SPEAKERS CLUB bootcamp OUTLOUD YOUR VOICE#3

March 25, 2016

March 27, 2016

14:00 To 02:56

Pensiunea Hora cu Brazi Raului 34-36, Zarnesti

are you going to attend SPEAKERS CLUB bootcamp OUTLOUD YOUR VOICE#3?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

BOOTCAMPUL OUTLOUD YOUR VOICE

Prezentări la înălțime pentru publicul tău!
Cei mai mulți dintre vorbitori se confruntă cu aceeași provocare: prezentările mediocre. Lipsa practicii, dar mai ales a informațiilor despre cum se poate construi o prezentare de impact își fac simțite efectele din primele secunde în care un vorbitor se ridică pentru a ține un discurs.

Dacă îți dorești ca mesajul tău să fie apreciat de public, ai nevoie să te pregătești după cele mai eficiente tehnici care captează atenția și generează emoție.

DE CE:
Pentru a afla care sunt metodele, tehnicile și praticile prin care poți să vorbești clar, concis și convingător în public. Cu alte cuvinte, cum poți să ții prezentări la înălțime!

CUM:
Fun / Interactiv / Experiență / Activ + Modul de curs:
10 pași pentru prezentări la înălțime

CÂND:
25 – 27 Martie 2016, pensiunea Hora cu Brazi (Zărnești)

CE INCLUDE:
Training
Discursuri live
Experiență de învățare practică
Depășirea limitelor fizice: arrow breaking
Relaxare și distracție
Cazare și mese asigurate (pachet standard de băuturi)

PROGRAMUL TABEREI:
Vineri, 25 Martie
Modul de curs: 10 pași pentru prezentări la înălțime
Petrecere cu foc de tabără

Sâmbătă, 26 Martie
Înviorare
Cea mai mare parte din zi este destinată susținerii de discursuri în ascensiune montană
Experiență de depășire a limitelor fizice: arrow breaking
Petrecere muntenească

Duminică, 27 Martie
Înviorare și jocuri de improvizație
Călătoria SPEAKERS CLUB & stationery learning

VALOAREA INVESTIȚIEI:
1. 297 euro
2. 197 euro (pentru membrii SPEAKERS CLUB)

BONUSURI
1. Suport de curs
2. Arrow Breaking
3. Garanție 100%

Locuri limitate:
doar 30 de participanți în total
12 locuri disponibile

Află mai multe aici:
http://speakersclub.eu/brosuri/Outloud%20your%20voice%233_brosura%20de%20prezentare.pdf

Când ai avut ultima oară ocazia să ieși din zona de confort? Când ai făcut ceva mai „nebunesc”, iar la puțin timp după aceea să spui: ce bine a fost? Când ai avut ocazia să te distrezi și să înveți în același timp, în vacanță?

Cu siguranță ai avut ocazia să răspunzi cu DA la toate aceste întrebări atunci când ai participat în tabere.Taberele sunt cea mai rapidă și intensă formă de dezvoltare personală din toate metodele care există.

De ce? Pentru că ești pus într-un context în care ești încurajat să te adaptezi, să te exprimi, să ieși din zona de confort.

Într-o tabără te dezvolți ca persoană pentru că ești pus în faţa faptului împlinit de mediul creat.

Totuși, de ce nu mai participăm în tabere atunci când suntem adulți? De ce credem că taberele sunt doar pentru copii?

Unul dintre motivele pentru care „oamenii mari” nu participă în tabere este pentru că nu știu că există.

Un alt motiv este pentru că le consideră copilărești.

Și poate cel mai important motiv pentru care adulții nu participă în tabere este pentru că ei consideră că se vor distra mai bine de unii singuri decât cu niște persoane pe care nu le cunosc încă.

Acum ai ocazia de a petrece o super experiență la munte, în ascensiune sau pe plajă, lângă valurile mării, având în același timp acces la training și teambuilding de cea mai bună calitate, alături de comunitatea SPEAKERS CLUB.

Am conceput aceste tabere pentru a oferi cel mai potrivit cadru în care să înveți cum poți să ții o prezentare în care publicul să fie atent și la finalul căreia mesajul tău să producă un impact puternic celor care ți-au ascultat discursul.

Deoarece sunt cursuri experiențiale, putem lucra cu un număr limitat de participanți. Pentru a oferi valoare maximă în aceste 3 zile de training, numărul maxim de participanți este de 30 de persoane.

Așadar, dacă vrei să ai parte de o ieșire din cotidian alături oameni dornici să evolueze, să îți înlături teama de a vorbi în public și să testezi o super sesiune de depășire a limitelor fizice, te așteptăm în boot camp!

Calitățile tale de vorbitor vor cunoaște o îmbunătățire spectaculoasă. În afară de acest lucru, vei trăi o experiență memorabilă împreună cu persoane deosebite, pe care va fi o adevarată bucurie să le cunoști.

Vom învăța împreună, vom avea parte de 2 petreceri, de un adevărat maraton de discursuri în ziua de Sâmbătă, ne vom depăși limitele fizice, vom face jocuri de echipă și improvizație, într-un cuvânt: ne vom transforma!

Organizers

Visited 14 times, 1 Visit today

Related Event

În perioada 11 – 12 septembrie 2014, pentru al treilea an consecutiv, ROMEXPO organizează un eveniment devenit deja tradiţie în mediul de design românesc. Conferinţa de Design, desfăşurată în acest an sub titulatura “Life in Design” îşi propune să aducă un suflu nou manifestării şi târgului în ansamblul său, fiind… Read more…

With May being filled with conferences and mind changing events, we got inspired to support the vibe through our lean-inner Oana Man-Kesselheim, co-founder of Crestemidei, the Romanian crowdfunding platform and Group Customer Care Manager at Endava. Oana would love to share her experience and steer the conversation around changing cultural… Read more…

December 2, 2015

Dacă îți plac filmele și ai o memorie vizuală dezvoltată, atunci “CINEMATECA RATIO „ este evenimentul potrivit pentru tine ! Noi, Asociația Studenților Contabili RATIO, vă așteptăm cu brațele deschise să ne relaxăm împreună și să facem o mică escapadă din viața de zi cu zi. Scopul principal al acestui… Read more…

Esti o persoana din mediul de business, implicata in procese de comunicare (manager, agent vanzari etc.)? Trebuie sa vorbesti in public dar ai emotii si nu stii cum sa le depasesti? Te pregatesti pentu lansarea unui nou produs/serviciu si urmeaza sa sustii o prezentare in fata clientilor? Ai avut cateva… Read more…

October 28, 2014

15:00 To 20:00

CURSURI INTENSIVE Cursul prezinta cele trei naturi ale fiintei umane: constienta, subconstienta si inconstienta (schema lui Jung), prezinta guvernanta chakrelor asupra functionabilitatii energetice a vietii, precum si frecventele cerebrale in care ne configuram starile de veghe, de visare lucida, de meditatie si somn.