RSCL Annual Conference “New Perspectives in Construction Law”

STARTING DATEMarch 18, 2015

ENDING DATEMarch 20, 2015

WEBSITEhttp://rscl.ro/conference

LOCATIONThe Chamber of Commerce and Industry of Romania 2 Octavian Goga Blvd., 3rd district, Bucharest

are you going to attend RSCL Annual Conference “New Perspectives in Construction Law” ? No one is attending yet. Yes, I am
Get Direction View Large Map

Event Description

Prima conferință științifică internațională de dreptul construcțiilor din România

 

Asociația Română de Dreptul Construcțiilor, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României, organizează prima conferință științifică internațională de dreptul construcțiilor din România. „New Perspectives in Construction Law” va avea loc între 19 și 21 martie 2015, la sediul Camerei de Comerț și Industrie a României, reunind peste 200 de profesioniști din domeniu din întreaga lume.

Conferința va cuprinde dezbateri și workshopuri pe teme de larg interes pentru piața actuală, atât cea internațională, cât și cea românească, aflată în continuă dezvoltare. În cele 3 zile de conferință, participanții vor lua parte la sesiuni de lucru cu subiectele ce vor varia de la particularități ale contractului de antrepriză, la rezolvarea alternativă a disputelor, legislația privind domeniul infrastructurii și alte teme de actualitate.

Conferința va beneficia de prezența a trei speakeri internaționali renumiți: Virginie Colaiuta – Co-președinte al subcomitetului de soluționare a litigiilor a International Bar Association, Monika Chao-Duivis – Secretar general al Societății Europene de Dreptul Construcțiilor și profesor doctor la Universitatea Tehnică Delft din Olana, și Richard Bailey – președinte al Societății de Dreptul Construcțiilor UK. În plus, pe lista speakerilor se numără și câțiva dintre cei mai importanți profesioniști români din domeniul dreptului și construcțiilor, reprezentanți ai mediului instituțional, ai celui academic și ai celui privat.

Detalii despre conferința “New Perspectives in Construction Law” și despre procedura de înscriere puteți găsi pe site-ul evenimentului, www.rscl.ro/conference.

Asociația Română de Dreptul Construcțiilor are ca scop sprijinirea sectorului de construcții prin elaborarea și promovarea unei legislații care să faciliteze activitatea de construcții într-un mediu în permanentă schimbare și evoluție, reunind juriști și ingineri, specialiști în acest domeniu. La finalul anului 2015, Asociația Română de Dreptul Construcțiilor a devenit membru al rețelei europene de asociații specializate pe dreptul construcțiilor, European Society of Construction Law. Mai multe detalii despre activitatea asociației găsiti pe www.rscl.ro.

Conferinta RSCL

Event Categories: ,

Related Events