ROBIN SHARMA VINE LA BUCUREŞTI

September 17, 2015

September 17, 2015

04:54 To 04:54

Bucuresti

http://robinsharmabucuresti.ro

are you going to attend ROBIN SHARMA VINE LA BUCUREŞTI?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Unul dintre cei mai proeminenţi lideri în leadership la nivel internaţional, Robin Sharma, revine la Bucureşti pentru a susţine seminarul “Best performance tactics for success”.

Considerat a fi evenimentul de business al anului 2015, seminarul de leadership susţinut de Robin Sharma va avea loc pe 17 septembrie 2015 şi se adresează cu precădere liderilor, managerilor şi antreprenorilor care doresc să ridice moralul angajaţilor lor, să sporească încrederea acestora în organizaţia pe care o conduc şi să crească productivitatea afacerilor lor în aceste vremuri tumultoase.

Seminarul oferă oportunitatea de a afla noi tactici şi de a deprinde noi abilităţi de leadership de la unul dintre cei mai buni oratori motivaţionali, de a interacţiona cu oameni care împărtăşesc valori comune, pasionaţi de leadership şi proactivi în diverse domenii de activitate şi de a conecta cei mai importanţi jucători din mediul de business din România şi din străinătate.

Robin Sharma este iniţiatorul conceptului „lider fără titlu”, care explică de ce calităţile de leadership nu au nimic de-a face cu funcţia trecută pe cartea de vizită sau cu mărimea biroului. Nici cu suma pe care o câştigăm sau cu hainele pe care le purtăm. Leadership, în viziunea lui Sharma, înseamnă o anumită filosofie. Este o atitudine. O stare de spirit. Un mod de a proceda. Şi stă la îndemâna oricăruia dintre noi. Indiferent cu ce ne ocupăm în cadrul unei companii. Iar, în exclusivitate pentru România, Robin Sharma va vorbi despre cele mai bune practici ale liderilor fără titlu, despre tacticile de performanţă de varf pentru a face lucru de zi cu zi la un nivel de clasă mondială, despre tacticile celor mai bune companii pentru a deveni şi mai bune, despre cultura câştigătorilor şi cele 4 chei pentru o echipă performantă şi, nu în ultimul rând, despre lecţii de leadership personal pentru a face faţă acestor timpuri şi a fi focusat. “Pentru a avea succes în afaceri şi în viaţa personală trebuie să ţinem cont că şi noi suntem o verigă importantă, fundamentală, în devenirea lumii; şi că fără noi nu se poate”, subliniază Robin Sharma, care nu va mai veni în următorii ani în România, după acest eveniment..

Organizatorul acestui eveniment este Anca Pascu, CEO de la Diamond Experience. Cu o experienţă de peste 14 ani în vânzări, marketing şi organizare de evenimente, Anca Pascu şi-a propus să-l readucă la Bucureşti pe Robin Sharma, unul din cei mai în vogă speakeri ai momentului, fiind motivată de importanţa unui astfel de seminar în România. Anca Pascu este pasionată de tot ceea ce înseamnă dezvoltare personală, leadership şi depăşirea propriilor limite.

Biletele la eveniment pot fi achiziţionate online pe www.robinsharmabucuresti.ro şi sunt împărţite pe 4 categorii, după cum urmează:

Pachet SILVER: 199 euro
Pachet GOLD: 309 euro
Pachet PLATINUM: 429 euro
Pachet DIAMOND: 739 euro

Evenimentul va avea loc în Bucureşti, în data de 17 septembrie 2015, la Centrul de Conferinţe de la Alexander Hotel.

Mai multe detalii despre eveniment găsiţi şi pe pagina oficială a evenimentului: www.robinsharmabucuresti.ro

 

Organizers

Visited 559 times, 1 Visit today

Related Event

Acum şi tu poţi participa la seminarul care îţi dezvăluie secretele afacerilor profitabile. În ultimii ani, de când lucrez în programe de coaching cu firme din mai multe domenii, am început să observ unele lucruri în comun la cele care erau în creştere. Indiferent de domeniu, dimensiune, locaţie sau număr… Read more…

June 15, 2016

17:30 To 20:00

În luna Iunie 2016, am invitat-o la Coaching Support Group pe Irina Ștefănescu. Irina este de fondatoarea Sociodrama Centre Romania, membru fondator al ARC PRO – Asociatia pentru Coaching Profesionist si al NLP Professional Association. Irina activează ca membru al British Psychodrama Association. Împreună cu Irina vom aborda o temă interesantă despre role mapping sau… Read more…

May 15, 2016 To May 17, 2016

Students on Stage este un eveniment susținut de organizația non-guvernamentală Voluntari pentru Idei și Proiecte. Conferința este organizată de studenți pentru studenți. Scopul nostru este acela de a crea o comunitate în care să împărtășim idei, experiențe și curiozități. Vrei să îmbini pasiunea și cariera? Ești interesat de călătorii, Work… Read more…

May 31, 2016 To June 2, 2016

The Certified LeSS Practioner course is an in-depth course covering the LeSS principles, framework and rules, and guides. It provides essential information for adopting and improving LeSS to your product development group.

May 4, 2015

17:30 To 19:30

– Stați în relații depășite sau toxice care vă blochează progresul și evoluția?– Atrageți persoane nedisponibile emoțional, care sunt deja angajate în alte relații?– Preferați să urmați mereu calea veche și bătătorită de alții în loc să vă aventurați pe un drum nou și necunoscut?– Vă împiedicați înainte să treceți… Read more…