THE DREAM TEAM – Cum sa iti construiesti echipa fantastica

April 14, 2015

April 14, 2015

18:30 To 20:46

Universitatea Româno-Americană Bulevardul Expozitiei, Bucharest, Romania

http://eduinvest.ro

are you going to attend THE DREAM TEAM - Cum sa iti construiesti echipa fantastica?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

THE DREAM TEAM, cum să îți construiești o echipă fantastică
– eveniment aproape gratuit –

Asociația EDU Invest te invită să iei parte la THE DREAM TEAM, un seminar antrenant, în cadrul căruia vei afla secretele de dezvoltare a unei echipe de vis.
THE DREAM TEAM este un eveniment caritabil și prin participarea la acest seminar vei ajuta un copil să se reintegreze în familie.

Vino să înveți cum să construiești o echipă de succes de la 4 profesioniști: Lorand Soares Szasz, Bogdan Comănescu, Eliza Nițescu și Paul Ardeleanu.

Este seminarul pentru care, în mod normal, ai plăti peste 200 de euro.
Este un seminar care schimbă vieți (a ta, cât şi a celor nevoiaşi).
Acum ai oportunitatea să înveţi, oferind doar un pachet de alimente, în valoare de 50 de lei.

De ce ai nevoie să știi cum să îți construiești o echipă de succes? Pentru că:

1. în zilele noastre, cea mai mare provocare a antreprenorilor este să găsească oameni buni, care să fie dedicaţi misiunii şi scopurilor firmei, pe care să-i poată menţine motivaţi, pasionaţi şi fideli afacerii;
2. vânzările şi marketingul din firma ta depind de calitatea angajaţilor tăi;
3. satisfacţia şi mulţumirea clienţilor sunt strâns legate şi direct proporţionale cu satisfacţia şi mulţumirea angaţilor;
4. totul se învârte în jurul echipei tale de angajaţi.

Îţi doreşti să ai o afacere fantastică? Atunci este nevoie să ai o echipă fantastică. De ce? Pentru că fiecare angajat ar putea să fie fericit în firma ta. Construirea şi dezvoltarea unei echipe fantastice este un proces continuu. Vorbim despre oameni şi despre ceea ce îi motivează cu adevărat pe ei. Lorand are o vorbă: “fă-ţi fericiţi angajaţii şi ei îţi vor face fericiţi clienţii”. Nimic mai plin de sens!

Ce pierzi dacă nu vii la acest seminar aproape gratuit?
1. nu vei pleca cu peste 10 idei despre cum să construieşti şi să dezvolţi o echipă fantastică;
2. nu vei pleca cu peste 5 idei despre cum să îţi dezvolţi abilitatea de lider;
3. nu vei şti ce trebuie să faci pentru a-ţi dezvolta inteligenţa emoţională;
4. nu vei şti ce trebuie să faci pentru a-ţi motiva angajaţii;
5. nu vei şti ce trebuie să faci pentru a găsi angajaţi pasionaţi;
6. nu vei şti ce să faci ca să ai angajaţi dedicaţi şi loiali;
7. nu vei şti care sunt cele mai de succes reţete de bază pentru a ajunge la un leadership de excelenţă;
8. nu vei întâlni peste alţi 300 lideri de succes, potenţiali clienţi, furnizori sau parteneri pentru tine.

….în acelaşi timp, participând, poţi să:

1. contribui la hrana pentru câteva luni a unor copii orfani, care se luptă să aibă o viaţă cât mai normală;

2. ajuţi familiile nevoiaşe să fie din nou împreună;

3. oferi șansa ca amintirea despre cea mai frumoasă perioadă a vieții pentru orice copil, să fie una a unei familii fericite și nu amintirea dintr-un centru de plasament.

Dată: 14 Aprilie 2015
Ora: 18:30 – 21:00
Locaţia: Aula Magna, Universitatea Romano-Americană, Bd. Expoziției nr. 1B, Sector 1, București

CUM POȚI PARTICIPA LA ACEST SEMINAR?

Înscrie-te acum completând formularul de aici www.eduinvest.ro/conferinta .

O să acceptăm înscrieri în limita locurilor din sală (aprox. 300).
Primul sosit, primul servit!

Așa cum anunțam în introducerea seminarului, acest eveniment este unul caritabil, având un scop social, pentru că prin participarea la această conferiță vei contribui la reintegrarea copiilor din centrele de plasament în propria familie.
Știai că există familii nevoiașe care își lasă copiii în centrul de plasament, perioade determinate, pentru că nu le pot asigura hrana zilnică?
Biletul tău de intrare va consta în alimente neperisabile, jocuri și rechizite pentru copii.

Am făcut 3 pachete pentru a alege ce preferi să dăruieşti:

Ce trebuie să conţină pachetul (alege unul din pachetele de mai jos):

Pachetul 1
– 1 kg făină albă sau mălai;
– 1 kg orez;
– 1 l ulei;
– 1 pungă 500 g de paste;
– 1 conservă pate/carne;
– 1 conservă legume (mazăre, fasole, etc) (ATENŢIE! Conservă, nu borcan);
– 1 pachet napolitane/biscuiti/ciocolată;
– 1 kg de zahăr;
– 1 kg de legume (cartofi, fasole, linte, etc).
Opţional: Jucării (puzzle, Lego, seturi creative tematice, plastelină etc), cărţi de colorat şi creioane colorate, instrumente muzicale, planşe educative (cu alfabet, cifre, animale), role pentru copii de 7-8 ani etc.

Pachetul 2
– 1 kg făină albă sau mălai;
– 1 kg de miere;
– 1 l ulei;
– 1 pungă 500 g de paste;
– 1 conservă pate/carne;
– 1 conservă legume (mazăre, fasole verde, fasole) (Conservă, nu borcan);
– 1 pungă cereale;
– 1 kg de legume (cartofi, fasole, linte etc).
Opţional: pachete cosmetice pentru baie (set gel de dus+şampon+crema) produse de igienă corporală(deodorant, spray, mini-sticluţe de parfum)

Pachetul 3
– 1 kg făină albă sau mălai;
– 1 kg de miere;
– 1 l ulei;
– 1 pungă 500 g de paste;
– 1 conservă pate/carne;
– 1 conservă legume (mazăre, fasole verde, fasole) (conservă, nu borcan);
– 2 pungi cereale;
– 1 kg de legume (cartofi, fasole, linte, etc).

Opţional :
– Cărţi – literatură universală sau română, potrivite pentru preocupările vârstei, jocuri de tipul: Activity, Monopoly, Nu te supără frate!, Catan, Risk.
– Hainuţe, jucării;
– Paturi din PAL pentru o persoană 90 x 200 cm

DESPRE VIAȚA COPIILOR DIN CENTRELE DE PLASAMENT

O societate în care oamenilor nu le pasă unii de alţii îşi pierde direcţia. Iar o societate care îşi neglijează copiii nu are viitor.

Prin ceea ce faceţi reușiți să dați acestor copii o șansă de a crește alături de părinți.

Despre copiii din centrele de plasament şi casele de tip familial, ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4.
Centrele de plasament si casele de tip familial găzduiesc peste 350 de copii cu vârstele între 0 şi 18 ani, majoritatea din ei, sunt abandonaţi, dar sunt şi familii cu probleme sau cazuri speciale, care îşi lasă temporar copiii în îngrijirea statului, vizitându-i regulat şi încearcând să reintegreze copilul în familie atunci când posibilităţile materiale se îmbunătăţesc. Dificultăţile centrelor în asumarea responsabilităţilor de creştere şi educare a copiilor se datorează adesea unor dificultăţi economice şi sociale (marginalizare, lipsa unei familii, venituri reduse, etc).
O mare parte din problemele cu care se confruntă copii sunt legate de lipsa de apartenenţă la o familie. Cea mai importantă perioadă în viaţa unui copil abondonat sunt primii ani de viaţă, perioadă în care dragostea şi grija celor din jur îl vor determina să îşi contureze personalitatea şi să-şi dezvolte abilităţile pentru a supravieţui în societate. În acest fel, copiii nu ar mai trăi cu sentimentul abandonului, ci ar creşte la fel ca şi alţi copii care au avut şansa să fie înconjuraţi de familie.
Pachetele strânse vor ajuta familiile nevoiaşe să se reîntregească pentru o perioadă mai îndelungată şi pe cei care se ocupă de aceşti copii defavorizaţi să folosească puţinii bani pe care îi au pentru activităţi educative şi de integrare a copiilor.

Împreună putem schimba viața celor de lângă noi, împreună putem readuce fericirea pe chipurile copiilor din centrele de plasament!

Pentru înscrieri şi alte detalii ale evenimentului, cât şi pentru a vedea programul evenimentului, vă rugăm să accesati www.eduinvest.ro/conferinta

Organizers

Visited 467 times, 1 Visit today

Related Event

Dacă ai emoţii atunci când vorbeşti în public, dacă simţi că vocea îţi tremură atunci când prezinţi oferta ta în faţa unui client important, dacă ai nevoie de mai multă încredere când vorbeşti sau pur si simplu vrei sa vezi cum poţi să fii mai captivant şi convingator într-o prezentare,… Read more…

Odata cu luna septembrie Invest Club Mures reia intalnirile lunare cu investitorii si pasionatii de investitii la bursa. Miercuri 14 Septembrie de la ora 19 la Hotel Privo sala Traffic ii vom avea alaturi pe partenerii nostri SSIF Goldring impreuna cu care vom analiza situatiile semestriale raportate de companii si…

Într-o lume în continuă schimbare, unde oamenii pun accent mai mult pe lucruri superficiale, TU vrei să fii TU însuți. Vrei să fii diferit. Vrei să “crești”, vrei să evoluezi și să aduci o contribuție personală. Vrei să afli cum și de ce este importantă dezvoltarea ta ca individ? Vrei… Read more…

August 10, 2014 To August 21, 2014

Why this summer school?Like it or not, you are a negotiator. Everyone negotiates something every day. You negotiate with your family about where to spend the weekend. You discuss a raise with your boss. You try to agree with a stranger on the price of his house. We buy and… Read more…

Practic, dupa aceasta simulare de managementul timpului, vei obtine: Un sistem practic de evaluare a prioritatilor zilnice; Metode usor de aplicat pentru gestionarea intreruperilor; Actiuni concrete de urmat pentru a putea realiza sarcinile la termenele stabilite; Un sistem de realizare a agendei de lucru care economiseste timp; Tehnici pentru gestionarea sarcinilor neprevazute;… Read more…