STUDENTS ON STAGE

April 22, 2015

April 25, 2015

20:32 To 20:32

Cluj-Napoca

https://vipcluj.typeform.com/to/nwn2Un

are you going to attend STUDENTS ON STAGE?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Voluntari pentru Idei și Proiecte Cluj-Napoca, singura filială a organizației cu tradiție în mediul organizațiilor non-guvernamentale studențești – VIP România, dorește să contribuie la crearea și consolidarea unui mediu dinamic de dezvoltare personală și profesională pentru tineri printr-un nou proiect ce se adresează comunității locale: STUDENTS ON STAGE.

Conceptul STUDENTS ON STAGE s-a născut din ambiția unei echipe entuziaste de a crește oportunitățile și alternativele de educație non-formală accesibile studenților. Prin proiect, se urmărește atingerea a două obiective principale: promovarea studenților cu performanță și impulsionarea la acțiune a comunității studențești.
STUDENTS ON STAGE se va desfășura sub forma unor conferințe, în care tinerii excepționali vor avea ocazia de a se face auziți, împărtășind participanților informații utile, experiențe de viață, motivații, dar mai ales, exemple de „se poate.”

Proiectul va avea loc în perioada 22-25 Aprilie, în două locații: Casa de Cultură a Studenților și Biblioteca Centrală Universitară ”Lucian Blaga”.

Participarea în cadrul conferințelor este gratuită și se va face prin intermediul unui formular de înscriere. Cei care își doresc să participe găsesc formularul pe pagina de facebook a proiectului.

Perioada de înscriere este cuprinsă între 6 și 19 aprilie.

Voluntari pentru Idei și Proiecte România se mândrește cu peste 16 ani de tradiţie în Bucureşti şi are la activ peste 21 de proiecte dedicate studenţilor. În Cluj, VIP există din octombrie 2013, iar în mai 2014 a fost lansat primul proiect – Personal Development School.

Înscriere: https://vipcluj.typeform.com/to/nwn2Un

Organizers

Visited 438 times, 1 Visit today

Related Event

Un workshop pentru toti cei preocupati de dezvoltarea abilitatilor de comunicare. Un workshop la care ar trebui sa fii prezent pentru ca: • Este un workshop altfel.• Este un workshop care va ajuta sa eliminati barierele de Comunicare.• Este un workshop care va ajuta sa deveniti pe deplin inteles/inteleasa.• Este… Read more…

Pe 14 şi 15 noiembrie 2014, la Bucureşti, va avea loc B-Fair by Femei în Afaceri, târgul de business al acestei toamne, dedicat femeilor din mediul de afaceri din România.   Aflat la prima ediţie, B-Fair vine în întâmpinarea femeilor din mediul de business, antreprenoare sau specialiste într-un domeniu de activitate şi… Read more…

May 29, 2014 To May 30, 2014

Mai multe detalii: http://www.artwinconsulting.ro

March 6, 2014 To March 8, 2014

Ti-ai dorit intotdeauna sa ai curajul de a le impartasi celorlalti din experienta ta, dar nu ai indraznit sa faci primul pas? Daca raspunsul este unul afirmativ, atunci cursul de Formator propus de Management & Training Solutions vine in sprijinul tau!  Desfasurat in perioada 07 – 09 martie 2014, cursul…

DECIZIA ÎȚI MODELEAZĂ DESTINUL! DECIDE SĂ-ȚI PUI POTENȚIALUL ÎN ACȚIUNE! Ce vei face la workshop-ul VIAȚA DINCOLO DE LIMITE? SHIFT-ul de la ce ai putea fi la ce decizi sa fii. Înveți să faci acțiuni inspirate, nu prin vorbe, ci prin fapte.80% din succes e psihologie, 20% e mecanică. Dacă… Read more…