Successful Me 4

March 4, 2015

March 25, 2015

19:00 To 19:04

Connect Hub Bucharest

are you going to attend Successful Me 4?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Cea de-a patra ediție a conferințelor Successful Me mentine în prim plan intraprenoriatul, pentru a stimula proactivitatea și excelența în business într-un context corporate.

Plecând de la trendul global de susținere a intraprenoriatului, conferințele Successful Me vor aduce în fața participanților nu doar antreprenori, ci și oameni de afaceri de succes, care își vor împărtăși lecțiile de business.

Poveștile de succes și storytelling-ul vor sta în continuare la baza conferințelor, iar fiecare speaker le va împărtăși participanților câte 3 lecții de business învățate pe parcursul experienței sale.


Lista vorbitorilor îi include pe:

Emi Gal – La doar 25 de ani a apărut pe coperta primei ediții Forbes 30 sub 30, datorită Brainient, business-ul său de milioane de euro din domeniul online.

Andreea Pătrașcu – Program Management Office Manager, Orange România

Bogdan Georgescu – După 14 ani petrecuți într-o companie multinațională, a făcut tranziția de la statutul de corporatist la cel de antreprenor, lansândBookster, afacere născută la îmbinarea între cărţi, mediul online şi corporaţii.

Daniel Drăghici – La doar 16 ani își lansa primul business, în domeniul organizării de evenimente. Pentru concertele sale a adus în România cei mai cool artiști internaționali. În prezent, deține Scala Events, Piscina Floreasca șiBurgerz, iar planurile sale nu se vor opri aici.

Adrian Cioroianu – Business Development Managerul Intel Corporation este totodată fondatorul ACKnowledge, un exemplu de intraprenoriat despre care ne va vorbi la Successful Me.

Vlad Tomei  şi Mihai Gheorghe – Au avut ideea de a aduna , într-un volum, 55 dintre jocurile copilăriei generaţiei cu cheia la gât. Așa a luat naștere proiectul „În Faţa Blocului”. 

Paul Olteanu –  Expert în Public Speaking și Personal Branding, s-a orientat recent și către trainingurile Process Communication Model, făcând din eficientizarea comunicării inter-umane un obiectiv personal.

Bogdan Rotunjanu – IT Director, Orange România

Restul speakerilor vor fi anunțați în curând.


Conferințele vor avea loc la Connect Hub (Bulevardul Dacia, Nr. 99),  în fiecare miercuri seara din luna martie, începând cu ora 19.00.

Prețul participarii la cele 4 conferințe este 50 de euro. 

Înscrieri la oana.vasilescu@bppublishing.ro


Successful Me 4 este organizat cu susținerea Orange România.

Organizers

Visited 301 times, 1 Visit today

Related Event

Ce veti invata DACA VENITI:– cum puteti ghida copilul spre succes scolar, respectiv profesional;– cum puteti identifica potentialul copilului dvs.;– sa gasiti solutii la nevoile educationale ale copilului;– cunostinte despre importanta consilierii si a orientarii in cariera. Ce veti pierde daca NU VENITI:– un mediu placut, prietenos si un ceai… Read more…

May 8, 2015

08:00 To 18:00

Următoarea ediţie TEDxEroilor va avea loc în data de 9 mai, 2015, la Casa de Cultură a Studenţilor, Cluj-Napoca. Participarea se va face pe bază de bilete achiziţionate în prealabil, disponibile pe: http://www.iabilet.ro/bilete-tedxeroilor-dare-to-fail-22970/. Preţul unui bilet este 50 de lei. Biletele electronice primite pe e-mail trebuie să fie printate sau… Read more…

October 21, 2015

DESCRIPTION Get inspired by the courage of the those who leap their way into history. Experience what authentic leadership is made of. It’s time for a meta business perspective!The clock is ticking. Get a business class seat and get ready for greatness! Enlightening sets the grounds for authentic business performance.… Read more…

July 26, 2014

20:30 To 21:30

Casa de licitatii Artmark prezinta Licitatia Eleganta & Vanitas pe 27 iulie la Hotel Vega. In aceeasi seara evenimentul va fi intregit de Licitatia de Marine si marinarit. Colectionarii de arta sunt invitati pe www.artmark.ro pentru informatii suplimentare si detalii legate de participare. Licitația Eleganță și Vanitas, aflată deja la… Read more…

November 20, 2014

ThetaHealing este o metoda practica de a ne re-echilibra emotional, fizic, energetic si spiritual. Este una din cele mai puternice si mai sigure modalitati de inlaturare a blocajelor din toate aspectele vietii noastre, de la toate nivelele fiintei. Aceasta tehnica ne ajuta sa identificam si sa schimbam convingerile subconstiente limitative ale… Read more…