Seminarul National de Fiscalitate si Contabilitate R&S, Poiana Brasov, 17 – 19 iulie 2015

July 17, 2015

July 19, 2015

20:01 To 20:01

Poiana Brasov

http://www.seminarii.ro

are you going to attend Seminarul National de Fiscalitate si Contabilitate R&S, Poiana Brasov, 17 - 19 iulie 2015?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Convocare speciala la Poiana Brasov in perioada 17 – 19 iulie!

Seminarul National de Fiscalitate si Contabilitate R&S pune in dezbatere acum:

Modificari legislative in contabilitatea operatorilor economici!

Stimati colegi manageri/ contabili/ economisti/juristi!

Veniti cu noi la Poiana Brasov pentru cel mai important eveniment al anului dedicat modificarilor legislative in contabilitatea operatorilor economici! 2 zile in care discutam problemele pe care le genereaza, modul in care acestea va influenteaza activitatea si solutiile corecte, agreate de organele de control. Pentru ca sunt multe, pentru ca sunt importante si, cel mai grav, intra in vigoare imediat!

Aceasta inseamna ca timpul in care dvs. puteti face cunostinta cu noile cerinte legislative, le puteti intelege si asimila in activitatea dvs., este extrem de scurt. In consecinta, nu numai ca va confruntati cu dificultatile induse o noua legislatie, ci si cu lipsa timpului necesar pentru gestionarea corecta a problemelor pe care aceasta le genereaza. Concluzia? Probabilitatea ca erorile sa se iveasca in inregistrarile dvs. fiscal-contabile creste si odata cu ea, si pericolul unor amenzi usturatoare.

Tematica detaliata a seminarului:

Modificari legislative in Contabilitatea operatorilor economici

•    Raportarea financiar-contabila la 30 iunie 2015

•    Prezentarea modificarilor aduse legislatiei din domeniul contabilitatii prin OUG 79/2014

•    Aplicarea de la 1 ianuarie 2015 a prevederilor noilor REGLEMENTARI CONTABILE introduse prin OMFP nr. 1802/2014 ce inlocuiesc OMFP nr. 3055/2009
–    Transpunerea in legislatia nationala incepand cu 1 ianuarie 2015 a Directivei 2013/43/UE a Parlamentului European si a Consiliului, privind situatiile financiare anuale, situatiile financiare consolidate si rapoartele conexe ale anumitor tipuri de intreprinderi
–    Prevederi contabile modificate sau completate fata de prevederile OMFP nr. 3055/2009
–    Tratamente contabile revizuite consecvente cu tratamente cuprinse in IFRS
–    Traspunerea conturilor la 31 decembrie 2014
–    Cazuri practice

•     Sesiune de intrebari si raspunsuri privind contabilitatea operatorilor economici

Coordonatele seminarului:

Data: Vineri – Duminica, 17 – 19 iulie 2015
Loc: Hotel Bradul****, Poiana Brasov
Lector: invitat din Ministerul de Finante

Program seminar:

Vineri, 17 iulie 2015  
17.30 – 19.30 Sesiunea I

Sambata, 18 iulie 2015
08.30 – 10.30 Sesiunea a II-a
10.30 – 10.45 Coffee break
10.45 – 12.45 Sesiunea a III-a

IMPORTANT! Pe langa aceste subiecte de ultima ora, dvs. veti putea solicita si alte subiecte/spete specifice activitatii dvs. si care se pot incadra in tematica generala.
Acum aveti posibilitatea de a discuta direct cu lectorii diversele cazuri cu care va intalniti in activitatea dvs. zilnica si care au ramas fara raspuns. De asemenea, primiti confirmarea ca ati actionat corect in anumite situatii dificile. Seminarul este unul practic si va ofera sfaturi cu aplicabilitate imediata.
 

Tarif participare seminar:

Pentru participarea la seminar achitati / participant tariful de instruire: 900 lei + 24% TVA, pret ce cuprinde reducerea de 10% fata de pretul standard al seminarului.
Daca doriti sa va asiguram si serviciile de cazare:
Cazare + pensiune completa 2 nopti pentru 1 participant: 1180 lei + 24 % TVA
Cazarea este asigurata la Hotel Bradul****.

Astfel, bifand si optiunea de cazare + pensiune completa, totalul dvs. de achitat va fi 2080 lei + 24% TVA!
Pentru insotitor, cazare + pensiune completa = GRATUIT!

Atentie! Doar pana marti, 30 iunie 2015, beneficiati de pretul redus cu 10%. Dupa aceasta data, pretul seminarului va fi cel standard.
Locurile sunt limitate!

Cele mai importante 5 motive pentru care ar trebui sa rezervati ACUM
participarea dvs. la Seminarul de Fiscalitate si Contabilitate

Evenimentul se adreseaza persoanelor din departamentul financiar-contabil si economic, contabililor, directorilor economici sau financiari, persoanelor din mediul economic si juridic, dar si din managementul si actionariatul companiei. Deci daca faceti parte dintre acestia si vreti:

1.    Sa fiti protejat in activitatea dvs.?
2.    Sa profitati de prezenta unor lectori experimentati pentru care interpretarea corecta a legislatiei reprezinta esenta activitatii lor?
3.    Sa puneti intrebari si sa lamuriti aspecte neclare ale noii legislatii? Ale vechii legislatii?
4.    Sa aflati solutii concrete, cu aplicabilitate imediata, pentru problemele cu care va confruntati dvs. sau alti colegi de breasla?
5.    Ca activitatea dvs. in 2015 sa debuteze cu dreptul? Sa lucrati profesionist, in deplina cunostinta de cauza?

Rezervati acum participarea dvs. la Seminarul National de Fiscalitate si Contabilitate R&S!
Il recomanda:

  •      calitatea deosebita a lectorilor, a informatiilor de maxima actualitate oferite
  •      rezultatele obtinute de participantii la editiile trecute
  •       experienta de 20 ani a R&S ca lider de piata in organizarea acestor evenimente.

Alte 3 beneficii ale participarii dvs.:

•         Cazare camera dubla si pensiune completa, Hotel Bradul****, Poiana Brasov, 2 nopti. FACULTATIV
•         Coffee break in cadrul seminarului
•         Accesul GRATUIT la piscina, sauna, jacuzzi, salon de relaxare, hot tub.

Va asteptam! Rezervati-va astazi un loc in cadrul seminarului!

Echipa Contabilitate/Fiscalitate
Rentrop & Straton

  

Feedback participanti editiile trecute:

•    “Prezentarea a fost foarte bine structurata, iar in partea a doua a zilei lectorii au tinut consultanta personalizata pentru fiecare participant care avea ceva de rezolvat/lamurit. Ma bucur foarte mult ca am participat, felicitari pentru profesionalism! Si inca ceva foarte important: hotelul este foarte bine intretinut, iar personalul foarte amabil. Cat despre Poiana, intotdeauna revin cu placere!”
Liliana Margescu, Contabil sef

•    “Sunt o abonata fidela Rentrop & Straton si am participat cu placere la toate seminariile pe care le-ati organizat in ultimii 15 ani! Va felicit inca o data si le multumesc lectorilor pentru rabdarea pe care o au si amabilitatea de a-mi raspunde de fiecare data cand le retin atentia cu o speta noua!”
Corina Matache Mazilu, Director economic

•    “Recomand acest seminar practic oricarei persoane care lucreaza intr-un departament contabil. Toti cei care vor sa reuseasca sa se descurce rapid in hatisul legislativ trebuie sa vina la acest eveniment.”
Ioan Viziru, Contabil

•    “Mi-a placut in primul rand aspectul practic, faptul ca nu se preda, nu trebuie sa scrii nimic. Eu sunt o contabila incepatoare, am doar 1 an si jumatate de cand activez si sunt foarte multumita de recomandarile primite de la dl. Jinga referitoare la o speta care dadea batai de cap intregului departament de contabilitate in urma cu cateva zile. Un seminar excelent, lectori foarte bine pregatiti!”
Mihaela Oprea, Contabil

•    “Atat organizarea, cat si metodele de abordare a temelor dezbatute au fost de exceptie, punctand esenta fiecarui aspect, iar locatia a incununat cu desavarsire acest seminar.”
Deac Vasile, Contabil

•    “Nu am critici de adus pentru acest seminar, laude sunt si ma bucur ca am reusit sa ajung si sa beneficiez de tot ce a insemnat acest seminar.”
Neacsu Ioana, Contabil

•    “Am participat la seminar si a fost foarte interesant! Felicitari lectorului pentru prezentare! Si nu in ultimul rand felicitari si multumesc Rentrop & Straton! Avem nevoie de dvs.! A fost foarte constructiv si m-a ajutat mult ceea ce s-a discutat, precum si materialele ce le-am achizitionat.”
Liliana Stefan, Expert contabil

Rezervati-va astazi participarea la Seminarul National de Fiscalitate si Contabilitate, editia 68, la Hotel Bradul****, Poiana Brasov, 17 – 19 iulie!
Doar pana marti, 30 iunie 2015, beneficiati de pretul redus cu 10%. Dupa aceasta data, pretul seminarului va fi cel standard.

Organizers

Visited 441 times, 1 Visit today

Related Event

October 18, 2015

16:00 To 19:00

Campania Națională „Ele au reușit” Un eveniment marca ELITE Business Women Scopul evenimentului este acela de a promova leadership-ul feminin și egalitatea de șanse, de a oferi acces femeilor la mediul de business și de a prezenta modele de succes sub deviza „Ele au reușit”. Campania națională, Ele au reușit… Read more…

Invest Club Mures va invita Miercuri 16 Martie de la ora 19 la Hotel Privo pentru o noua intalnire a pasionatilor de investitii. Vom incepe cu o analiza a situatiei actuale a pietelor si o prezentare a instrumentelor financiare pe care investitorii le pot tranzactiona la BVB. Tema principala a…

January 27, 2015

14:30 To 17:00

Cum poate o companie de IT românească să devină Angel Investor la nivel european? Despre oportunități de dezvoltare internațională pentru companiile IT din România: modelul Startcelerate de investiții directe în startupuri și alte soluții alternative de a face mai mult decât outsourcing ANIS împreuna cu Startcelerate organizează în 28 ianuarie… Read more…

Asociatia Studentilor Economisti din Romania – ASER desfasoara in aceasta toamna proiectul Bank to Basics, singurul proiect despre banking organizat de o asociatie studenteasca din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti. Studentii de la facultatile de profil au oportunitatea sa aplice cunostintele teoretice dobandite in anii de studiu pe… Read more…

February 27, 2014

12:00 To 14:00

Testul de Aptitudini Bloomberg (BAT- Bloomberg Aptitude Test) revine la Universitatea Babeş-Bolyai! În urma evaluării prin testul Bloomberg ai oportunitatea de a-ţi face profilul public în Bloomberg Talent Search – un instrument utilizat de peste 20.000 de angajatori pentru a căuta noi talente în domeniul economic şi financiar. Testul te… Read more…