ROBIN SHARMA VINE LA BUCUREŞTI

September 17, 2015

September 17, 2015

20:19 To 20:19

Bucuresti

http://robinsharmabucuresti.ro

are you going to attend ROBIN SHARMA VINE LA BUCUREŞTI?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Unul dintre cei mai proeminenţi lideri în leadership la nivel internaţional, Robin Sharma, revine la Bucureşti pentru a susţine seminarul “Best performance tactics for success”.

Considerat a fi evenimentul de business al anului 2015, seminarul de leadership susţinut de Robin Sharma va avea loc pe 17 septembrie 2015 şi se adresează cu precădere liderilor, managerilor şi antreprenorilor care doresc să ridice moralul angajaţilor lor, să sporească încrederea acestora în organizaţia pe care o conduc şi să crească productivitatea afacerilor lor în aceste vremuri tumultoase.

Seminarul oferă oportunitatea de a afla noi tactici şi de a deprinde noi abilităţi de leadership de la unul dintre cei mai buni oratori motivaţionali, de a interacţiona cu oameni care împărtăşesc valori comune, pasionaţi de leadership şi proactivi în diverse domenii de activitate şi de a conecta cei mai importanţi jucători din mediul de business din România şi din străinătate.

Robin Sharma este iniţiatorul conceptului „lider fără titlu”, care explică de ce calităţile de leadership nu au nimic de-a face cu funcţia trecută pe cartea de vizită sau cu mărimea biroului. Nici cu suma pe care o câştigăm sau cu hainele pe care le purtăm. Leadership, în viziunea lui Sharma, înseamnă o anumită filosofie. Este o atitudine. O stare de spirit. Un mod de a proceda. Şi stă la îndemâna oricăruia dintre noi. Indiferent cu ce ne ocupăm în cadrul unei companii. Iar, în exclusivitate pentru România, Robin Sharma va vorbi despre cele mai bune practici ale liderilor fără titlu, despre tacticile de performanţă de varf pentru a face lucru de zi cu zi la un nivel de clasă mondială, despre tacticile celor mai bune companii pentru a deveni şi mai bune, despre cultura câştigătorilor şi cele 4 chei pentru o echipă performantă şi, nu în ultimul rând, despre lecţii de leadership personal pentru a face faţă acestor timpuri şi a fi focusat. “Pentru a avea succes în afaceri şi în viaţa personală trebuie să ţinem cont că şi noi suntem o verigă importantă, fundamentală, în devenirea lumii; şi că fără noi nu se poate”, subliniază Robin Sharma, care nu va mai veni în următorii ani în România, după acest eveniment..

Organizatorul acestui eveniment este Anca Pascu, CEO de la Diamond Experience. Cu o experienţă de peste 14 ani în vânzări, marketing şi organizare de evenimente, Anca Pascu şi-a propus să-l readucă la Bucureşti pe Robin Sharma, unul din cei mai în vogă speakeri ai momentului, fiind motivată de importanţa unui astfel de seminar în România. Anca Pascu este pasionată de tot ceea ce înseamnă dezvoltare personală, leadership şi depăşirea propriilor limite.

Biletele la eveniment pot fi achiziţionate online pe www.robinsharmabucuresti.ro şi sunt împărţite pe 4 categorii, după cum urmează:

Pachet SILVER: 199 euro
Pachet GOLD: 309 euro
Pachet PLATINUM: 429 euro
Pachet DIAMOND: 739 euro

Evenimentul va avea loc în Bucureşti, în data de 17 septembrie 2015, la Centrul de Conferinţe de la Alexander Hotel.

Mai multe detalii despre eveniment găsiţi şi pe pagina oficială a evenimentului: www.robinsharmabucuresti.ro

 

Organizers

Visited 320 times, 1 Visit today

Related Event

Proiect ContaPlus organizeaza cursul „NOUTATI ADUSE IN DOMENIUL ACHIZITIILOR SECTORIALE APLICABILE DIN 2016” in luna FEBRUARIE la Bucuresti. Lector Invitat: Corneliu BURADA – Expert achizitii publiceCursul se adreseaza atat personalului din sectorul privat, cat si personalului administratiei publice care intra in contact cu procedurile de ofertare si contractare. Cursul faciliteaza…

La întȃlnirea din 13 iulie 2016, l-am invitat pe Alin Comșa să ne povestească despre secretele succesului și despre arta de a fi fericit. Trăim într-o lume în care cuvântul grabă a devenit subînțeles. Totul este făcut, construit sau simțit în grabă. Totul se trăiește pe “repede înainte”. Noțiunea de succes,… Read more…

INREGITRARE: http://www.eventbrite.com/e/calatoreste-pe-taramul-cartilor-tickets-11209290289

July 8, 2016 To July 16, 2016

Va rugam sa completati formularul de inregistrare, astfel veti fi anuntat in cel mai scurt timp posibil despre cea mai potrivita varianta pentru cursurile la care doriti sa participati.   Formular de inregistrare training Administrat de catre Project Management Institute (PMI®), PMP® este programul de certificare profesionala in Project Management… Read more…

November 19, 2015 To November 21, 2015

THE YOUTH CONFERENCE, BLINK, a conference like no other, that will give you the chance to connect, get inspired and make a change. The coolest speakers will be sharing their secrets and vision at BLINK:Jon K. Nielsen | Professional Training & CoachingMarius Bogdan Pîslariu | Founder & Visionary at ElefinMukul… Read more…