Seminar “Caracteristicile oamenilor de succes” – speaker Lorand Soares Szasz

July 1, 2014

July 1, 2014

17:00 To 19:30

Universitatea de Vest din Timisoara

are you going to attend Seminar “Caracteristicile oamenilor de succes” – speaker Lorand Soares Szasz?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Departamentul de Asistenta Sociala din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, in parteneriat cu Asociatia “Centrul de Asistenta Sociala si Cercetare a Interactiunii Copil-Parinte” (CASCICOP). va invita la seminarul de dezvoltare personala cu tema “ Caracteristicile oamenilor de succes”, sustinut de Lorand Soares Szasz.

Asa cum indica si titlul, evenimentul isi propune sa ofere participantilor informatii despre principalele caracteristici specifice oamenilor de succes si in acelasi timp participantii pot contribui la sustinerea activitatilor de cercetare si educatie, derulate prin intermediul asociatiei partenere (Asociatia CASCICOP).

Intr-o societate din ce in ce mai provocatoare fiecare dintre noi isi doreste sa aiba succes in viata personala si profesionala. In cadrul acestui seminar ai oportunitatea sa inveti si ajuti in acelasi timp. Este vorba despre un seminar pentru care in mod normal ai plati peste 200 de euro. Un seminar, care ar putea sa iti schimbe viata (a ta si a celor din jurul tau). 
Ce castigi dacă vii la acest seminar caritabil?
Vei invata cum sa iti concentrezi mintea asupra lucrurilor care iti doresti sa ti se intample, nu pe cele de care iti este frica.
Vei invata cum sa iti controlezi atitudinea cu privire la ceea ce ti se întâmpla şi prin urmare, vei fi stapan pe situatie decat a-i permite situatiei sa fie stapana pe tine
Vei invata cum sa ai relatii mai bune in familie, in societate si la locul de munca
Vei invata cum sa iti indeplinesti obiectivele pe care ti le-ai fixat de mult si inca nu le-ai atins
Vei invata cum sa iti dublezi productivitatea
Vei invata cum sa ai parte de viata interesanta si implinita pe care o meriti
Si mai presus de orice, vei invata care sunt acele sapte caracteristici ale oamenilor de success.

In plus, prezența ta la seminar va contribui la dezvoltarea si implementarea proiectelor sociale si de cercetare in domeniul asistentei sociale si educatiei, derulate de Departamentul de Asistenta Sociala si Asociatia CASCICOP.

Prin acest eveniment ne dorim sa contribuim la programele de cercetare si educatie adresate, elevilor, studentilor, parintilor si cadrelor didactice. 

Data: 1 Iulie 2014 
Orele: 17:00-19:30
Locatia: Universitatea de Vest din Timisoara, Bdul Vasile Parvan nr. 4, sala AULA MAGNA (etajul 1)
Inscrie-te acum completand formularul, la adresa: http://www.socio.uvt.ro/as/?page_id=2019
Dureaza doar 50 de secunde.
O sa acceptam inscrieri in limita locurilor din sala. Primul sosit, primul primit!

Si bineinteles, nu uita de “biletul de intrare”, care poate contine:

“Bilet de intrare” – varianta 1:

2 carti (la alegere) de educatie parentala din lista de mai jos (pot fi gasite in librariile Diverta, Esotera, Carturesti, etc. sau pe www.elefant.ro):
“Parinti straluciti, profesori fascinanti”, autor Augusto Cury, Editura For You, 2007
“Copii straluciti, elevi fascinanti”, autor Augusto Cury, Editura For You, 2011
“Educatia prin iubire”, autor Ross Campbell, Editura Curtea Veche, 2011
“Cele cinci limbaje de iubire ale copiilor”, autor Gary Chapman, Editura Curtea Veche, 2011
“Educa-ti pozitiv copilul – ofera ce vrei sa primesti”, autor dr. Tanya Byron , Editura Aramis, 2009
“Comunicarea eficienta cu copiii. Acasa si la scoala”, autori Adele Faber, Elaine Mazlish, Rosalyn Anstine Templeton , Editura Curtea Veche, 2013

Aceste carti vor ajunge la parinti si educatori, participanti la proiectele derulate in cadrul Asociatie CASCICOP, avand ca scop cresterea calitatii educatiei parentale si implicit a educatiei pozitive in randul copiilor.

SAU

“Bilet de intrare” – varianta 2 :
Pachet care sa contina rechizite scolare (exclus caiete):
– penar 
– creioane colorate, carioci
– pix, stilou
– tempera, acuarela
– hartie colorata
– dosar tip mapa
– folii plastic.

Aceste pachete vor fi distribuite elevilor din mediul rural (judetul Timis) care provin din familii cu o situatie materiala precara.

Despre speaker:

Lorand Soares Szasz: este cunoscut in domeniul businessului ca si tanarul care a inceput ca gradinar si in trei ani si jumatate a ajuns sa lucreze in cea mai mare firma de business coaching din lume sau cel care a inceput o firma de training si coaching in provincie si in mai putin de 4 ani a ajuns sa fie probabil, cel mai cautat speaker si antrenor din Romania.

La primul sau eveniment au participat doar 18 persoane, dintre care majoritatea erau prieteni sau rude. Azi, este trainerul care reuneste in semianrii si workshop-uri cei mai multi antreprenori. Peste 20.000 de oameni au fost deja la evenimentele care il au ca speaker. In 2012 a fost considerat speakerul anului in Romania la evenimentele Business Days. Mai multe detalii pe www.coaching4you.ro 

Te asteptam cu drag!

Pentru participare este nevoie sa te inscrii aici: http://www.socio.uvt.ro/as/?page_id=2019

Echipa DAS, CASCICOP si Coaching4You.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la: 0256.592373, 0744.810318 (conf. dr Cosmin Goian, director Departament Asistenta Sociala); 0744.299885 (lect. dr. Carmen Stanciu).

Organizers

Visited 329 times, 1 Visit today

Related Event

May 19, 2014

BUZZ!Camp este noul nume al proiectului bianual BizCamp!Evenimentul se adreseaza tinerilor profesionisti, studenti si absolventi, aflati la inceputul drumului. BUZZ!Camp este mai mult decat un eveniment de business. Este un semnal de alarma, un ceas desteptator pe care ti-l facem cadou, menit sa-ti aduca aminte ca e momentul sa actionezi. ACUM!… Read more…

May 15, 2015

Din dorința de a-i pune în valoare pe oamenii care schimbă vieți și care dau mai degrabă ceva înapoi societății decât să se gândească mai întâi la bunăstarea lor materială, Forbes România organizează cea dea doua ediție a conferinței Forbes Heroes,  un eveniment despre inovaţie, performanţă şi modele adevărate. Pornind de la… Read more…

April 3, 2015 To April 4, 2015

08:00 To 16:00

Descriere generala Training-ul analizeaza autenticitatea relatiei stranse intre corp, minte si mediu. Vei fi ghidat sa-ti descoperi creativitatea nativa printr-un proces care iti va purta atentia catre spatiul fizic si personal. Prin miscari si exercitiile nonverbale vei descoperii raspunsuri la provocarile si apasarile cotidiene. Iti oferim o experienta unica care iti… Read more…

November 13, 2014 To November 14, 2014

Practic, dupa acest curs de leadership, vei obtine: Clarificarea directiei de actiune a liderului in aceste vremuri dificile; O tehnologie care maximizeaza productivitatea resursei umane pe care o conduci; Un sistem simplu si eficient de motivare a echipei si colaboratorilor; O strategie de dezvoltare a companiei/departamentului pentru urmatorii 3-5 ani; Un plan… Read more…

April 23, 2015 To April 24, 2015

06:00 To 14:00

http://simulationconference.umftgm.ro/