Seminarul ‘Răspunsuri PentruCariera ta’ în Bucureşti!

STARTING DATEFebruary 22, 2014

ENDING DATEFebruary 22, 2014

TIME 07:00 - 09:00

WEBSITEhttp://www.pentrucariera.ro/

LOCATIONBucuresti

are you going to attend Seminarul ‘Răspunsuri PentruCariera ta’ în Bucureşti! ? No one is attending yet. Yes, I am
Get Direction View Large Map

Event Description

Duminică ne întâlnim în București! Te invităm la o discuţie despre tine şi cariera ta, într-un seminar gratuit cu tema “Răspunsuri PentruCariera ta”.

Adu cu tine întrebările despre cariera ta, despre ce se ţi se întâmplă pe plan profesional, despre obstacolele pe care le întâmpini, despre obiectivele tale.

Noi venim cu perspectiva pieţei muncii şi a angajatorului. Suntem consilieri în carieră(certificaţi GCDF România), avem experienţă de lucru în resurse umane în companii private, mediul educaţional şi ONG şi facem şi alte lucruri care ne animă şi ne pasionează :) .

Când? Duminică, 23 februarie 2014, între orele 9:00 şi 11:00.

Unde? Bucureşti. Locaţia îţi va fi comunicată pe e-mail, după completarea formularului de înscriere: http://bit.ly/1oIdahw

Cu cine? Facilitatorii acestui seminar sunt Mirela Toma, Iulian Sîrbu și Iulia Sara.

De ce să participi?

– Primeşti răspunsuri şi discuţi subiecte de interes cu specialişti în domeniul managementului carierei, – Este gratuit, investeşti doar 2 ore din timpul tău, – Afli despre resursele gratuite şi serviciile pe care ţi le pune la dispoziţie platforma www.pentrucariera.ro, – Împărtăşeşti din experienţa ta şi altor persoane şi te îmbogăteşti cu perspective diferite asupra unui subiect care te preocupă, – Ai un context în care poţi să abordezi subiecte “sensibile” legate de carieră şi viaţa profesională.

Pentru tine? Da, dacă eşti interesat(ă) de oricare din subiectele de mai sus sau pur şi simplu vrei să asculţi sau să discuţi pe subiecte legate de viaţa profesională. Locurile sunt limitate şi participarea îţi va fi confirmată pe e-mail.

Event Categories: ,

Related Events