Serile JCI cu Eusebiu Burcas

March 11, 2014

March 11, 2014

18:00 To 21:00

Napoca 15

http://jciromania.ro/

are you going to attend Serile JCI cu Eusebiu Burcas?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Ne bucurăm să va anunțăm că Serile JCI Cluj revin în forță! 

Prima Seară JCI din anul 2014 îl are că invitat special pe nimeni altul decât Eusebiu Burcaș. 

Temă de care suntem foarte mândri este: Eusebiu Burcaș înainte de BurCASH. 

Pentru înscriere e nevoie să completați acest formular: 
http://tinyurl.com/nvbkrtv

Cine este Eusebiu Burcas? 
În prezent e cunoscut că și fondatorul „BurCash-Managementul Banilor”, omul a cărui viziune personală este să învețe românii să își gestioneze eficient banii. 
În același timp, e implicat și A®n proiecte de educație financiarÄ pentru copii, precum My Money Week și CONTeazÄ pe Educație, alÄturi de parteneri precum Bancă Transilvania și Transylvania College. Totodată este și cofondatorul proiectului Copil Prosper (www.copilprosper.ro

Dar ce a făcut EUSEBIU BURCAS înainte să își dedice timpul și energia pentru a îmbunătății nivelul educației financiare a românilor? 

Puțini îl cunosc pe Eusebiu cu adevărat și puțini știu ce a făcut înainte de a dezvoltă programul „BurCASH”. Experiență lui sună cam așa: 
– a intrat în lumea antreprenoriatului de când era încă în anul 1 la FSEGA (1992) 
– e investitor pe piață de capital 
– e investitor pe piață de imobiliare 
– e investitor în afaceri online 
– are o experientÄ de peste 20 ani A®n management și vA¢nzÄri 
– e unul dintre primii brokeri autorizați de pe piață de capital din RomA¢nia (1995) 
– că și trainer are peste 3000 de ore livrate în management și vânzări 
– e consultant în management Certificat Internațional a CMC 
– este autor a numeroase articole A®n reviste de specialitate, este membru al Consiliului Director al AMCOR, membru al ISMM, AMA și HR Club. 
– din 2006 a susținut prezentÄri la importante evenimente, printre care TEDx, Business Days, Business Edu, Conferința NationalÄ a Directorilor de VA¢nzÄri, Conferința JCI și așa mai departe. 

Așadar, Sebi Burcas vine să ne împărtășească experiență lui de dinaintea programului BurCASH a Managementul Banilor ÎN PREMIERĂ, într-un eveniment organizat de JCI Cluj, și anume Serile JCI din data de 11 martie 2014. 

Vino să înveți cum se face antreprenoriat de la un om cu o experiență adevărată! 
————————–————————–————————
Serile JCI sunt mai mult decât un eveniment, sunt o serie de întâlniri, un mod de a face business și de a învață de la cei mai buni. 

Conceptul Serilor JCI este simplu, o discuție liberă într-o cafenea între un Antreprenor de Succes și Tineri care vor să învețe. 
Se vorbește liber, se pun întrebări și se obțin răspunsuri directe. 
Pauzele sunt ocazii pentru business networking și oportunități de a cunoaște organizația JCI. 

Deoarece numărul participanților este limitat datorită capacității sălii, va rugăm că pentru înscriere să completați acest formular: 
http://tinyurl.com/nvbkrtv 

Când s-au ocupat toate locurile, vom opri înscrierile. 
Va mulțumim pentru înțelegere. 

Investiția pentru participarea la acest eveniment este: 
Pentru membrii JCI: 40 lei 
Pentru non-membrii JCI: 50 lei 

Va așteptăm cu cel mai mare drag Marți, 11 Martie 2014, oră 18:00 la Napoca 15 ! 

Mai multe despre BurCASH:www.burcash.ro
Mai multe despre Eusebiu Burcas: www.eusebiu.ro
Mai multe despre Serile JCI aici: 
www.cluj.jciromania.ro/proiecte-si-evenimente/serile-jci/

Organizers

http://jciromania.ro/

Event Information

office@jcicluj.ro

Visited 611 times, 1 Visit today

Related Event

March 20, 2016

AFACERI pe bune! #5 ACCES GRATUIT Pentru a va asigura ca aveti loc, va rog sa completati acest formular de inscriere (timp de completare 2 minute): https://goo.gl/95UyIR Acest proiect vine din dorința de a împărtăși din experiența celor 20 de ani de antrepenoriat în care am învățat că, pentru a… Read more…

Poti sa te inscrii aici:http://next-level-in-real-estate-bucuresti-noiembrie.eventbrite.com/?aff=efbevent Depaseste obiectiile clientilor, semneaza contracte exclusive si incheie rapid tranzactii noi Participa la Next Level in Real Estate 2 Bucuresti – cel mai complet training imobiliar sustinut vreodata in Romania.  Afla cum poti convinge clientii sa-ti dea comisioanele pe care le meriti 4 strategii fundamentale… Read more…

PMI Romania Chapter are placerea sa va invite in Cluj Napoca la Monthly Meeting-ul gazduit de Evozon. Va asteptam la Hotel City Plaza, Strada Sindicatelor Nr. 9-13, Cluj-Napoca, pe 9 Aprilie 2015, incepand cu ora 18.15. Tema evenimentului “How to setup a project for fail/success in software outsourcing”. Agenda evenimentului:…

How can you, in the same time, accelerate poverty alleviation and wealth creation? What are the investment funds aimed at serving capital-weak markets and how can they be more? How do you identify and work on both the challenges and the opportunities at the “bottom of the pyramid”? How do… Read more…

July 9, 2014

Intalniri saptamanale de networking, pitching si mentoring pentru antreprenori. Locatie: Connect Hub Dacia 99, sector 2, Bucuresti