SPEAKERS CLUB Business #2 (MARKETING INSIGHTS)

January 25, 2016

January 25, 2016

18:15 To 01:53

Hotel Royal Bucharest Mircea Voda 28, sector 3, Bucharest, Romania

are you going to attend SPEAKERS CLUB Business #2 (MARKETING INSIGHTS)?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Luni, 25 Ianuarie 2016, de la ora 18:15, te așteptăm la o nouă ediție de practică a grupei SPEAKERS CLUB Business, o ediție specială cu tema: MARKETING INSIGHTS.

— Ce este SPEAKERS CLUB? —
Este locul de practică pentru cei care își doresc să devină mai buni comunicatori și să aibă impact de fiecare dată când prezintă.

Așa cum unele persoane merg la sală pentru a antrena mușchii corpului, tot așa, cei care își doresc să își dezvolte abilitatea de a prezenta participă la SPEAKERS CLUB.

— Cu ce este diferită grupa Business față de celelalte? —
În grupa Business toate discursurile ținute de vorbitori sunt concentrate pe o temă business: vânzări, marketing, leadership, managementul echipei, recrutări.

— Pentru cine este SPEAKERS CLUB Business? —
Grupa SPEAKERS CLUB Business este pentru: antreprenori, manageri, angajati in corporatii, oameni de vânzări și persoane interesate de informații utile ce țin de creșterea în carieră și dezvoltarea unei afaceri.

— Ce îți va oferi deschiderea SPEAKERS CLUB Business? —
1. Informații relevante și povești de succes despre marketing
2. Networking cu antreprenori și oameni de succes, cu care poți lega parteneriate
3. Un mediu profesionist în care să dezvolți abilitatea de a comunica și de a prezenta
4. Ocazia de a susține un mini-discurs despre cine ești și cu ce te ocupi

— Cât costă? —
Participarea este 25 lei pentru fiecare dintre cei prezenți la întâlnire, indiferent că sunt membri SPEAKERS CLUB sau invitați.

— Cât durează? —
Întâlnirea dureză până la ora 21:00 (2h și jumătate)

— Cine este trainerul grupei? —
Trainerul grupei este Paul Ardeleanu http://paulardeleanu.ro/

Paul Ardeleanu este co-fondator SPEAKERS CLUB, trainer, speaker și presentations coach.

Paul are peste 1000 de ore de vorbit în public, peste 7000 de participanți la cursurile sale și peste 6 ani de experiență în domeniul vorbitului în public.

În domeniul de Business, Paul Ardeleanu a lucrat timp de 2 ani într-una dintre cele mai active firme de business coaching si training din Romania, Coaching4You, având-ul ca mentor pe Lorand Soares Szasz. După acești 2 ani, el a pornit pe cont propriu cu propria firmă, SPEAKERS CLUB, unde își manifestă pasiunea și expertiza pentru ai sprijini pe oameni să prezinte cu mai mult impact.

— Cum mă înscriu? —
Te poți înscrie pentru eveniment la:
https://goo.gl/Gbl0RL

Te rugăm să te înscrii pe formular pentru că numărul de locuri este limitat!

— Dacă am întrebări la cine apelez? —
Dacă dorești să afli mai multe despre această întâlnire, răspundem bucuroși oricăror întrebări, așa că nu ezita să ne apelezi:
0755.828.731 (Gabriela Oprea, Community Manager SPEAKERS CLUB)

Te așteptăm Luni, 11 Ianuarie 2016, începând cu ora 18.15, ca să descoperi:

PLĂCEREA DE A PREZENTA!

P.S: — Întrebări frecvente: —
1. Este obligatoriu să susțin discurs sau să mă prezint?
Nu. Doar cei care doresc pot face asta.

2. Mai aveți și în altă zi pe lângă Lunea?
Da, mai sunt întalnirile grupei SPEAKERS CLUB Connect pe care le găsești pe pagina noastră de Facebook

3. Dacă am să particip o să descopăr cum pot să îmbunătățesc și eu abilitatea de a prezenta?
Da, dacă dorești, în cadrul întâlnirii îți va spune cum poți să devii membru în comunitate și să susții prezentări

Organizers

Visited 318 times, 1 Visit today

Related Event

October 10, 2014 To October 11, 2014

Programul „Ce NU ne spunem atunci cand comunicam” este un program practic, cu informatii si activitati care te ajuta sa pui rapid in practica increderea in tine. Nu este un curs simplu de comunicare, este o abordare noua a vietii tale, afli cine Nu Esti ca sa vezi mai clar… Read more…

A sasea editie din acest an a proiectului “Speakers’ Arena” Cluj, organizată de Asociatia Support 4 Youth Development, va avea loc sâmbătă, 4 aprelie 2015, începând cu ora 11.00, în sala 101 a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (str. Traian Moșoiu, nr. 71). Te invităm să iei… Read more…

> Vrei sa fii perceput ca unul dintre EXPERTII DE TOP din nisa ta de business?-> Vrei sa te simti confortabil si increzator atunci cand faci prezentari in public?-> Ai un mesaj valoros, dar nu ai suficienta incredere sa il transmiti in fata unui grup de oameni?-> Vrei sa iti… Read more…

February 4, 2016 To February 6, 2016

01:53 To 01:53

Bio Vivo Nova organizează în perioada 5-7 februarie 2016, în Bucureşti, Cursul de Bază ThetaHealing®. ThetaHealing® ADN Base este un curs acreditat de THINK-ThetaHealing Institute of Knowledge din SUA, bazat pe un proces de meditație care generează vindecarea fizică, psihică și spirituală. Cursantul va învăța Activarea ADN-ului, scanarea intuitivă a… Read more…

September 2, 2015

Cu perioada de concedii terminata, Invest Club va invita la o noua intalnire in cadrul restaurantului Hugo, joi 3 septembrie, de la ora 18:30. Intalnirea va avea loc in separeul restaurantului. Ordinea de zi: ca de obicei, sentimentul pietei, noutati, portofoliu, achizitii.Nu exista o consumatie obligatorie, fiecare comanda ce isi… Read more…