TEDx Piatra Neamt – 20 iunie 2015

June 20, 2015

June 20, 2015

18:00 To 02:42

Piatra Neamț

are you going to attend TEDx Piatra Neamt - 20 iunie 2015?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Vă așteptăm la a doua ediție TEDxPiatraNeamt, Sâmbătă, pe 20 Iunie 2015, ora 18:00 la Teatrul Tineretului din Piatra Neamț.

Cine sunt vorbitorii și ce surprize ți-am pregătit? http://tedxpiatraneamt.ro/speakeri-2/

Cum îți poți rezerva locul la eveniment? Direct pehttp://tedxpiatraneamt.ro/inscriere/ (Primele 50 de bilete vor beneficia de 30% reducere până marți, 9 Iunie)

Fii cu ochii-n patru pe www.tedxpiatraneamt.ro și pe pagina de FacebookTEDx Piatra Neamt pentru a afla ultimele detalii!

Evenimentul este organizat în parteneriat cu CREED România, fiind susținut de Autonom Rent-a-Car, Primăria Piatra Neamț, Mecanica Ceahlău SA, Farmaciile Sensiblu, Perla Invest și Central Plaza Hotel.

TEDxPiatraNeamt preia formatul TED și este organizat sub licență TED, o organizație non-profit dedicată „ideilor ce merită împărtășite”. A debutat în 1984 în SUA ca o conferinţă ce reunea oameni din trei domenii diferite: Tehnologie, Entertainment şi Design. TED desfășoară conferințe live la care participă cei mai fascinanți lideri și gânditori ai lumii: Bill Clinton, Bill Gates, Paul Simon, Sir Richard Branson sau Bono. Înregistrările discursurilor de la aceste conferințe sunt disponibile online (www.ted.com), fiind deja vizualizate de mai mult de un miliard de oameni intersați de dezvoltarea lor intelectuală.

Vă așteptăm la cea de-a doua ediție TEDxPiatraNeamt!

Organizers

Visited 181 times, 1 Visit today

Related Event

Oil Pricing este o simulare creată de Roger Fisher, coautor al celei mai bine vândute carti din domeniul negocierii “Getting to Yes” și fondator al PON (Program on Negotiation – Harvard Law School). Simularea Oil Pricing se află în top 5 simulări de negociere la nivel internațional.

November 20, 2015

Mensa este o societate fondată în Oxford, Marea Britanie în 1946 cu scopul de a identifica și pune în legătură oameni cu un coeficient foarte înalt de inteligență.Singurul criteriu de admitere în Mensa este obţinerea unui scor care vă plasează în procentul de 2% al populaţiei. Detalii pentru inscriere la:… Read more…

Premiera absoluta in Romania – Invata NLP direct de la sursa!Singurul curs de formare trainer NLP din Europa si din lume sustinut de Frank PUCELIK cu o durata de minim 18 ZILE POTI PARTICIPA SI DACA NU AI FORMARE SAU EXPERIENTA IN NLP! La acest curs vei afla totul. Pentru… Read more…

April 14, 2014

16:00 To 20:00

“Ma promovez … deci exist!” In fiecare moment al vietii noastre prin tot ceea ce facem, tot ceea ce spunem si tot ceea ce nu spunem promovam o anumita imagine despre noi. In fata superiorilor, colegilor, clientilor, partenerilor de afaceri, la un interviu sau intr-un grup de prieteni este firesc sa… Read more…

March 10, 2016 To March 12, 2016

02:42 To 02:42

Bine ați venit în minunata lume a Vindecării Theta (ThetaHealing®)!Vă spunem “Bine ați venit” la cursul nostru, știind că fiecare dintre noi este aici pentru a-și urma propria cale. Să știți că participând la cursul ADN 2, lumea dumneavoastră urmează să se deschidă în multe dimensiuni ale viziunii. Vindecările și… Read more…