SPEAKERS CLUB bootcamp OUTLOUD YOUR VOICE#3

March 25, 2016

March 27, 2016

14:00 To 17:57

Pensiunea Hora cu Brazi Raului 34-36, Zarnesti

are you going to attend SPEAKERS CLUB bootcamp OUTLOUD YOUR VOICE#3?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

BOOTCAMPUL OUTLOUD YOUR VOICE

Prezentări la înălțime pentru publicul tău!
Cei mai mulți dintre vorbitori se confruntă cu aceeași provocare: prezentările mediocre. Lipsa practicii, dar mai ales a informațiilor despre cum se poate construi o prezentare de impact își fac simțite efectele din primele secunde în care un vorbitor se ridică pentru a ține un discurs.

Dacă îți dorești ca mesajul tău să fie apreciat de public, ai nevoie să te pregătești după cele mai eficiente tehnici care captează atenția și generează emoție.

DE CE:
Pentru a afla care sunt metodele, tehnicile și praticile prin care poți să vorbești clar, concis și convingător în public. Cu alte cuvinte, cum poți să ții prezentări la înălțime!

CUM:
Fun / Interactiv / Experiență / Activ + Modul de curs:
10 pași pentru prezentări la înălțime

CÂND:
25 – 27 Martie 2016, pensiunea Hora cu Brazi (Zărnești)

CE INCLUDE:
Training
Discursuri live
Experiență de învățare practică
Depășirea limitelor fizice: arrow breaking
Relaxare și distracție
Cazare și mese asigurate (pachet standard de băuturi)

PROGRAMUL TABEREI:
Vineri, 25 Martie
Modul de curs: 10 pași pentru prezentări la înălțime
Petrecere cu foc de tabără

Sâmbătă, 26 Martie
Înviorare
Cea mai mare parte din zi este destinată susținerii de discursuri în ascensiune montană
Experiență de depășire a limitelor fizice: arrow breaking
Petrecere muntenească

Duminică, 27 Martie
Înviorare și jocuri de improvizație
Călătoria SPEAKERS CLUB & stationery learning

VALOAREA INVESTIȚIEI:
1. 297 euro
2. 197 euro (pentru membrii SPEAKERS CLUB)

BONUSURI
1. Suport de curs
2. Arrow Breaking
3. Garanție 100%

Locuri limitate:
doar 30 de participanți în total
12 locuri disponibile

Află mai multe aici:
http://speakersclub.eu/brosuri/Outloud%20your%20voice%233_brosura%20de%20prezentare.pdf

Când ai avut ultima oară ocazia să ieși din zona de confort? Când ai făcut ceva mai „nebunesc”, iar la puțin timp după aceea să spui: ce bine a fost? Când ai avut ocazia să te distrezi și să înveți în același timp, în vacanță?

Cu siguranță ai avut ocazia să răspunzi cu DA la toate aceste întrebări atunci când ai participat în tabere.Taberele sunt cea mai rapidă și intensă formă de dezvoltare personală din toate metodele care există.

De ce? Pentru că ești pus într-un context în care ești încurajat să te adaptezi, să te exprimi, să ieși din zona de confort.

Într-o tabără te dezvolți ca persoană pentru că ești pus în faţa faptului împlinit de mediul creat.

Totuși, de ce nu mai participăm în tabere atunci când suntem adulți? De ce credem că taberele sunt doar pentru copii?

Unul dintre motivele pentru care „oamenii mari” nu participă în tabere este pentru că nu știu că există.

Un alt motiv este pentru că le consideră copilărești.

Și poate cel mai important motiv pentru care adulții nu participă în tabere este pentru că ei consideră că se vor distra mai bine de unii singuri decât cu niște persoane pe care nu le cunosc încă.

Acum ai ocazia de a petrece o super experiență la munte, în ascensiune sau pe plajă, lângă valurile mării, având în același timp acces la training și teambuilding de cea mai bună calitate, alături de comunitatea SPEAKERS CLUB.

Am conceput aceste tabere pentru a oferi cel mai potrivit cadru în care să înveți cum poți să ții o prezentare în care publicul să fie atent și la finalul căreia mesajul tău să producă un impact puternic celor care ți-au ascultat discursul.

Deoarece sunt cursuri experiențiale, putem lucra cu un număr limitat de participanți. Pentru a oferi valoare maximă în aceste 3 zile de training, numărul maxim de participanți este de 30 de persoane.

Așadar, dacă vrei să ai parte de o ieșire din cotidian alături oameni dornici să evolueze, să îți înlături teama de a vorbi în public și să testezi o super sesiune de depășire a limitelor fizice, te așteptăm în boot camp!

Calitățile tale de vorbitor vor cunoaște o îmbunătățire spectaculoasă. În afară de acest lucru, vei trăi o experiență memorabilă împreună cu persoane deosebite, pe care va fi o adevarată bucurie să le cunoști.

Vom învăța împreună, vom avea parte de 2 petreceri, de un adevărat maraton de discursuri în ziua de Sâmbătă, ne vom depăși limitele fizice, vom face jocuri de echipă și improvizație, într-un cuvânt: ne vom transforma!

Organizers

Visited 218 times, 1 Visit today

Related Event

Dacă ai emoţii atunci când vorbeşti în public, dacă simţi că vocea îţi tremură atunci când prezinţi oferta ta în faţa unui client important, dacă ai nevoie de mai multă încredere când vorbeşti sau pur si simplu vrei sa vezi cum poţi să fii mai captivant şi convingator într-o prezentare,… Read more…

May 19, 2016 To May 23, 2016

Hei, tu! Da, chiar tu! Vrei o experiență care să te pună pe gânduri și care să te provoace? 3, 2, 1, GO! Personal Development School Cluj revine cu cea de a III-a ediţie iar în anul acesta punem LEADERSHIPUL pe primul plan în agendă! PDS Cluj te susţine în… Read more…

March 9, 2015

16:00 To 18:00

120 MINUTE INSPIRATIE,MOTIVATIE,PROVOCARE Conferinta “Performanta nu are limite” este sustinuta de primul speaker motivational cu handicap din Romania, Cosmin Jurcan, avand o experienta de 15 ani ca speaker, prin exemplul unei vieti traite intens, Vei descoperi o perspectiva motivationala asupra vietii care te provoaca sa analizezi obiectiv:• Cat de mult… Read more…

Întreaga noastră viața se compune din relații. De la relația cu părinții, cu rudele, cu îngrijitorii/educatorii noștri, la relațiile de prietenie, de iubire și apoi la relația cu copiii noștri. Ne naștem din relații, ne dezvoltăm și creștem prin ele, ne creăm propriul sistem de valori în contextul lor și… Read more…

June 26, 2016 To July 1, 2016

“Summer Conta’ ” reprezintă un grup de cuvinte care ridică niște semne de întrebare cum ar fi “Oare la ce se referă?” , “Contabilitate pe timp de vară !?” , “De ce să vrei să faci școală vară!?”. Într-adevăr, toate aceste semne de întrebare duc spre un singur rezultat și…