Rezolvarea conflictelor

February 2, 2016

February 2, 2016

19:00 To 10:11

Minihub Bulevardul General Vasile Milea, Nr.1, Sibiu, Romania

are you going to attend Rezolvarea conflictelor?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Ce?
Ai fost vreodată implicat într-un conflict? Ai fost vreodată pus în situația de a aplana un conflict, de a ”face pace” într-o neînțelegere?
Nu contează cu cine: cu șeful, cu partenerul de viață, cu copilul, cu un coleg de serviciu, cu un vecin…poate chiar cu tine însuți!..

Dacă te-ai aflat vreodată în vreuna dintre situațiile de mai sus și te-ai descurcat bine, feicitări! Ne-ar ajuta mult și pe noi să ne împărtășești din experiența ta.
Dacă nu te-ai descurcat prea bine sau dacă vrei să înveți să te descurci și mai bine – să rezolvi conflicte, să faci față situațiilor conflictuale, etc, vino la atelierul ”Rezolvarea conflictelor” și află tehnici esențiale pentru a pune capăt situațiilor tensionate.

Ce este un conflict? Greu de definit pe scurt :). Deoarece sunt atât de multe categorii de conflicte o definiție care să le cuprindă pe toate este greu de dat. Să zicem însă că, atunci când există dorințe, nevoi, opinii divergente, mai mult sau mai puțin clar și răspicat exprimate sau, mai mult sau mai puțin ”dur” exprimate, poate apărea un conflict.

REȚINE: un conflict există chiar și atunci când în realitate acesta lipsește cu desăvârșire, dar părțile implicate îl percep ca atare. Adică: dacă eu cred că între noi se află un conflict, el există chiar dacă în realitate tu nu mi-ai făcut nimic…hmm…nu este suficient de clar? Vino la atelier și clarificăm totul! ;).

În conflicte este foarte mult implicată negocierea așa că, în cadrul atelierului vom afla și cum să folosim eficient negocierea în rezolvarea conflictelor.

Așadar, în cadrul atelierului ”Rezolvarea conflictelor” vom învăța: cum să recunoaștem conflictele, cum să le evităm, cum să le abordăm, și mai ales, cum să le rezolvăm.
Și tu ești un negociator. Participă la atelier și poți fii unul mai bun!

Cu cine?
Cu Ioana Andrievici – negociator, speaker, trainer, coach și autor.
Ioana este expert negociator, autor, trainer și coach în negociere, de profesiejurist, specializată în domeniul negocierii. Experiența ei în domeniu se întinde pe parcursul a peste 12 ani în care abilitățile sale au oferit baze solide de negociere pentru companiile și persoanele cu care a lucrat. Este de asemenea co-fondator și co-owner la compania Rubinian în cadrul căreia a realizat partea de modele de contracte complexe – ca bază solidă de negociere pentru ambele părți și autoarea cărții ”101 tehnici de negociere”.
În prezent Ioana oferă traininguri, workshopuri și consultanță individuală în dezvoltarea abilităților de negociere, stabilirea strategiilor, alegerea tacticilor și tehnicilor de negociere pentru cazuri concrete.
Mai multe despre Ioana puteți citi pe site-ul ei www.ioana-consult.ro

Cu ce?
Cu deschidere, curiozitate, curaj, poftă de învățare și socializare!

Când?
2 februarie 2016

Unde?
La MiniHUB – Bul. Milea 1 (repere: sensul giratoriu – blocul turn)

Cum?
Înscrie-te online – înscrierea înseamnă rezervarea unui loc în sală, invită și un prieten.
https://docs.google.com/forms/d/1fxjFyFVk4oneIsKiRJbCM9Qtoh5E_tO5R7PYx5VBfOA/viewform?usp=send_form

Organizers

Visited 297 times, 1 Visit today

Related Event

May 28, 2015

16:00 To 19:00

Va asteptam in data de 29 mai, 2015, la Sala Flora din incinta Cinema Arta, Targu-Mures, pentru a fi prezenti la TEDxTârguMureșWomen 2015, o transmisie live a unei sesiuni din cadrul conferintei TEDWomen 2015 Momentum (Avant), organizata in 27-29mai 2015 in Monterrey, CA. Participarea este gratuita si se va face…

May 13, 2015

16:00 To 19:00

A face imposibilul posibil, posibilul uşor şi uşorul elegant Corpul Conştient– atelier practic – conştientizare prin mişcare – pentru eficientizarea performanţei de mişcare şi îmbunătăţirea calităţii vieţiiArmonizarea posturii corporaleMasaj – Terapii manuale – Gimnastică Funcţională Salut! Te invit la un atelier inedit de Educaţie a Mişcării. Prin mişcări gentile şi… Read more…

March 27, 2014 To March 29, 2014

Practic, dupa acest curs de leadership, vei obtine: Clarificarea directiei de actiune a liderului in aceste vremuri dificile; O tehnologie care maximizeaza productivitatea resursei umane pe care o conduci; Un sistem simplu si eficient de motivare a echipei si colaboratorilor; O strategie de dezvoltare a companiei/departamentului pentru urmatorii 3-5 ani; Un plan… Read more…

March 26, 2015 To March 28, 2015

08:00 To 16:00

Oameni. Vinuri. Pasiune. Eleganta. Profesionalism. Va invitam in Transilvania sa descoperiti si sa simtiti lumea fascinanta a vinului. Vom regasi intr-un pahar de vin povesti nespuse si mistere inca ascunse. Vrem impreuna, sa punem Cluj-Napoca pe harta targurilor internationale de vin. Intr-un oras in care traditiile si valorile imbraca cultura… Read more…

July 15, 2016 To July 16, 2016

Va rugam sa completati formularul de inregistrare, astfel veti fi anuntat in cel mai scurt timp posibil despre cea mai potrivita varianta pentru cursurile la care doriti sa participati. Formular de inregistrare training Descrierea programului Acest curs este construit ca o calatorie de doua zile in lumea limbajului non-verbal: primii… Read more…