Retreat Feminitate – Trezirea Simturilor

November 6, 2015

November 12, 2015

18:00 To 10:00

Baita, Judetul Cluj

http://femeiatrezita.com

are you going to attend Retreat Feminitate - Trezirea Simturilor?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

“Acesta este unul din marile secrete ale vieții : Să îți vindeci sufletul prin intermediul simțurilor și simțurile prin intermediul sufletului.” Oscar Wilde

Draga Femeie,

Te invit la o călătorie de inițiere în care vei învăța și vei experimenta cum să Trăiești și cum să te Trăiești la nivel senzorial. Vei descoperi bucuria, starea de a avea inima deschisă si extazul de a simți lumea exterioară cu toate simțurile tale. O inițiere puternică  despre cum e să trăiești în prezent, cu inima deschisă, să îți activezi puterea sufletului și să îți trezești corpul spre plăcere.

Fiecare simț este o invitație să descoperim viața, plăcerea și bucuria de a experimenta tot ce se află în jurul nostru, plăcerea de a fi în corpul nostru, de a fi în prezent, de a fi curioși și uimiți ca un copil.

Simțurile noastre ne oferă constant informații despre lumea din jurul nostru însă nu suntem mereu deschise să primim aceste informații. De cele mai multe ori folosim doar 1 sau 2 simțuri și pierdem abundența si plăcerea în viața noastră.

Ceea ce este interesant e că fiecare simț are un corespondent interior. Avem o ureche interioară, avem un văz interior, avem un simț interior – e momentul să le Trezim. Pentru a ne conecta la corpul și la inima noastră e momentul să închidem simțurile către exterior și să ne trezim simțurile interioare. Atunci când blocăm văzul ne descoperim auzul și intuiția interioară. Atunci când stăm în linște auzim vocea sufletului.

Percepem viața prin corpul nostru și percepem realitatea prin simțurile noastre.Cele 5 simțuri: Văz, auz, miros, gust, atingere ne oferă înțelegere asupra realității din jurul nostru. Cercetări ulterioare arată că de fapt avem 12 simțuriinsă ne folosim 2-3 și nici acelea la capacitatea maximă.

Când ne trezim simțurile, începem să simțim mai mult, sa fim plini de bucurie, să vedem posibilități peste tot și să trăim savuros fiecare clipă. Trezire simțurilor ne invață să fim in prezent, să fim conștienți la ceea ce simțim in corp, ceea ce ne dorim și ducem o viață fără drame.

Există o legătură direct între ceea ce simțim si cum ne simțim. Senzația este informație care devine emoție și care până la urmă este felul în care ne trăim viața.

sisterhood-girl-groups

Ce ne oprește să trăim în Bucurie, deschidere și în curgere?

In societatea de azi capacitatea de a trăi cu toate simțurile ne este compromise datorită stresului, datorită lipsei de timp, datorită anxietății, traumelor însă mai ales datorită faptului că suntem bombardate zilnic cu mesaje si stimuli exteriori (media, publicitate, tehnologie exagerata, mailuri, task-uri). Ajungem să fim nevoite să blocăm anumite simțuri pentru a putea supraviețui și pentru a ne face job-ul bine.

Blocăm părți din noi și devenim deschise selective. Ajungem să nu mai simțim. Trec zile și luni și nici nu ne dăm seama. Nu suntem Vii suntem doar funcționale, nu suntem conectate cu Inima și Intuiția noastră de femeie, nu suntem acasă in corpul nostru.

Ne simțim amorțite, nu știm ce vrem, ce șimțim, ce senzații avem, ce ne spune intuiția, ce să facem…mai degrabă putem spune ce s-a sharuit azi pe facebook decât ceea ce simțim sau cum simțim.

Ne petrecem viața trăind pe jumătate ca niște mici roboței între casă și muncă. Suntem pe jumatate prezente în viața noastră, prezente la iubiții noștri, izolate de familie sau prieteni. Ne trăim viața online în mailuri și rețele de socializare, ne conectăm la internet, ne îngrijorăm legat de viitor, simțim povara trecutului, ne putem pierde in vise și fantezii și avem sentimentul de a fi pierdute, confuze. Sau ne putem pierde în a trăi viașa inafara noastră: relații, copii, carieră.

Uităm să ne conectăm la corpul nostru, la simțurile noastre, la intuiția noastră. Uităm să simțim, să respirăm și devenim puțin plictisite, serioase, uităm să ne simțim senzualitatea și să trăim viața din plin. Ne compromitem Nivelul la care putem Trăi, la care putem Simți, nivelul Bucuriei și al pasiunii. Avem sentimentul ca viața noastră nu ne implinește, sunt amare și nesatisfăcute de cum ș ice trăim, nemulțumite ca suntem într-un cerc vicios în care nu se întâmplă nimic. Încercăm să găsim căi, persoane, lucruri prin care să găsim satisfacție, să ne simțim dorite, văzute sau iubite pentru că ne simțim goale.

Învățând să ne conectăm la corpul nostru, să ne trezim simțurile începem să ne reconectăm la Viață. Începem să simțim, să ne deschidem Inima și să radiem. Vedem altfel, simțim altfel, ne auzim vocea interioară, ne bucurăm de momentul prezent și ne lăsăm în curgere.

meditation-cour

Trezirea Simțurilor => Trezirea Corpului => Trezirea Inimii => Stare de comuniune și extaz

În 5 zile și jumătate vom opri lumea exterioară. Fără internet, fără semnal la telefon ne vom explora simțurile pe rând pentru a ne Trezi Sufletul și a experimenta comuniunea și starea de extaz.

În momentul în care oprim lumea exterioară și stimuli dinafară, Timpul se oprește, percepem o altă realitate, descoperim o sursă enormă de energie și putem să ne auzim mesajele sufletulului

Această explorare și comuniune începe cu conectarea la Corp prin cele 5 Simțuri: Văz, Auz, Miros, Gust, Tactil.

Ce vom face

 • In fiecare zi vom explora un simț într-o manieră jucăușă și creativă.
 • Vom descoperi care sunt simțurile pe care le folosim primordial și care sunt cele care sunt total nefolosite
 • Vom explora care sunt emoțiile/ experiențele pe care le-am atașat simțurilor și vom renunța la ceea ce nu ne mai servește
 • Vom cunoaște ce ne place, ce ne deschide corpul și sufletul și ce ne contractă
 • Vom trezi corpul prin atingere, mișcare conștientă, mantre și dans extatic
 • Vom descoperi intuiția și unde anume și cum se simte în corpul nostru
 • Vom explora o zi în întuneric ca apoi să redescoperim treptat lumina
 • Vom explora meditații tantrice în tăcere și vom asculta mesajele sufletului nostru
 • Vom avea sesiuni de respirație conștientă, respirația focului și respirație prana
 • Vom explora puterea Vocii pentru a ne reconecta la inteligența uterului
 • Vom experimenta puterea meditațiilor sufi pentru a ne găsi centrul de echilibru
 • Vom practica meditații active de curățare și trezire a chakrelor
 • Vom experimenta canalizarea energiei cosmice
 • Vom avea inițieri de trezire a corpului
 • Vom practica meditații Shakti prin care vom lăsa energia feminină să ne pătrundă
 • Vom lucra cu exerciții de manifestare a abundenței
 • Vom explora meditații în natură
 • Vom descoperi bucuria și plăcerea în simplitatea vieții

“Trebuie să înveți să îți asculți simțurile. Oamenii folosesc dar un procent din capacitatea simțurilor. Abia privesc, ascultă rareori, nu mai miros și cred ca pot experimenta emoții doar prin piele. Dar ei vorbesc, oh, dar cât nu vorbesc.”- Michael Scott, Alchimistul

picatura de zen(5)Cui se adresează acest retreat de feminitate?

Acest retreat este potrivit femeilor care deja au început descoperirea feminității autentice. Femei care au început procesul de vindecare și integrare și care caută să descopere o conectare profundă cu sufletul lor, care vor să se conecteze cu capacitatea lor orgasmică, și care vor să practice trăirea în prezent.

Femeie care  știu că pot să trăiască mai profund și care vor să se simtă Vii.

Acest retreat fiind practic exercițiile pot fi transferate în relația de cuplu pentru a aduce mai conectare și simțire.

Când alegem să ne trezim simțurile, Alegem să trăim o viată cu inima deschisă. Viața noastră  devine o expresie a cine suntem cu adevărat și acțiunile noastre vin dintr-un spațiu de integritate. Ne simțim complete, in pace și total conectate cu Bucuria Vieții. Devenim jucăușe, curioase, pasionale dornice să încercăm lucruri noi. Experimentăm viața din plinul ei, ne observăm reacțiile știind că ele vin și pleacă. Ne simțim mult mai conectate la noi, având compasiune atât pentru noi cât și pentru cei din jurul nostru.

Programul zilnic propus: 7:00 – 8:00 Meditație activa si exercitii de yoga, tai chi si respiratie 8:30 – 9:30 – Mic dejun 10:00 – 11:30 Sesiunea 1 11:30 Pauza 12:00 – 13:30 Sesiunea 2 14:00 – 16:00 Prânz și timp liber 16:00 – 17:30 Sesiunea 3 sau Meditație activă 17:30 – 18:30 Sister time 19:00 – Cină 21: 30 – 22.30 Meditația de seară/ Masaj/ Film/ Ritual

Acest retreat este 90% practic și experiențial iar Tu ai un rol activ în a explora și a te explora.

Citeste aici ce se intampla in workshopuri de feminitate 

Woman meditating in lotus position

Cazarea se va face la Pensiunea Meander, Baita, un loc creat special pentru workshopuri si retreat-uri. Pensiunea ofera cazarea in camera duble si single cu baie personala.
Cazarea se face pe 5 noiembrie dupa ora 16:00, urmata fiind de prima sesiune. Plecarea se face pe 12 nov dupa meditatie si mic dejun. 

Și pentru că emoțiile noastre sunt conectate la gândurile și corpul nostru, vă propun în cele 5 zile de tabără și o Detoxifiere a corpului: 2 meditații active pentru a mișca energia stagnantă, mâncare vegetariană gatită cu drag si cu produse bio mai ceva ca la mama acasa, ca sa nea dea energie noua organelor.

Tabăra se va desfășura într-o locație minunată, aflată în natură, unde ne vom lăsa răsfățate de soare, ciripit de păsărele și verdele ierbii. E o locație în care nu avem acces la internet iar semnalul la telefon trebuie căutat la poartă așa că vom face și o detoxifiere a minții. Vom învăța să fim în prezent, să ne simțim și să fim conectate la noi.

flordodia_florA

Te va sustine in acest proces Lia Bolte facilitator tao/tantra.

 Din 2006 dupa primul curs de dezvoltare personala am inceput o calatorie de a ma Gasi dincolo de ce mi s-a spus ca pot fi, dincolo de ce am invatat ca sunt si am gasit acel Spatiu interior care nu e afectat de nimic. Mi-am gasit Miezul unde stiu ca e acasa. Acel loc pe care nu mi-l poate lua nimeni și unde îmi găsesc de fiecare dată strălucirea și încrederea. Am cautat, am ex1148889_10202372309123263_1506824074_nperimentat, m-am descoperit, am gresit, am invatat sa ma iert, am lasat trecutul sa zboare si m-am minunat de ce am descoperit….Si calatoria continua…

Din 2012 m-am mutat in Thailanda unde am continuat sa dezvolt un centru de meditatie si terapii complementare. Pe o insula izolata de lume, fara trafic, fara masini, fara magazine, cu petreceri, oameni adormiti insa si cu oameni trezi, oameni liberi si pline de viata, meditatii, sesiuni de vindecare, samanism, jungla si ocean, serpi si  traind o viata simpla am stat cu cele mai negre stari ale mele si mi-am găsit cele mai frumoase stări. Am invatat sa devin prezenta, sa ma accept si sa ma provoc si sa-mi descopar cele mai inalte stari.

Sunt facilitator acreditat din 2006 si am colaborat cu Ministerul Tineretului, ONg-uri, asociatii studentesti pentru livrarea de traininguri soft skills. Din 2010 de cand am organizat cursuri de dezvoltare personala in Romania am trecut la randul meu prin multe procese interioare, terapii, grupuri de formare in care m-am cautat si descoperit.

Iar in Thailanda am urmat formarea de 1 luna de zile ca si facilitator pentru grupurile de Femei Sacred Femininty Tao Tantra , facilitator meditatie. Momentan sunt  in formare in metoda te terapie TRE care te sustine de a elibera traumele si stresul din corp. Sunt pasionata de dans liber si ceea ce descopar inauntru cand ma las purtata de o inteligenta mai mare care e corpul meu.

Imi doresc ca pe durata acestui workshop sa iti ofer ghidare si suport in descoperirea a cine Esti deja. Pentru ca Tu esti singura persoana care poate sa deschida acel spatiu sacru.  Cred ca atunci cand ai pe cineva alaturi aceasta cautare devine mai usoara si a renunta la ceea ce nu ne mai serveste devine mai simplu. Vreau ca din ce in ce mai multe femei sa se trezeasca, sa se iubeasca pe ele si sa isi dea voie sa fie frumoase si Libere.

Mai multe detalii despre mine puteti citi AICI

Echipa de suport va fi alcatuita din facilitatori meditatie si asistent curs.

Luminous-008

Înscrierea la acest program se face doar dacă ești disponibilă să participi la toate cele 5 zile. De asemenea e un program in care 80% este experiențial deci te rog să te înscrii doar daca chiar îți dorești să co-participi.

Pretul taberei este de 2000 lei si include:

 • 6 nopti de cazare in regim de pensiune, in camere duble
 • 3 mese pe zi vegetariene, gatite cu produse bio, delicioase si creative
 • Pauze de ceai, cafea de orz si dulce
 • Suport energetic si prezenta 100% pe durata taberei
 • 5 zile jumatate complete de curs, in total 36 de ore
 • Experienta cursului
 • 21 de zile de suport dupa eveniment
 • 30% reducere la achizitionarea oului de jad
 • Iubire si prezenta pe tot parcursul taberei
 • O sesiune privată de 45 de min
 • Materialele de curs special alese pentru trezirea simțurilor
 • O comunitate de Femei trezite care se sustin in aceast proces
 • Garanţie: Dacă nu vei fi mulţumită de ceea ce ai primit, îţi vom returna banii fără probleme!

Organizers

//www.femeiatrezita.com

Event Information

lia.bolte@yahoo.com

Visited 469 times, 1 Visit today

Related Event

January 25, 2016

Dăm startul înscrierilor pentru primul training din 2016: Vânzare Inteligentă! Vrei să îți îmbunătățești performanța în vânzări în 2016? Vrei să stăpânești tehnicile vânzării inteligente? Vrei să înveți cum să depășești obiecțiile clienților [”Este prea scump!” “Nu am timp, nu am bani!”, sau “Trebuie să mă mai gândesc!”] și să… Read more…

February 8, 2016 To February 9, 2016

09:00 To 20:00

Dr. Menis Yousry revine in Romania, de aceasta data exclusiv pentru lideri si oameni de afaceri. Cursul Business Leadership va avea loc la inceputul anului viitor in Bucuresti https://goo.gl/cIIYpl. Liderii marilor companii de astazi opereaza intr-un mediu foarte exigent de dezvoltare rapida. Mai mult, scopul responsabilitatilor lor este in continua… Read more…

March 12, 2014 To April 9, 2014

17:00 To 19:00

Incepand cu 12 martie reluăm primul modul al Gimini Workshop intitulat “Ce te opreste sa fii fericit?”.  DESPRE CE ESTE VORBA? Un workshop GRATUIT in 5 ETAPE oferit de Dragos Birlea in colaborare cu Diverta Hubertus Cluj si Agora Consulting CAND?Joi 13 martie 2014 – partea I – ObiectivJoi 20…

Un eveniment exclusiv, ce reuneste grupuri de experti antreprenori si consultanti care vor aborda discutii despre dezvoltare, tehnologie, eficienta si succes in afaceri. De ce sa participi? Vei obtine informatii valoroase si sfaturi concrete pe care le puteti aplica imediat in afacerea dumneavoastra. Subiectele vor include: cele mai recente noutati… Read more…

March 18, 2015

08:00 To 16:30

Ți-ar plăcea să beneficiezi de 4 traininguri susținute de 4 speakeri diferiți, într-o singură zi și la un preț accesibil? Acum ai ocazia!  Participă la  prima ediție a evenimentului ,,Focus on you”, eveniment care pune accent pe individ și care are ca scop creșterea nivelului oamenilor de afaceri. Majoritatea evenimentelor… Read more…