SPEAKERS CLUB Business #2 (MARKETING INSIGHTS)

January 25, 2016

January 25, 2016

18:15 To 14:43

Hotel Royal Bucharest Mircea Voda 28, sector 3, Bucharest, Romania

are you going to attend SPEAKERS CLUB Business #2 (MARKETING INSIGHTS)?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Luni, 25 Ianuarie 2016, de la ora 18:15, te așteptăm la o nouă ediție de practică a grupei SPEAKERS CLUB Business, o ediție specială cu tema: MARKETING INSIGHTS.

— Ce este SPEAKERS CLUB? —
Este locul de practică pentru cei care își doresc să devină mai buni comunicatori și să aibă impact de fiecare dată când prezintă.

Așa cum unele persoane merg la sală pentru a antrena mușchii corpului, tot așa, cei care își doresc să își dezvolte abilitatea de a prezenta participă la SPEAKERS CLUB.

— Cu ce este diferită grupa Business față de celelalte? —
În grupa Business toate discursurile ținute de vorbitori sunt concentrate pe o temă business: vânzări, marketing, leadership, managementul echipei, recrutări.

— Pentru cine este SPEAKERS CLUB Business? —
Grupa SPEAKERS CLUB Business este pentru: antreprenori, manageri, angajati in corporatii, oameni de vânzări și persoane interesate de informații utile ce țin de creșterea în carieră și dezvoltarea unei afaceri.

— Ce îți va oferi deschiderea SPEAKERS CLUB Business? —
1. Informații relevante și povești de succes despre marketing
2. Networking cu antreprenori și oameni de succes, cu care poți lega parteneriate
3. Un mediu profesionist în care să dezvolți abilitatea de a comunica și de a prezenta
4. Ocazia de a susține un mini-discurs despre cine ești și cu ce te ocupi

— Cât costă? —
Participarea este 25 lei pentru fiecare dintre cei prezenți la întâlnire, indiferent că sunt membri SPEAKERS CLUB sau invitați.

— Cât durează? —
Întâlnirea dureză până la ora 21:00 (2h și jumătate)

— Cine este trainerul grupei? —
Trainerul grupei este Paul Ardeleanu http://paulardeleanu.ro/

Paul Ardeleanu este co-fondator SPEAKERS CLUB, trainer, speaker și presentations coach.

Paul are peste 1000 de ore de vorbit în public, peste 7000 de participanți la cursurile sale și peste 6 ani de experiență în domeniul vorbitului în public.

În domeniul de Business, Paul Ardeleanu a lucrat timp de 2 ani într-una dintre cele mai active firme de business coaching si training din Romania, Coaching4You, având-ul ca mentor pe Lorand Soares Szasz. După acești 2 ani, el a pornit pe cont propriu cu propria firmă, SPEAKERS CLUB, unde își manifestă pasiunea și expertiza pentru ai sprijini pe oameni să prezinte cu mai mult impact.

— Cum mă înscriu? —
Te poți înscrie pentru eveniment la:
https://goo.gl/Gbl0RL

Te rugăm să te înscrii pe formular pentru că numărul de locuri este limitat!

— Dacă am întrebări la cine apelez? —
Dacă dorești să afli mai multe despre această întâlnire, răspundem bucuroși oricăror întrebări, așa că nu ezita să ne apelezi:
0755.828.731 (Gabriela Oprea, Community Manager SPEAKERS CLUB)

Te așteptăm Luni, 11 Ianuarie 2016, începând cu ora 18.15, ca să descoperi:

PLĂCEREA DE A PREZENTA!

P.S: — Întrebări frecvente: —
1. Este obligatoriu să susțin discurs sau să mă prezint?
Nu. Doar cei care doresc pot face asta.

2. Mai aveți și în altă zi pe lângă Lunea?
Da, mai sunt întalnirile grupei SPEAKERS CLUB Connect pe care le găsești pe pagina noastră de Facebook

3. Dacă am să particip o să descopăr cum pot să îmbunătățesc și eu abilitatea de a prezenta?
Da, dacă dorești, în cadrul întâlnirii îți va spune cum poți să devii membru în comunitate și să susții prezentări

Organizers

Visited 83 times, 2 Visits today

Related Event

May 21, 2014

08:00 To 16:30

Suntem fiinte emotionale. Inteligenta emotionala cuprinde ca elemente esențiale: intelegerea mai buna a propriilor emotii, gestionarea eficienta a emotiilor si cresterea calitatii vietii, intelegerea mai buna a celor din jur si un confort ridicat in relatiile interumane, precum si crearea de relatii mai bune la toate nivelele cu cei din… Read more…

April 23, 2015 To April 25, 2015

17:00 To 20:00

Misiunea evenimentului este de a educa, inspira și stimula oameni, echipe și comunități pentru a dezvolta idei de afaceri. Printre participanţii la eveniment se vizează antreprenori, specialişti de business şi marketing, ingineri, programatori, designeri, experţi UI/UX, jurişti sau entuziaşti ai domeniilor adiacente. Cea de-­a patra ediție se va desfășura în weekendul 24-26 Aprilie 2015,… Read more…

Editia a 15-a a „Serilor de Leadership” il are ca invitat pe antreprenorul Sergiu Biris, fondatorul Trilulilu.ro si LiveRail. Vineri 30 octombrie, incepand cu orele 18.00, participantii vor avea ocazia sa interactioneze cu cel care a redefinit mediul online romanesc prin exit-urile sale. Serile de Leadership au la baza intalniri… Read more…

Cum sa ne aducem angajatii la nivelul de performanta dorit de catre organizatie? Afla la cel mai solicitat curs de management:‪#‎MENTORTraining‬ va invita la un curs consacrat de management proactiv aplicat, curs intensiv care promovează metode eficace de revenire, prin antrenare, a angajaţilor nesituaţi la nivelul de performanţă dorit de… Read more…

February 19, 2015 To February 20, 2015

Un ALTFEL de training: Aducem un plus de culoare modalităților tradiționale de instruire, bazându-ne pe dinamism, interactivitate, învățare activă și bună dispoziție. Credem cu tărie în puterea jocului, a metaforei și în inteligența participanților. Sesiunile noastre de instruire nu sunt și nu vor fi niciodată plictisitoare. Cursul se adresează atât… Read more…