Successful Me 4

STARTING DATEMarch 3, 2015

ENDING DATEMarch 24, 2015

TIME 17:00

LOCATIONConnect Hub Bucharest

are you going to attend Successful Me 4 ? No one is attending yet. Yes, I am
Get Direction View Large Map

Event Description

Cea de-a patra ediție a conferințelor Successful Me mentine în prim plan intraprenoriatul, pentru a stimula proactivitatea și excelența în business într-un context corporate.

Plecând de la trendul global de susținere a intraprenoriatului, conferințele Successful Me vor aduce în fața participanților nu doar antreprenori, ci și oameni de afaceri de succes, care își vor împărtăși lecțiile de business.

Poveștile de succes și storytelling-ul vor sta în continuare la baza conferințelor, iar fiecare speaker le va împărtăși participanților câte 3 lecții de business învățate pe parcursul experienței sale.


Lista vorbitorilor îi include pe:

Emi Gal – La doar 25 de ani a apărut pe coperta primei ediții Forbes 30 sub 30, datorită Brainient, business-ul său de milioane de euro din domeniul online.

Andreea Pătrașcu – Program Management Office Manager, Orange România

Bogdan Georgescu – După 14 ani petrecuți într-o companie multinațională, a făcut tranziția de la statutul de corporatist la cel de antreprenor, lansândBookster, afacere născută la îmbinarea între cărţi, mediul online şi corporaţii.

Daniel Drăghici – La doar 16 ani își lansa primul business, în domeniul organizării de evenimente. Pentru concertele sale a adus în România cei mai cool artiști internaționali. În prezent, deține Scala Events, Piscina Floreasca șiBurgerz, iar planurile sale nu se vor opri aici.

Adrian Cioroianu – Business Development Managerul Intel Corporation este totodată fondatorul ACKnowledge, un exemplu de intraprenoriat despre care ne va vorbi la Successful Me.

Vlad Tomei  şi Mihai Gheorghe – Au avut ideea de a aduna , într-un volum, 55 dintre jocurile copilăriei generaţiei cu cheia la gât. Așa a luat naștere proiectul „În Faţa Blocului”. 

Paul Olteanu –  Expert în Public Speaking și Personal Branding, s-a orientat recent și către trainingurile Process Communication Model, făcând din eficientizarea comunicării inter-umane un obiectiv personal.

Bogdan Rotunjanu – IT Director, Orange România

Restul speakerilor vor fi anunțați în curând.


Conferințele vor avea loc la Connect Hub (Bulevardul Dacia, Nr. 99),  în fiecare miercuri seara din luna martie, începând cu ora 19.00.

Prețul participarii la cele 4 conferințe este 50 de euro. 

Înscrieri la oana.vasilescu@bppublishing.ro


Successful Me 4 este organizat cu susținerea Orange România.

Related Events