Tabara Intoarcerea la feminitate

October 29, 2015

November 4, 2015

18:00 To 10:00

Baita, Cluj

http://www.femeiatrezita.com

are you going to attend Tabara Intoarcerea la feminitate?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

“Fiecare femeie are nevoie de cel puțin o dată în viață de un astfel de ritual de inițiere în feminitate, de descoperire interioară.”

Am cunoscut femei grozave, a fost o experiență plină de bucurie, vitalitate în care mi-am expus părțile ascunse, umbrele și le-am acceptat asa cum sunt. Această tabără mi-a adus putere personală prin integrarea, descoperirea și explorarea arhetipurilor feminine. Aș recomanda acest eveniment pentru că este o chestiune de bază în cultura unei femei care vrea să profite de viața ei.”

Draga mea Femeie,

Încă din perioade străvechi Femeile, Surorile, s-au întâlnit și au petrecut timp împreună fie în șezători, ritualuri, retrageri, dansuri, cântece, etc pentru că au știut un Secret. Au știut că atunci când împarți spațiul cu mai multe femei, energia ta Feminină se amornizează, devine mai puternică, își găsește vindecare, se ancorează adânc în ființa ta iar suportul/ experiențele/ trăirile/ emoțiile altor femei te pot susține pentru a te descoperi.

Când suntem împreună doar femei se formează un câmp energetic feminin foarte puternic care ne hrănește și conduce spre înțelepciunea care se găsește în noi.

Acest obicei s-a pierdut in timp iar acum femeia moderna de multe ori se gaseste singura si de multe ori in competitie cu alte femei. Femeile au devenit grabite, stresate, obosite si au pierdut contactul cu feminitatea lor pentru că nu au timp. Și în această viteză ne-am dori să găsim pastila roșie însă știm că acest lucru nu funcționează.

Femeia și energia feminină are nevoie de spațiul potrivit, are nevoie de timp pentru a se deschise și a înflori. Schimbările se întâmplă în timp iar zidurile/poveștile pe care le-am ridicat în atâția ani nu pot dispărea peste noapte.

De aceea te invit la un retreat de 5 zile jsi umatete, cu Răsfăț, cu blândețe, cu determinare de a renunța la poveștile care ne țin mici. 5 zile si jumatate dedicate doar ție, celei mai importante persoane, zile în care corpul, mintea și emoțiile tale vor lăsa garda jos și te vei descoperi în frumusețea ta.

Că noi Femeile suntem tare frumoase, pline de energie și bucurie…doar ca uneori uităm asta… Atunci când suntem conectate la noi, toate celelalte lucruri/domenii din viata noastra merg de la sine…pentru ca suntem pline de Strălucire, Bucurie, Iubire și Radiem.

Pentru inscriere trimite un email la adresa: lia.bolte@yahoo.com

Iar în momentul în care venim împreună cu alte femei competiția se transformă în colaborare. Apar prietenii de o viață, ne regăsim în poveștile altor femei și ne vindecăm prin susținerea pe care o primim și prin faptul că suntem văzute în frumusețea noastră.

Această tabără este ocazia să ne uităm la cine suntem noi ca și Femei Acum dintr-un spațiu de onestitate și curiozitate: ce ne dorim, ce ne place, ce nu ne place, ce ne doare, ce ne pasionează, cum suntem, cine suntem. O călătorie spre interiorul nostru cu inima deschisă, în vulnerabilitate si cu răbdare.

Dincolo de ce ni s-a spus să fim sau să ne comportăm vom Descoperi cum suntem noi, ce ne face naturale și noi Înșine.

O femeie în explorarea ei are nevoie de:

Spațiu sigur și protector pentru ca ea să se simtă in siguranță să se exprime cu tot ce este in interior.

Timp și Răbdare pentru ca știm ca energia feminină are nevoie de timp pentru a se exprima din profunzimea ei. În loc de fugă si concluzii rapide vom aștepta răbdătoare ca după măști și expresii false să apară Trăirea Autentică

A fi Văzută. pentru a integra aspecte din noi acestea au nevoie sa fie văzute si admirate pentru a fi acceptate si de noi. a fi vazută vulnerabilă, a fi vazută in conectarea cu divinul, a fi vazută cu durere, a fi vazută cu inima deschisă, a fi vazută conectată cu senzualitatea, etc

Vom pătrunde în misterele feminității prin dans, mantre indiene, ritualuri de inchidere a unor experiente/relatii, atingere, meditație, împărtășiri, exerciții de respirație, exercitii tao/tantra, activare de arhetipuri, practici energetice, practica cu oul de jad, shaking, etc. Vom lăsa mintea deoparte, vom vindeca povești vechi, ne vom cunoaște fetița interioră și cum să avem grijă de ea, ne vom asuma femeia, vom vindeca relația de rușine pe care o avem cu corpul, ne vom lăsa inima frumoasă să se arate și vom învăța să primim Femeia care deja Suntem.

Iar când ne vom găsi această Femeie Unică și Frumoasă o vom sărbatori!!!

Programul zilnic propus: 7:00 – 8:00 Meditație activa si exercitii de yoga, tai chi si respiratie 8:30 – 9:30 – Mic dejun 10:00 – 11:30 Sesiunea 1 11:30 Pauza 12:00 – 13:30 Sesiunea 2 14:00 – 16:00 Prânz și timp liber 16:00 – 17:30 Sesiunea 3 sau Meditație activă 17:30 – 18:30 Masaj/ Terapie 19:00 – Cină 21: 30 – 22.30 Meditația de seară/ Masaj/ Film/ Ritual

Pentru inscriere trimite un email la adresa: lia.bolte@yahoo.com

1148889_10202372309123263_1506824074_n

Te va sustine in acest proces Lia Bolte. Din 2006 dupa primul curs de dezvoltare personala am inceput o calatorie de a ma Gasi dincolo de ce mi s-a spus ca pot fi, dincolo de ce am invatat ca sunt si am gasit acel Spatiu interior care nu e afectat de nimic. Mi-am gasit Miezul unde stiu ca e acasa. Acel loc pe care nu mi-l poate lua nimeni și unde îmi găsesc de fiecare dată strălucirea și încrederea. Am cautat, am experimentat, m-am descoperit, am gresit, am invatat sa ma iert, am lasat trecutul sa zboare si m-am minunat de ce am descoperit….Si calatoria continua… Din 2012 m-am mutat in Thailanda unde am continuat sa dezvolt un centru de meditatie si terapii complementare. Pe o insula izolata de lume, fara trafic, fara masini, fara magazine, cu petreceri, oameni adormiti insa si cu oameni trezi, oameni liberi si pline de viata, meditatii, sesiuni de vindecare, samanism, jungla si ocean, serpi si  traind o viata simpla am stat cu cele mai negre stari ale mele si mi-am găsit cele mai frumoase stări. Am invatat sa devin prezenta, sa ma accept si sa ma provoc si sa-mi descopar cele mai inalte stari. Din 2010 de cand am organizat cursuri de dezvoltare personala in Romania am trecut la randul meu prin multe procese interioare in care m-am cautat si descoperit. Iar in Thailanda m-am format ca facilitator Sacred Femininty Tao Tantra , facilitator meditatie. Imi doresc ca pe durata acestui workshop sa iti ofer ghidare si suport in descoperirea a cine Esti deja. Pentru ca Tu esti singura persoana care poate sa deschida acel spatiu sacru.  Cred ca atunci cand ai pe cineva alaturi aceasta cautare devine mai usoara si a renunta la ceea ce nu ne mai serveste devine mai simplu. Vreau ca din ce in ce mai multe femei sa se trezeasca, sa se iubeasca pe ele si sa isi dea voie sa fie frumoase si Libere.

Mai multe detalii despre mine puteti citi AICI

Echipa de suport va fi alcatuita din facilitatori meditatie, terapeute in masaj, asistent curs.

Înscrierea la acest program se face doar dacă ești disponibilă să participi la toate cele 5 zile. De asemenea e un program in care 80% este experiențial deci te rog să te înscrii doar daca chiar îți dorești să co-participi.

Pretul taberei este de 450 euro si include:

 • 6 nopti de cazare in regim de pensiune, in camere duble
 • 3 mese pe zi vegetariene, gatite cu produse bio, delicioase si creative
 • 3 sucuri naturale zilnic
 • Pauze de ceai, cafea de orz si dulce
 • Suport energetic si prezenta 100% pe durata taberei
 • 5 zile jumate complete de curs, in total 36 de ore
 • Experienta cursului
 • 21 de zile de suport dupa eveniment
 • o sesiune individuala de 45′ dupa curs
 • 30% reducere la achizitionarea oului de jad
 • Iubire si prezenta pe tot parcursul taberei
 • O sesiune de masaj terapeutic de 1 ora in timpul taberei
 • O comunitate de Femei trezite care se sustin in aceast proces
 • Alte surprize
 • Garanţie: Dacă nu vei fi mulţumită de ceea ce ai primit, îţi vom returna banii fără probleme!

Pentru inscriere trimite un email la adresa: lia.bolte@yahoo.com

Organizers

Event Information

lia.bolte@yahoo.com

Visited 498 times, 1 Visit today

Related Event

March 21, 2014

06:00 To 14:30

Primul Eveniment de Leadership Financiar din Romania. www.leadershipfinanciar.ro O unealta menita sa vina in ajutorul celor care inteleg ca leadership-ul autentic inseamna mult mai mult de a-i conduce pe altii, ca dr. John C. Maxwell (cel mai cunoscut autor de carti de leadership din lume) are dreptate cand spune ca “Leadershipul… Read more…

Acum şi tu poţi participa la seminarul care îţi dezvăluie secretele afacerilor profitabile. În ultimii ani, de când lucrez în programe de coaching cu firme din mai multe domenii, am început să observ unele lucruri în comun la cele care erau în creştere. Indiferent de domeniu, dimensiune, locaţie sau număr… Read more…

Campania Națională „Ele au reușit” Un eveniment marca ELITE Business Women Campania națională, Ele au reușit a debutat în București cu peste 100 de participante, 13 speakeri specialiști în domeniul antreprenoriatului, campanie în media ante și post eveniment. Am continuat la Constanta si Cluj Napoca, peste 400de participanți, 26 speakeri… Read more…

  Descriere Cursul se bazează pe o combinație de activități interactive – exerciții în echipă și individuale, studii de caz, discuții – și resurse formale. Sunt explorate cunoștințele necesare pentru a crea și implementa Balanced Scorecard și clarificate arhitectura sistemului de management al performanței, Harta Strategiei, Starea Dorită de Evoluție,… Read more…

Ai o functie de conducere si vrei sa iti eficientizezi relatia asupra echipei?   Vrei sa inveti cum sa iti conduci echipa si mai bine si sa obtii, alaturi de ea, rezultate remarcabile?   Vrei sa inveti sa fii un lider pentru cei din jurul tau, chiar daca nu lucrezi… Read more…