Serile JCI cu Eusebiu Burcas

March 11, 2014

March 11, 2014

18:00 To 21:00

Napoca 15

http://jciromania.ro/

are you going to attend Serile JCI cu Eusebiu Burcas?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Ne bucurăm să va anunțăm că Serile JCI Cluj revin în forță! 

Prima Seară JCI din anul 2014 îl are că invitat special pe nimeni altul decât Eusebiu Burcaș. 

Temă de care suntem foarte mândri este: Eusebiu Burcaș înainte de BurCASH. 

Pentru înscriere e nevoie să completați acest formular: 
http://tinyurl.com/nvbkrtv

Cine este Eusebiu Burcas? 
În prezent e cunoscut că și fondatorul „BurCash-Managementul Banilor”, omul a cărui viziune personală este să învețe românii să își gestioneze eficient banii. 
În același timp, e implicat și A®n proiecte de educație financiarÄ pentru copii, precum My Money Week și CONTeazÄ pe Educație, alÄturi de parteneri precum Bancă Transilvania și Transylvania College. Totodată este și cofondatorul proiectului Copil Prosper (www.copilprosper.ro

Dar ce a făcut EUSEBIU BURCAS înainte să își dedice timpul și energia pentru a îmbunătății nivelul educației financiare a românilor? 

Puțini îl cunosc pe Eusebiu cu adevărat și puțini știu ce a făcut înainte de a dezvoltă programul „BurCASH”. Experiență lui sună cam așa: 
– a intrat în lumea antreprenoriatului de când era încă în anul 1 la FSEGA (1992) 
– e investitor pe piață de capital 
– e investitor pe piață de imobiliare 
– e investitor în afaceri online 
– are o experientÄ de peste 20 ani A®n management și vA¢nzÄri 
– e unul dintre primii brokeri autorizați de pe piață de capital din RomA¢nia (1995) 
– că și trainer are peste 3000 de ore livrate în management și vânzări 
– e consultant în management Certificat Internațional a CMC 
– este autor a numeroase articole A®n reviste de specialitate, este membru al Consiliului Director al AMCOR, membru al ISMM, AMA și HR Club. 
– din 2006 a susținut prezentÄri la importante evenimente, printre care TEDx, Business Days, Business Edu, Conferința NationalÄ a Directorilor de VA¢nzÄri, Conferința JCI și așa mai departe. 

Așadar, Sebi Burcas vine să ne împărtășească experiență lui de dinaintea programului BurCASH a Managementul Banilor ÎN PREMIERĂ, într-un eveniment organizat de JCI Cluj, și anume Serile JCI din data de 11 martie 2014. 

Vino să înveți cum se face antreprenoriat de la un om cu o experiență adevărată! 
————————–————————–————————
Serile JCI sunt mai mult decât un eveniment, sunt o serie de întâlniri, un mod de a face business și de a învață de la cei mai buni. 

Conceptul Serilor JCI este simplu, o discuție liberă într-o cafenea între un Antreprenor de Succes și Tineri care vor să învețe. 
Se vorbește liber, se pun întrebări și se obțin răspunsuri directe. 
Pauzele sunt ocazii pentru business networking și oportunități de a cunoaște organizația JCI. 

Deoarece numărul participanților este limitat datorită capacității sălii, va rugăm că pentru înscriere să completați acest formular: 
http://tinyurl.com/nvbkrtv 

Când s-au ocupat toate locurile, vom opri înscrierile. 
Va mulțumim pentru înțelegere. 

Investiția pentru participarea la acest eveniment este: 
Pentru membrii JCI: 40 lei 
Pentru non-membrii JCI: 50 lei 

Va așteptăm cu cel mai mare drag Marți, 11 Martie 2014, oră 18:00 la Napoca 15 ! 

Mai multe despre BurCASH:www.burcash.ro
Mai multe despre Eusebiu Burcas: www.eusebiu.ro
Mai multe despre Serile JCI aici: 
www.cluj.jciromania.ro/proiecte-si-evenimente/serile-jci/

Organizers

http://jciromania.ro/

Event Information

office@jcicluj.ro

Visited 738 times, 2 Visits today

Related Event

September 26, 2014

10:00 To 13:00

Eveniment cu multe informatii practice, discutii, sfaturi si propuneri concrete pentru actuala sau viitoarea ta afacere. Data : 27.09.2014Ora : 12.00 – 15.00 Locatie: Zeppelin Pub, Strada Marin Serghiescu, nr. 7, zona Armeneasca, Bucuresti Organizatori : Alexandra Micu si Alexandru Ticaloiu https://docs.google.com/forms/d/1-idPyC1KRLDcTFFNVCpsz0fUSrQIqGxddXsOzniNSfg/viewform

Intelligence și reconfigurarea sistemului internațional contemporan 9-13 mai Riscuri neconvenționale și terorismul islamic – Ambasador prof.univ.dr. ȘTEFAN GLAVAN Renașterea fundamentalismului religios și noua ordine mondială – Cercetător la Academia Română MIREL BANICĂ Intelligence și relații internaționale – Doctor în Istoria relațiilor internaționale al Universității Sorbona STEFAN POPESCU Intelligence-ul strategic şi… Read more…

Practic, dupa acest training de management financiar vei obtine: Intelegerea practica a documentelor economice si circuitului banilor; Un limbaj comun intre economisti/contabili si manageri; Actiuni concrete pentru a optimiza platile si incasarile; Metode pentru determinarea valorii companiei; Pasi practici pentru atragerea de capital intr-o afacere; Nivelul optim al profitului pentru propria companie… Read more…

December 16, 2015

 Va invitam sa participati la lansarea primului club destinat investitorilor pe piata de capital. Ne adresam tuturor celor interesati de acest domeniu, indiferent ca au experienta sau vor doar sa se initieze. Intalnirile dintre membrii clubului constituie un prilej atat pentru obtinerea cat si pentru oferirea gratuita de informatii si… Read more…

April 1, 2014 To April 6, 2014

Va provocam sa descoperiti unul dintre cele mai complexe proiecte de antreprenoriat si dezvoltare personala organizate in mediul universitar din Romania – Fabrica de Antreprenori! Prin intermediul sau, tinerii au ocazia de a intelege in profunzime ce inseamna integritate, focus, asumarea responsabilitatii, dar si bucuria de a crea! Toate acestea,… Read more…