The Power of Storytelling − Cluj Edition

October 14, 2015

October 14, 2015

15:00 To 10:40

Hotel Golden Tulip Cluj Napoca Observatorului nr. 129, Cluj-Napoca

http://www.thepowerofstorytelling.org/cluj

are you going to attend The Power of Storytelling − Cluj Edition?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Conferința The Power of Storytelling revine la Cluj. Construită în jurul ideii că poveștile ne pot schimba lumea, PoS aduce unii dintre cei mai experimentați și inovatori povestitori într-un eveniment care-ți va umple tolba cu unelte, sfaturi practice și inspirație.

Fie că ești jurnalist sau om de comunicare, marketer sau publicitar, ITist, artist, antreprenor, arhitect sau activist, poveștile te pot ajuta să-ți promovezi ideile, să crești o comunitate, să motivezi și să inspiri.

PoS Cluj, crescută din conferința care a ajuns la a cincea ediție în București, aduce la cea dea doua ediție speakeri multipremiați, cu experiență în varii domenii:

• Jacqui Banaszynski
Are o experiență de peste 30 de ani ca reporter și editor în presa americană – a scris de pe toate cele șapte continente, inclusiv Antarctica. Seria „AIDS in the Heartland”, povestea unui cuplu de fermieri gay bolnavi de SIDA, i-a adus în 1988 premiul Pulitzer.
În prezent, predă la Missouri School of Journalism, e editor la Poynter Institute și trainer pentru jurnaliști din toată lumea.

• Chris Jones
Scrie pentru Esquire US și ESPN The Magazine și e unul dintre vârfurile jurnalismului narativ. A câștigat două premii la National Magazine Awards: pentru „Home”, povestea a doi astronauți blocați în spațiu, și „The Things that Carried Him”, care reconstituie călătoria trupului unui soldat ucis în Iraq.

• Alex Gâlmeanu
Unul dintre cei mai importanți fotografi români, a publicat în majoritatea revistelor din România și a fotografiat pentru campanii publicitare naționale și internaționale. E interesat de istoria fotografiei și poveștile spuse de fotografiile de arhivă, experimentează și caută constant noi modalități de expresie.

• Starlee Kine
Om de radio dar nu numai, este producătorul Mystery Show, unul dintre cele mai populare podcasturi de azi. A produs pentru This American Life și a scris pentru The New York Times, New York Times Magazine și Capital New York. E unul dintre inovatorii formei: a spus povești pe tocătoare de lemn, în benzi desenate și pe post-ituri animate.

Află mai multe despre speakeri: http://www.thepowerofstorytelling.org/cluj/#speakers

→ Programul conferinței: http://www.thepowerofstorytelling.org/cluj/#schedule

→ Rezervă-ți de acum locul: http://www.thepowerofstorytelling.org/cluj/#registration

Biletele au prețul promoțional de 169 de lei până pe 7 septembrie.

Pentru orice detalii despre înscriere, scrie-ne la andrei.lupsa@decatorevista.ro.

− Cea mai mare parte a conferinței va fi în limba engleză. −

Organizers

Visited 808 times, 1 Visit today

Related Event

SPEAKER ELITE – un Program marca Andy Szekely Foloseşte codul „speak100” şi beneficiezi de o reducere de 100 ron ! Speaker Elite este cel mai complex program de instruire în ceea ce priveşte tehnica de a vorbi în public, singurul program de public speaking din România desfăşurat pe o perioadă… Read more…

March 27, 2014 To March 29, 2014

17:00 To 18:00

Cu siguranță ți s-a întâmplat nu doar o dată să te plictisești îngrozitor în timpul prezentării făcute de un vorbitor neinspirat sau să suferi în tăcere în fața unui interlocutor agasant, fără să mai fii în stare să-ți aduci aminte în nici unul dintre cazuri despre ce ți s-a vorbit.… Read more…

October 2, 2015 To October 3, 2015

Dacă aspiri spre o viață trăită în împlinire; dacă vrei să înveți să rămâi prezent și pozitiv în activitățiile cotidiene; dacă te simți blocat/ă într-un anumit domeniu al vieții tale sau pur și simplu vrei strategii PRACTICE pentru împlinirea obiectivelor proprii, te invit la Raise Your Aliveness! Când?În 3-4 Octombrie… Read more…

Practic, dupa acest training de negociere vei obtine: Tehnici practice pentru atingerea obiectivelor in negocierile cu furnizorii si clientii; Instrumente pentru rezolvarea situatiilor dificile de negociere; Un sistem de crestere a profitabilitatii negocierilor; Modalitati de comunicare a mesajului dorit catre parteneri; Metode de evitare a conflictelor; 5 tehnici de negociere care iti… Read more…

Refleqt te invită în data de 27 septembrie 2016 la Seara de Inteligenţă Emoţională cu Zoltan Veres pentru a afla mai multe despre ce înseamnă inteligenţa emoţională şi la ce te poate ajuta. Ce subiecte vom aborda-ce este inteligenţa emoţională şi la ce ajută -metode de dezvoltare a inteligenţei emoţionale-sesiune… Read more…