SMART MONEY Summit | Prepare for the future!

October 22, 2015

October 22, 2015

09:00 To 15:30

Majestic Ramada Hotel, Calea Victoriei 38-40, Bucharest, Romania

http://www.smartmoneysummit.ro

are you going to attend SMART MONEY Summit | Prepare for the future!?
Yes, I am  2 people are attending.

Event Description

Axandu-se pe un concept unic și organizat plecând de la tema “Prepare for the future!”, evenimentul va reuni manageri, antreprenori și profesioniști cu o vastă experiență din cadrul unor instituții și companii de top din România, aparținând unor domenii precum cel antreprenorial, investițional, imobiliar al consultantei de business si al tehnologiei.

Participanții vor asista la mai multe prezentari legate de cele mai de actualitate și relevante teme cu care se confruntă stakeholderii din domeniul economico-financiar. Evenimentul este un bun prilej pentru participanții din diverse medii de a împărtăși noutăți și cunoștințe utile, care să contribuie la dezvoltarea ecosistemului economic și al gradului de inovație din București și România.

Prezentările speakerilor se vor axa pe ultimele trenduri și modificări din economie:

Tudor Irimiea, președinte-fondator Invest Club va deschide conferința prin prezentarea unui survey organizat special pentru acest eveniment, care are menirea de a surprinde sentimentul general despre economia românească.

Bursa de Valori București oferă antreprenorilor și companiilor posibilitatea de a se finanța, prin vânzare de acțiuni (equity) sau prin emisiune de obligațiuni (debt). Bogdan Mugescu, Business Development Specialist la BVB va prezenta avantajele și perspectivele sistemului alternativ de tranzacționare AeRO dedicat IMM-urilor și start-up-urilor cu potențial mare de crestere.

IMM-urile constituie motorul economiei românești, mai ales că ele contribuie într-o pondere mare la formarea PIB-ului țării. Acestea sunt o sursă importantă de locuri de muncă, contribuie la dezvoltarea spiritului antreprenorial şi inovativ, având astfel un rol crucial în creşterea competitivităţii şi a gradului de ocupare a forţei de muncă. Roxana Nica, Managing Director la KeysFin va prezenta un studiu comparativ privind evoluția IMM-urilor din România, care conține informații esențiale pentru orice investitor.

Radu Ciofu, Analist Financiar la Admiral Markets va prezenta principalele perspective macroeconomice internaționale precum și riscurile geopolitice care pot avea impact direct asupra investițiilor financiare sau asupra unor business-uri. Gradul înalt de intercorelare a piețelor, criza din Grecia, conflictele din Ucraina, și alte astfel de evenimente fac o asemenea prezentare să fie foarte interesantă și utilă.

Riscul operaţional a fost dintotdeauna o prezenţă semnificativă în orice business iar expunerea la această categorie de risc se înscrie pe un trend ascendent. Dragoș Cabat, Managing Partner RisCo va prezenta principalele metode de a preveni frauda și riscul operațional precum și avantajele aplicației RisCo.

Valentin Cismaru, Director de dezvoltare RE/MAX România ne va aduce în atenție un nou model de consultanță imobiliară – listarea exclusivă. Acesta va prezenta avantajele acestui model precum și modalități de a-l implementa în alte business-uri.

Networking-ul este cea mai puternică tactică de marketing care poate fi folosită de un individ sau o organizație pentru a accelera și susține succesul. Acesta se referă la a face conexiuni și a construi relații benefice de durată. Bianca Tudor, Fondatoare Elite Business WOMEN și Managing Partener la More Solutions te va învăța tehnici moderne să faci networking eficient pentru afacerea ta.

Piața de finanțare a business-urilor este într-o continuă schimbare, mai multe surse fiind disponibile. Tot mai mult accent se pune pe finanțarea alternativă în prezent, dar cum poți știi exact cum funcționează? Mentor si speaker la evenimente dedicate startup-urilor, Florin Mureșan, CEO și fondator Squirrly LTD ne va vorbi din propria sa experiență despre ce înseamnă finanțarea alternativă, precum și despre principalele programe la care poți aplica.

România are multe oportunităţi de afaceri şi rămâne o destinaţie atractivă pentru investiţii în sectorul IT și al tehnologiei. Pentru că acest sector este de mare interes, Mircea Vădan, Investment Manager la Seed for Tech ne va propune o oprtunitate foarte interesantă prin care îți vei putea finanța ideea sau startup-ul tech.

În încheiere Tudor Irimiea va aduce în atenția participanțiilor nevoia, utilitatea precum și perspectivele cluburilor de investitori în România.

SMART MONEY Summit 2015 va avea loc în data de 22 octombrie, la Ramada Majestic Bucharest. Prețul unui bilet începe de la 55€ și poate ajunge la 75€, în funcție de perioada de achiziționare. Cei care doresc să rezerve un loc din timp, pot beneficia de oferta de preț “Early Bird”. Evenimentul se adresează antreprenorilor, investitorilor, managerilor, brokerilor, specialiștilor din domeniul economico-financiar, legal, IT și al consultanței.

Evenimentul este organizat cu sprijinul sponsorilor și partenerilor: KeysFin, Admiral Markets, RisCo, Bursa de Valori București, RE/MAX România, Elite Business Women, Seed for Tech, Squirrly LTD, Invest Club, Ramada Majestic Bucharest, Napoca Business, Econosofia – comunitate a Voluntari pentru Idei și Proiecte România, București văzut de sus, Delegato, Microjoburi.ro și UBS Partners.

Conferința este moderată de economistul Tudor Irimiea și se bucură de susținerea partenerilor media: Doingbusiness.ro, Jurnalul de Afaceri, Business24, Romania Insider, EconomiaOnline.ro, BizzClub, Techsylvania, Garajul de PR, Olivian.ro, PRwave, Revista Bulevard, inOras.ro, Iași4u, Promo Afaceri, Great News, Business Ladies Club, Stepanadrian.ro, Fara Contabilitate, ASCIG, Mugur Frunzetti, Orasulm.eu, Amcor, Cluj Startups, nemutam.com. Alexandra Denisa Neagoe, evenimentebiz.ro, Vin si eu, Workstickers.ro, Bucuresteni.ro

Rezervă-ți un loc și profită de reducerea early-bird!
*Acest eveniment va fi probabil cea mai bună investiție a ta de anul acesta!

Pentru mai multe informaţii despre SMART MONEY Summit:

Organizers

Event Information

contact@evenimentebiz.ro

Visited 1543 times, 1 Visit today

Related Event

May 26, 2016 To May 27, 2016

Vino în Piaţa Universităţii, la Banii Tai Expo 2016! Hai să vorbim despre bani şi investiţii! Află mai multe pe www.baniitaiexpo.ro. A doua ediţie a Banii Tăi Expo se va derula pe 27 şi 28 mai (vineri şi sâmbătă) în Piaţa Universităţii, în Bucureşti. Motto-ul acestei ediţii este “Fii Fluent… Read more…

”Alege drumul vieții tale!”-Grup de autocunoaștere și dezvoltare personală. Odată cu venirea primăverii începem un NOU grup de autocunoaștere și dezvoltare personală prin metode psihodramatice! Poate te întrebi… CE ESTE PSIHODRAMA? Termenul de ”psihodramă” provine din combinarea cuvintelor de origine greacă: psyche – suflet și drama – acțiune.“Dacă ascult, uit.… Read more…

Romanian International University Fair – RIUF este cel mai mare eveniment educațional din Sud-Estul Europei. Anual, peste 100 de instituții educaționale, din peste 20 de țări, vin să interacționeze direct cu tinerii români interesați de studii internaționale. Mii de elevi de liceu și studenți au plecat la studii în străinatate,… Read more…

March 18, 2014

15:30 To 18:00

Eveniment relaxant de business networking, sub egida Institutului European de Business Networking, intr-un cadru de exceptie, cu zeci de participanti  –  oameni de afaceri, liber profesionisti si manageri – reprezentanti ai mediului de afaceri romanesc, asociati ai Institutului de Business Networking sau nu. Miercuri 19 martie la orele 17.30 –…

October 8, 2014

650 de antreprenori si manageri din departamente precum Financiar, HR, IT, Administrativ, Marketing sau Vanzari din Oradea, Bucuresti, Brasov, Constanta si imprejurimi au luat parte, in prima jumatate a anului, la dezbateri interactive cu reprezentanti din top managementul unora dintre cele mai importante companii din Romania privind perspectivele de viitor ale mediului de afaceri… Read more…