Sexy Analytics for eCommerce Girls – CE *doar fetele!!!

July 2, 2014

July 2, 2014

09:00 To 17:20

Connect Hub Dacia 99, sector 2, Bucuresti, Bucharest, Romania

are you going to attend Sexy Analytics for eCommerce Girls - CE *doar fetele!!!?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

50 euro + TVA pentru reprezentantele sexului frumos din comunitatile Comert Electronic, GPeC Club, OpenConnect (80 euro + TVA pt alte fete)

http://openconnect.ro/events/sexy-analytics-for-ecommerce-girls/
RUGAMINTE: dupa ce va logati cu un cont de social media, si ajungeti iar pe pagina evenimentului, dati pls reload la pagina. Multumesc mult!

Aceasta editie de vara a trainingului “Sexy Analytics” se adreseaza fetelor care lucreaza in domeniul comertului electronic sau industrii conexe (seo, ppc, marketing online, social media etc).

Nivelul acestui training este unul intermediar – avansat. Pentru a asimila informatiile ce vor fi transmise la curs ar trebui sa:
– ai deja instalat Google Analytics pe site-ul tau sau al companiei
– stii ce inseamna Goal-uri si sa le ai setate, macar unul
– ai deja trackingul de ecommerce instalat daca ai un magazin online
– ai Goal Value setat daca ai un site de publishing
– stii unde sunt toate rapoartele principale care implica notiunea de “venituri”
– stii ce inseamna URL builder si la ce foloseste

sau..

Sa iti doresti atat de mult tot ce scrie mai sus, incat sa treci peste aceste mici lacune, si sa fii autodidact.

Nu vom trata la curs cum sa setam goal-uri sau cum sa instalam trackingul de ecommerce, dar vei primi materiale care sa te ajute in acest demers. Cel mai important, la acest curs vei invata sa faci legatura intre indicatorii din business si Google Analytics.

Sexy Analytics este o incursiune in universul indicatorilor care conteaza pentru succesul afacerii tale, in pasii pe care trebuie sa-i faci in marketingul online si mai ales in felul cum sa-ti masori succesul.

Nu veni la trainingul Sexy Analytics daca:
– nu vrei sa stii daca pierzi sau castigi bani din adwords sau facebook
– nu te intereseaza ce reprezinta abrevierile ROI, CAQC sau LTV
– nu te intereseaza evolutia principalelor tale obiective masurabile

Trainingul Sexy Analyticsva va aborda urmatoarele subiecte:
modul 1: De la business la metrici, kpi-uri si metodologie
modul 2: The Sexy Analytics Framework
modul 3: Exercitii practice (recomandam fiecarui participant sa-si asigure accesul la contul personal de analytics pe laptop-ul propriu)

http://openconnect.ro/events/sexy-analytics-for-ecommerce-girls/
RUGAMINTE: dupa ce va logati cu un cont de social media, si ajungeti iar pe pagina evenimentului, dati pls reload la pagina. Multumesc mult!

Organizers

Visited 516 times, 1 Visit today

Related Event

Apple’s September 9th keynote address is set to be one of the company’s largest events in history, as is reflected by the expansive size of its San Francisco venue.  What will be announced?  Besides a pair of new iPhones, the substantially revamped Apple TV set top box, and new bands… Read more…

March 25, 2014 To March 26, 2014

De ce să participi la workshop? Online – Negru pe alb îți va oferi structura și uneltele de care ai nevoie pentru activitatea de zi cu zi în marketing online. Acesta este diferit de trainingurile de social media sau publicitate online, oferind o privire de ansamblu și o structură coerentă… Read more…

April 13, 2016 To April 14, 2016

Cea mai importanta conferinta anuala dedicata mediul mobil, din Romania. Evenimentul se adreseaza atat profesionistilor din zona de marketing, comunicare si dezvoltare online, cat si reprezentantilor din agentii interactive si companii care activeaza in zona mobile. Evenimentul iti va oferi solutii de optimizare a bugetului, de crestere a vanzarilor in… Read more…

June 25, 2015 To June 26, 2015

26 – 27 Iunie 2015, Bucureşti Scurtă prezentare: Acest curs se adresează celor care vor să evolueze, să devină experţi în comunicare şi persuasiune. Vei învăţa cum poţi îmbunătăţi percepţiile oamenilor, cum poţi modela atitudinea lor. Vei învăţa cum poţi atinge un obiectiv mai repede decât oricine. Înveţi să obţii… Read more…

The breakfast Club & networkingE-commerce workshop – Email marketing & Online ads.More details will be published soon…Book a ticket – http://www.bwfr.org/#!blank/sh4cl