Street ART Festival Sibiu

August 17, 2015

August 17, 2015

16:34 To 16:34

Sibiu, Romania

are you going to attend Street ART Festival Sibiu?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Festival de arta care-si propune, prin lucrari realizate de artisti de valoare, sa contribuie la ridicarea nivelului estetic al orasului precum si la ameliorarea aspectului deteriorat al unor zone mai putin favorizate.

Peste 20 de artisti plastici vor realiza lucrari permanente, in exterior, pe fatade de cladiri, ziduri sau orice alt element urban propus spre aprobarea implementarii proiectelor, coordonate in baza unei teme comune, furnizata artistilor, in prealabil, de catre organizatorul festivalului. Tema din acest an este: „In caz de urgenta folositi aripi!”

Invitatul de onoare al festivalului este Dan Perjovschi care va avea si o conferinta-dialog cu artistii.

Artistii au depus proiecte care au fost selectate in conformitate cu stilul orasului si tema data, specific fiecarei zone in parte.
Cea mai clara imagine a proiectului o da chiar subtitlul Festivalului: „Revitalizarea orasului prin arta”!

Artistii care si-au confirmat prezenta la festival sunt: Bogdan CONSTANTIN, Cy, Dandu AlexanDRU,Lavinia CRETU, Stefan CRETU, HOMEBOYLDJ, KITRA, Stefan Doru MOSCU, ORION, ORTAKU, Dan Raul PINTEA, PISICA PATRATA, Lucia Praporgescu, Catalin PRECUP, PREN, SADDO, Marius STRUGARIU, SWEET DAMAGE CREW, TREIPIC, ZED1, Alexandra ZIDARIU.

Artistii prezenti la festival vor picta in mai mult de 7 locatii, in orasul vechi si in cartiere, peste 200 mp de pictura.

Principalul scop al proiectului este de a completa si continua traditia orasului Sibiu de centru cultural, de promotor al artelor, de oras vizionar. Prin acest festival deschidem primul tur de Arta Stradala din Romania, aliniind orasul Sibiu in randul marilor orase ale lumii.
Alinierea orasului nostru in acest sens alaturi de marile centre culturale ale lumii: Londra, Paris, Amsterdam, Barcelona,… este inca o dovada a deschiderii pe care o are Sibiul catre inovatie, aratand puterea sa de a se reinventa cultural. Astfel vom completa imaginea Sibiului ca reper turistic atat national, cat si international, ca oaza a artei si culturii in tara noastra, pastrand vie identitatea deja castigata de Capitala a Culturii.
Prin realizarea acestor lucrari permanente, dincolo de imbunatatirea aspectului orasului, se urmareste atragerea interesului publicului larg pentru arta, promovarea orasului Sibiu ca un oras cosmopolit, cu viziune, deschis culturii, dar si crearea de repere turistice noi, participand astfel la dinamizarea interesului turistic fata de oras.

 

https://www.facebook.com/events/841684849213574/

Organizers

Visited 473 times, 1 Visit today

Related Event

I will be giving two presentations related to Google and SREs (Site Reliability Engineer) in Cluj. One of them will describe what SREs do and the other one will be about Megastore, a global scale database with strong consistency guarantees. https://www.cs.ubbcluj.ro/google-tech-talk-at-babes-bolyai-university-bring-questions-build-answers/ Please register using this form: http://goo.gl/1bcDpd Read more…

Cursul oferă cunoştinţe specifice metodelor şi tehnicilor de recrutare şi selecţie a resurselor. Scopul este de a realiza, în mod REAL, procesele de recrutare şi selecţie, sau de a participa activ la acestea. 31 Mai,  ora 9:00-18:00

November 15, 2014

09:00 To 14:30

>> Pentru detalii şi înscriere: http://www.fotografia-hdr.net/ Un Workshop complet (A-Z) concentrat în 4 ore și jumătate, în care vă veți însuși TOT ce vă trebuie pentru a face fotografii de calitate, folosind tehnica HDR (High Dynamic Range). Data & Ora: Duminică, 16 Noiembrie 2014, de la 11:00 la 16:30. Locaţie:… Read more…

Am auzit multe cazuri în care un părinte se plânge de copilul său: „are trei ani şi încă nu am scăpat de pampers”, „la patru ani face pipi în pat”, „am un copil foarte timid. Când se apropie cineva de el plânge şi se prinde de piciorul meu” ori „nu… Read more…

Institutul de Studii Financiare organizează în București, în perioada 21-22 iulie 2016, cursul ”Managementul Riscurilor Operaționale – Riscuri Generate de IT”, traineri: Theodor Adam, Florin Andrei, Victor Rotaru. Riscul IT este, de fapt, riscul la care o organizaţie este expusă şi care rezultă din folosirea sistemelor informatice. În cadrul programului de… Read more…