Reprogramează-ți subconștientul. Curs Theta Healing Bază, București, 8-10 aprilie 2016

April 8, 2016

April 10, 2016

07:32 To 07:32

http://www.nicoletapopliceanu.com/cursuri-theta-healing

0753393665

are you going to attend Reprogramează-ți subconștientul. Curs Theta Healing Bază, București, 8-10 aprilie 2016?
Yes, I am  1 person is attending.

Event Description

Cursul Theta Healing Bază este unul dintre cele mai puternice cursuri de vindecare alternativă din lume.

În cadrul acestui curs se lucrează cu oamenii aducându-i în starea cerebrală Theta, obținând rezultate care pentru un neinițiat ar putea să  pară absolut incredibile.

Cursul folosește undele theta pentru a accesa zone inexplicabile ale subconștientului.

Este o procedură cu grade diferite de conectare la puterile obscure ale minții și unii oameni s-au vindecat pe loc, numai prin participarea la un astfel de eveniment.

Procedura face referire la cele cinci tipuri de unde cerebrale pe care le produce creierul: Beta, Alpha, Theta, Delta și Gamma.

Undele cerebrale ale creierului sunt într-o continuă mișcare, creierul uman generând constant unde pe toate aceste frecvențe.

În cadrul cursului Theta Healing Bază, fiecare participant învață cum să creeze o stare de transă, atât pentru el, cât și pentru o altă persoană, cu care eventual ar dori să lucreze.

 În starea Theta, undele creierului sunt încetinite la 4-7 cicli pe secundă, o frecvență cerebrală care obține o legătură puternică cu mintea subconștientă.

În această stare subconștientul este reprogramat.

Cum a apărut cursul theta healing bază?

Tehnica ThetaHealing a fost fondată de Vianna Stibal care în august 1995 a fost diagnosticată cu cancer osos la femurul drept. Din când în când, piciorul se umfla ajungând la un volum de două ori mai mare iar specialistul în boli osoase i-a recomandat amputarea piciorului pentru a-i prelungi viața.

A fost trimisă la Universitatea Utah pentru biopsie și când s-a întors acasă, în ciuda durerilor îngrozitoare a fost nevoită să continue să lucreze sprijinindu-se de cârje în cabinetul de naturopatie pe care îl avea, având obligații financiare și copii care depindeau de ea.

Rezultatele biopsiei au fost negative pentru cancer osos, ceea ce i-a derutat pe medicii care au condus investigațiile medicale ce au indicat tumora și testele au fost trimise la Clinica Mayo unde a fost descoperit cancerul limfatic care i-a ucis celulele din femur.

Vianna s-a vindecat accesând undele cerebrale theta ale creierului și această vindecare a pus bazele noii teorii  a vindecării folosind puterea minții subconștiente și conexiunea cu divinitatea.

Validarea pentru starea Theta folosită de tehnica ThetaHealing a fost realizată în repetate rânduri cu ajutorul encefalografului și al altor dispozitive care indică undele cerebrale theta.

Începând din 1998, Vianna a ținut cursuri în SUA pentru a răspândi această descoperire care i-a salvat viața, iar din 2000 a început să predea cursul theta healing bază la nivel internațional.

Din anul 2000 reprogramarea convingerilor subconștientului a fost adăugată la cursul de bază.

Reprogramarea subconștientului

Theta Healing recunoaște că elementele minții umane sunt extrem de puternice.

Programele subconștientului au o forță nelimitată asupra vieților noastre de zi cu zi.

Un program este o informație din exterior pe care tu ai acceptat-o ca fiind  reală sau adevărată.

Odată instalată în subconștient, poate fi în beneficiul sau în detrimentul tău.

În intervalul 0 -7 ani, copiii invață de la părinți cum să devină persoane duplicând tiparele și convingerile familiei.  Ei procedează așa, pentru a semăna cu mami și cu tati, deoarece dacă sunt ca mami și ca tati, atunci părinții îi vor iubi, iar dacă primesc iubire pot fi fericiți.

Creierul copilului învață prin duplicare.

Multe dintre programele învățate în familie sau în cadrul societății sunt utile, însă alte convingeri sunt negative și ne pot limita într-un mod substanțial succesul.

De exemplu, ai putea învăța cum să îi respecți pe ceilalți dar și să duplichezi paternul mamei tale care prefera mai mult să cheltuie banii, decât să îi păstreze, iar pe termen lung, acest lucru să te conducă la dezastru financiar.

Știind acest lucru, putem spune că fiecare convingere are o consecință.

Stocarea nepotrivită a unor convingeri este motivul pentru unele lucruri din viața ta nu se întâmplă așa cum îți dorești.

Nu există nicio limitare reală privind abundența și succesul, toate fiind  mecanismele subconștiente ale psihicului tău.

În cursul theta healing bază decoperi cum să elimini aceste blocaje, ștergând programele negative din conștient și subconștient, și programele pe care le-ai învățat din conștiința colectivă sau pe care le-ai moștenit odată cu genele din familie.

Programe avansate

Datorită unor experiențe mai puțin plăcute de viață, unii oameni nu trăit niciodată sentimentul de bucurie sau l-au pierdut pe parcurs din cauza unui eveniment nefericit.

Dacă un copil a trăit într-un mediu abuziv, în care nu a primit niciodată afecțiune, este posibil ca subconștientul lui să nu înțeleagă ce este afecțiunea, deoarece nu a experimentat-o niciodată.

În aceste situații, creierul trebuie antrenat să înțeleagă aspecte netrăite anterior.

Este motivul pentru care unii oameni nu reușesc să devină bogați; subconștientul nu înțelege definiția bogăției deoarece nu a trăit-o niciodată.

 Toate aceste programe pot fi învățate în numai câteva secunde.

Este suficient să ai 1 singur program negativ al minții subconștiente și îți va da viața peste cap!

Și dacă un singur blocaj poate crea un asemenea prejudiciu, gândește-te în ce fel o multitudine de programe ar putea să îți saboteze succesul, prosperitatea, dragostea, sănătatea și relațiile. Imaginează-ți cum programele minții tale subconștiente, ar putea să fie cauza pentru care nu ești persoana care îți dorești să fii și nu ai succesul și abundența pe care le meriți.

 

Prin participarea la acest curs, cursantul este pregătit să lucreze cu el însuși și cu ceilalți și să devină practicant certificat ThetaHealing®, diplomele fiind eliberate şi înregistrate oficial de Institutul de Cunoaştere THInK®- SUA, cu serie şi număr unic pentru fiecare participant şi pentru fiecare curs ThetaHealing® şi conferă dreptul de a fi practicant ThetaHealing® la nivel naţional şi internaţional.

 

Cursul va fi susținut de Nicoleta Popliceanu (www.nicoletapopliceanu.com)- Trainer Theta Healing autorizat de Institutul THInK®- SUA (www.thetahealing.com)

 

Program: 3 zile
Vineri : 17- 21
Sâmbătă: 10-19
Duminică: 10-18

 

Materiale disponibile la curs:

– suport curs,
– cartea ThetaHealing de Vianna Stibal, Editura Adevăr Divin,
-diploma de practicant ThetaHealing® eliberată şi înregistrată oficial de Institutul de Cunoaştere THInK®- SUA  (www.thetahealing.com)

 

Preț: 771ron

 

Înscrierile se fac până la data de 7 aprilie. 

Înscrierile se poate face pe website la:

curs theta healing bază și la:

cursuri theta healing,

sau la adresa de email: nicopopliceanu@yahoo.com și la nr. de tel. 0753393665

 

Organizers

Event Information

nicopopliceanu@yahoo.com

Visited 397 times, 1 Visit today

Related Event

March 18, 2014

15:30 To 18:00

Eveniment relaxant de business networking, sub egida Institutului European de Business Networking, intr-un cadru de exceptie, cu zeci de participanti  –  oameni de afaceri, liber profesionisti si manageri – reprezentanti ai mediului de afaceri romanesc, asociati ai Institutului de Business Networking sau nu. Miercuri 19 martie la orele 17.30 –…

April 9, 2014 To April 11, 2014

07:00 To 15:00

AVALON MANAGEMENT inparteneiat cu BUSINESS DEVELOPMENT FACTORYorganizează şi te invită săparticipi la: „ProiectABIL”– program de specializare pentru ocupaţia Manager Proiect – Am întrebat de multe ori oamenii ce ar face cu 1.000.000 de euro dacă i-ar avea la dispoziţie. Răspunsurile au fost variate. Imaginea unui „sac de bani”, cu care… Read more…

May 25, 2014 To May 29, 2014

14:00 To 19:00

Cursuri intensive de: BIOTERORISM – Food Security Defense & Nutrition 26 mai 2014 – Lect. univ. dr. Mihai Marcoci (Academia de Poliţie Al.I.Cuza) – Vulnerabilităţi şi factori de risc care permit manifestarea fenomenului bioterorist. Specificul activităţilor de prevenire şi combatere a bioterorismului. 27 mai 2014 – Expert securitate alimentară, dr.…

Credem în puterea poveștilor de a schimba vieți și ne plac poveștile bine spuse și scrise cu măiestrie. Nu e ușor să scrii o astfel de poveste, așa că vă recomandăm să profitați de oportunitatea de a învăța jurnalism narativ de la cei mai buni: începând cu 21 februarie, prietenii… Read more…

Proiect ContaPlus® va organiza, in data de 13 mai 2016, cel mai important eveniment al anului dedicat achizitiilor publice, Conferinta Nationala „Reforma sistemului national de achizitii publice”. Scopul evenimentului este de a informa, dezbate si clarifica cele mai importante aspecte legate de materia achizitiilor publice in Romania in contextul noutatilor…