceptul de Decondiționare Mentală și Emoțională în România prin care ajută oamenii să își identifice tiparele eficiente și ineficiente pentru o viață conștientă.

Orlando conduce un grup de suport de peste 130 de oameni pentru urmărirea și documentarea procesului de decondiționare. Sunt folosite nivelele de conștiință umană ale Dr. David R. Hawkins ca mecanism de luare a deciziilor. Peste 10.000 de participanți asistă la cursurile și workshop-urile sale care au ca obiectiv principal transformarea și nu doar transmiterea cunoștințelor, abordând teme delicate care produc transformarea, cu sensibilitate și diplomație.

Editura Niculescu, reprezentată de Elena Amzaru – OUP Account Manager, este din nou alaturi de noi cu surprize pentru tombola de la finalul evenimentului!

Te așteptăm cu drag!

Event Categories:

Related Events