Start up in afaceri. Strategii pentru obtinerea finantarilor nerambursabile

April 18, 2015

April 18, 2015

10:00 To 13:00

Hotel Central, Str. Victor Babes nr. 13, Cluj-Napoca

http://macro-training.ro

are you going to attend Start up in afaceri. Strategii pentru obtinerea finantarilor nerambursabile?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Te invitam sa participi la un seminar gratuit care iti va oferi o imagine clara asupra finantarilor nerambursabile disponibile incepand cu acest an. Primele linii de finantare au fost deschise in data de 25 Martie 2015, iar acum este cea mai potrivita perioada pentru a te informa asupra posibilitatilor de investitii oferite de fondurile nerambursabile pentru anii urmatori.

In cadrul cursurilor de formare profesionala acreditate, pe care Macro Training le organizeaza deja de 3 ani, am identificat dificultatile persoanelor interesate de accesarea fondurilor europene, dificultati pe care le exprimam mai jos sub forma unor intrebari pe care, cu siguranta, ti le-ai pus si tu:

* Cum se alege linia de finantare adecvata?
* Cine poate depune un proiect? Prin urmare, care sunt conditiile de eligibilitate ce trebuie respectate, atat de catre   proiect, cat si de catre solicitant?
* Care sunt etapele ce trebuie parcurse, de la ideea de proiect si pana la primirea banilor?
* Ce sanse reale am de a primi bani gratuiti?
* Ce conditii trebuie respectate dupa finalizarea proiectului?

Pe parcursul acestui seminar vei afla raspunsurile la toate aceste intrebari!

Cine ar trebui sa participe la acest seminar:

Seminarul este construit in jurul necesitatii oamenilor de afaceri de a identifica cele mai potrivite linii de finantare. Te invitam sa participi la acest seminar daca te regasesti in lista de mai jos:

* esti un antreprenor ce doreste sa-si finanteze afacerea
* ai o functie de conducere in cadrul unei societati
* iti pregatesti lansarea unei afaceri
* vrei sa cunosti posibilitatile de finantare nerambursabila

Ce vei castiga, participand la acest seminar:

* vei putea identifica cea mai potrivita posibilitate de finantare a ideii tale de afaceri.
* vei cunoaste cele 5 etape pe care orice proiect cu finantare nerambursabila le parcurge.
* vei afla cele 10 reguli pe care trebuie sa le respecti atunci cand pregatesti planul  de afaceri
* vei invata cum sa eviti cele mai frecvente 20 de greseli facute de beneficiari.
* vei cunoaste regulile de identitate vizuala impuse de Finantator.
* vei afla regulile ce trebuie respectate in perioada de monitorizare a investitiei.
* vei evita corectiile financiare pentru neindeplinirea obiectivelor.
* vei evita rezilierea contractului de finantare si vei pastra banii nerambursabili.

Iata alte 3 motive pentru care nu trebuie sa lipsesti de la acest eveniment deosebit de important:

1. Informatie relevanta

Vei participa la un eveniment cu informatie de calitate despre posibilitatile de finantare disponibile incepand cu acest an. Informatia va fi prezentata succint, clar, astfel incat sa iti poti reaminti cu usurinta.

2. Motivatie

Vei descoperi o metoda foarte simpla de a privi zecile de masuri lansate in cadrul Programelor Operationale.

3. Timpul tau este extrem de valoros

Participa la acest eveniment de 3 ore pentru a primi doar informatie utila. Nu vei mai irosi oportunitati importante pentru tine, pentru ca vei sti deja sa identifici oportunitatile de finantare.

 
Ar mai fi si un al 4-lea modiv, insa suntem siguri ca il cunosti deja:

Acest eveniment este un excelent prilej de socializare. Vei cunoaste, cu siguranta, zeci de alte persoane cu aceleasi interese ca si tine si poti intalni atat clienti pentru afacerea ta, dar si parteneri pe termen lung.

Speakerul evenimentului este Marian Dumitrache, consultant pentru accesarea fondurilor nerambursabile si trainer acreditat ANC.
Marian a pregatit si implementat numeroase proiecte cu finantare nerambursabila incepand cu 2006, avand experienta in cadrul investitiilor derulate prin Sapard, PNDR, POS CCE, POR, POS DRU, Minimis.

Ca trainer, Marian are o experienta de 3 ani de zile, asistand peste 1.000 de persoane sa descopere mecanismul derularii proiectelor cu finantare nerambursabila. A organizat sesiuni de formare profesionala in Bucuresti, Cluj Napoca, Brasov, Constanta, Craiova, livrand cursuri de Expert accesare fonduri europene, Manager de proiect si Evaluator de proiecte.

Marian este fondatorul centrului de formare profesionala Macro Training, societate acreditata si pentru furnizarea programelor de instruire pentru:

* Formator
* Inspector / Referent Resurse Umane
* Inspector Salarii
* Expert achizitii publice

Inscrie-te acum

 

Organizers

Visited 168 times, 1 Visit today

Related Event

June 30, 2015 To July 1, 2015

In perioada 1-2 iulie 2015 va fi organizat la Palas Congress Hall din cadrulPalas Iasi ediția 19 din seria de evenimente Business Days. Evenimentul va avea:– 4 conferințe (transmise live)– 16 workshopuri (au acces la aceste manifestari doar cei care au tichete de acces PLUS, PREMIUM sau VIP)– 4 manifestari…

În cadrul următoarei etape aferente acestei ediţii a JumpStart to Trusted Business Advisor, program iniţiat în 2011 de către echipa de servicii integrate pentru antreprenori a PwC România în parteneriat cu principalele universităţi din ţară, invităm studenţii Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor să completeze formularul de înscriere în… Read more…

In perioada 19-21 noiembrie, Sibiul devine pentru a V-a oara capitala performantei, gazduind cel mai important eveniment din Romania dedicat managementului performantei: Conferinta Managementul Performantei in Romania. Conferinta reuseste sa surprinda anual prin diversitatea subiectelor tratate si aplicabilitatea acestora, prin perspectivele variate abordate, dar si prin estimarea tendintelor viitoare in… Read more…

Miercuri, 29 aprilie, Bursa de Valori Bucuresti organizeaza la Timișoara, Romania workshop-ul AeRO Investors Day. Vor fi discutii interactive si dinamice cu companii din Vestul Romaniei, dar si cu Bittnet Systems, cea mai recenta companie listata pe AeRO. Cu totii vom vorbi despre AeRO, noua platforma de finantare si tranzactionare… Read more…

“Am pregătit o zi de 13 aprilie cu discuţii interesante pentru studenţii la Ştiinţe Economice de la Universitatea Babeş-Bolyai! Îi invităm la conferinţa „Deloitte Day. Povestea din spatele cifrelor”, unde Adriana Lobdă, Audit Partner, şi Andreea Antonescu, HR Manager, le vor explica ce se află în spatele deciziilor importante ale… Read more…