Social Entrepreneurship Training

June 27, 2014

June 27, 2014

17:30 To 20:30

Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca Piaţa Lucian Blaga 1-3, 400003 Cluj-Napoca

are you going to attend Social Entrepreneurship Training?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

În perioada 12.05-15.07.2014 Centrul pentru Iniţiere şi Dezvoltare Organizaţională organizeaza un Festivalul Studenţesc de Antreprenoriat 2014, în colaborare cu Utcn, Cluj Hub, Cluj It Cluster, CPADD, Asociaţia Patronilor Şi Meseriaşilor, OIPPIMM, MultiFinantare.ro, Consorţiul de Inginerie Economică-CIER şi Primaria Cluj Napoca, o competiţie de antreprenoriat inovativ şi social pentru studenţii din România. 

Scopul proiectului constă în promovarea culturii şi gândirii antreprenoriale în rândul studenţilor prin dezvoltarea competenţelor de iniţiere şi gestionare a afacerii în domeniul antreprenoriatului inovativ cât şi a celui social.

Se poate participa atat individual cat si in echipe de maxim 3 persoane formate anterior sau pe parcursul programului Student Startup Program implementat de Startup Transilvania. Atat echipele anterior formate cat si cele formate pe parcursul programului de training antreprenorial pot aplica pentru premiile anuntate in cadrul acestui festival.

In cadrul acestui festival incurajam aplicarea tuturor studentilor si masteranzilor, indiferent de facultate sau universitate. Chiar sunt incurajate echipele mixte si multidisciplinare.

Valoarea adaugata a acestui festival se afla atat in: 

Continutul trainingurilor inspirat din experienta americana construita in Silicon Valley, 

In diversitatea & multidisciplinaritatea echipelor, cat si 

Prezenta mentorilor si speakerilor proveniti din mediul de business tehnologic si foarte dinamic din Cluj-Napoca.

Festivalul se desfăşoară pe două secţiuni:
1. Secţiunea -Antreprenoriat Inovativ 
2. Secțiunea -Antreprenoriat Social
avand pe langa sesiunile de startup training si business simmulation, mentoring&coaching cu antreprenori 

Responsabil proiect: Bianca Bercea
Contact: 0741-565818
e-mail:office@cido-org.ro 
Pentru mai multe detalii despre Festival Studenţesc de Antreprenoriat 2014 si inscrieri va invitam sa accesați site-ul www.cido-org.ro.

Pentru detalii si continutul Student Startup Program implementat dewww.StartupTransilvania.ro puteti contacta pe Cristian Dascalu la cristian@clujhub.ro sau 0742180889.

Organizers

Visited 492 times, 1 Visit today

Related Event

April 6, 2014 To April 10, 2014

Inscriere: http://riskmanagement.econosofia.org/

Toamna aceasta, elita industriei de mobilier din Romania si de peste hotare isi da din nou intalnire in cadrul BIFE-SIM – Targ international de mobila, echipamente si accesorii. Te asteptam sa participi la cel mai important eveniment, in cadrul caruia se stabilesc tendintele anului pentru zona de mobilier. BIFE-SIM reprezinta:… Read more…

July 26, 2014

18:30 To 19:30

Casa de licitatii Artmark prezinta Licitatia de Marine si marinarit pe 27 iulie la Hotel Vega. In aceeasi seara evenimentul va fi intregit de Licitatia de Eleganta si Vanitas. Colectionarii de arta sunt invitati pe www.artmark.ro pentru informatii suplimentare si detalii legate de participare, iar pentru mai multe imagini legate… Read more…

October 12, 2014

Din toamna lui 2014, readucem Intalnirile Clubului Antreprenorilor in randul initiativelor Fundatiei LEADERS si pregatim tinerilor antreprenori, cate o intalnire lunara al carei invitat va fi un antreprenor de succes din Romania. Invitatii vor povesti despre ascensiunea lor antreprenoriala, leadership, provocarile in business si vor raspunde deschis intrebarilor participantilor. Fiecare… Read more…

March 6, 2014 To March 8, 2014

Ti-ai dorit intotdeauna sa ai curajul de a le impartasi celorlalti din experienta ta, dar nu ai indraznit sa faci primul pas? Daca raspunsul este unul afirmativ, atunci cursul de Formator propus de Management & Training Solutions vine in sprijinul tau!  Desfasurat in perioada 07 – 09 martie 2014, cursul…