The Wolf of Wall Street – Jordan Belfort vine in Romania

November 18, 2014

November 18, 2014

08:00 To 17:00

Rin Grand Hotel

http://www.traininguri.ro/belfort/

0737 511 511

are you going to attend The Wolf of Wall Street - Jordan Belfort vine in Romania?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Personajul real interpretat de DiCaprio în Lupul de pe Wall Street vine în România la invitatia Extreme Training. El va prezenta celebrul sistem Straight Line Persuasion.
Sistemul creat de Jordan, Straight Line Persuasion, este conceput astfel încât să alinieze forța necesară pentru generarea succesului în orice mediu de afaceri. Vei învăța elementele cheie care guvernează afacerile și persuasiunea, precum și strategiile și tehnicile specifice necesare pentru a construi, gestiona, promova și crește în mod eficient compania la cel mai înalt nivel.
 
Top 10 lucruri pe care le vei învăța:
 • 1 Secretul pentru a încheia orice afacere cu calm și în mod constant de fiecare dată, fără cea mai mică urmă de presiune
  Este elegant, clasic și extrem de eficient. Vei afla cum să creezi un raport imediat, cum să controlezi conversația cu măiestrie și cum să finalizezi cu succes vânzarea.
 • 2 Arta și știința sistemului prospectării Straight Line PersuasionVei învăța cum să dezvolți un canal de vânzări de milioane de euro.
 • 3 Cele patru elemente cheie pentru a crea prezentări etice care să ducă, efectiv, la încheierea afaceriiMajoritatea prezentărilor în vânzări sunt total greșite și te opresc, de fapt, de la închiderea vânzării pe care ti-ai propus-o..
 • 4 Cum să intri rapid în contact cu potențialii clienți și cum să le foloseștipentru a aduna informații masive.Folosind Straight Line Persuasion potențialii clienți vor fi predispuși să aibă încredere în tine, așa că-ți vor spune care sunt valorile lor cele mai înalte, dar și care este durerea lor cea mai mare. Având aceste informații îți maximizezi șasele să închei afacerea cu minim 60%.
 • 5 Cum să contracarezi imediat obiecțiile și credințele limitatoare ale cumpărătorului, cum să transformi scepticii în cumpărători.Această tehnică reprezintă secretul sistemului Straight Line și îți va îndemna clienții să cumpere. Aste o diferență uriașă între a spune tu: ”trebuie să cumperi” și a spune el: ”vreau să cumpăr”.
 • 6 Procesul Negocierii Straight Line pas cu pasVei afla inclusiv cele 7 cuvinte magice care îți permit să obții cele mai mici prețuri de fiecare dată atât ca vânzător cât și cumpărător. Vei ști totodată cum să folosești cele 5 elemente Straight Line pentru a construi un scenariu de discuție logic și emoțional, elegant și eficient.
 • 7 Cele 4 elemente de bază ale jocului intern.Aceste patru elemente sunt absolut esențiale pentru succesul tău, îți determină starea mentală și domină în orice situație de afaceri. Dacă îți lipsește chiar și unul dintre ele, vei ajunge să-ți sabotezi propriul succes!
 • 8 Formula în 10 pași pentru construirea unui flux de recomandări și obținerea clienților pe viață.Cu această formulă demonstrată, îți vei face viața de o mie de ori mai ușoară.
 • 9 Și, din nou, acesta este doar începutul.Odată ce ai participat la trainingul lui Jordan, Straight Line Persuasion, vei fi pur și simplu de neoprit. Vei gândi, vei simți și vei acționa la un nivel superior.
 • 10 Creșterea Echipelor de vânzăriFormarea, Gestionarea și Motivarea echipei tale pentru a genera o performanță de clasă mondială. Vei afla top 9 greșeli distructive operaționale care îți ruinează afacerea și vei ști cum să folosești cumulativ Straight Line Marketing (crearea unui sistem eficient, online sau offline, care să funcționeze mână în mână cu eforturile tale de vânzare.)

Mai multe detalii: http://www.traininguri.ro/belfort/
 

Organizers

Event Information

belfort@traininguri.ro

Visited 657 times, 1 Visit today

Related Event

Conferinta Afaceri.ro Ploiesti 2014 ofera informatii despre metode si surse de finantare si crestere a afacerilor. Sunt asteptati la eveniment antreprenori din Ploiesti, companii medii care doresc sa-si extinda afacerea. http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-ploiesti-2014/

October 14, 2014

07:49 To 18:30

Iulian Stanciu, Director General eMAG, va discuta pe 15 octombrie cu studentii din Bucuresti despre leadership si performanta. Evenimentul se desfasoara in cadrul celei de-a patra editii a Serilor de leadership organizata de Fundatia LEADERS. Accesul este gratuit si se realizeaza pe baza de inscrieri, in limita locurilor disponibile. Serile… Read more…

May 26, 2016

Vineri, 27 mai, te așteptăm de la ora 18:00 la o nouă ediție Față-n Față , o întâlnire cu trei oameni oameni valoroși, cu trei proiecte extraordinare: – Marceluș Suciu – Marty Restaurants, Olivo, Bujole – Ioana Molnar – Magnolia – Tiberiu Ușeriu – Sportiv Evenimentul va avea loc în…

La invitaţia Cercului Holistic de Cercetare Transdisciplinară pentru Dezvoltare Personală, condus de conf. univ. dr. Mircea Aurel NIŢĂ de la Şcoala Naţionala de Studii Politice şi Administrative – SNSPA, Facultatea de Administraţie Publică, Cercului Managementul Resurselor Umane, condus de prof. univ. dr. Cătălina BONCIU de la Universitatea din Bucureşti, Facultatea… Read more…

September 10, 2014

Joi, 11 Septembrie 2014 incepand cu ora 9:30 te asteptam impreuna cu un prieten sau partener de afaceri la sezonul 2 editia 1 a Open Connect Sibiu. Evenimentul se desfasoara la cafeneaua Mojo din Sibiu.Programul va fi următorul: 09:30-10:00 – sosirea participantilor10:00-10:30 – ice-breaking (fiecare persoană se prezintă)10:30-11:00 – prezentari…