REframe – Workshop de gândire creativă

March 29, 2014

March 29, 2014

13:00 To 18:30

Cluj-Napoca

are you going to attend REframe - Workshop de gândire creativă?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Și noi ca și tine, suntem pasionați de dezvoltarea personală și vrem să găsim cât mai eficient soluții, înaintând cu curaj înspre visurile noastre. Ne diferențiem prin metodele creative folosite, pentru a veni de hac dificultăților.

Inspirați de tehnicile și modul de gândire al oamenilor care au excelat în domenii diferite (Einstein, da Vinci, Freud, Edison), am conceput pentru tine workshopul de gândire creativă REframe, ce îmbină psihologia cu jocul de interacţiune şi autocunoaştere cu scopul de-a rezolva probleme personale şi profesionale.

Înainte de a da metodele mai departe, am aplicat pe noi fiecare tehnică și am obținut rezultate pozitive.
La workshopul nostru te poți dezvolta personal, prin gândirea creativă, iar tehnicile ce ți le punem la dispoziție le poți folosi și după încheierea evenimentului. 

Indiferent de domeniul tău profesional, trăim într-o lume a schimbării, unde inovația este un factor esențial în realizarea propriilor planuri.

Uite ce câștigi încă din momentul participării:

– Te cunoști în profunzime prin exerciții de introspecție, care-ți vor da soluții și multe răspunsuri.
– Îți dezvolți gândirea creativă prin exerciții de imaginație jucăușe, ce le poți folosi de fiecare data când vrei să rezolvi o problemă sau ai un scop.
– Îți privești problemele din altă perspectivă și ajungi la soluții, prin tehnici de recadrare.
– Îți conștientizezi limitările mentale în timp real și lucrezi la depășirea lor, prin exerciții care-ți pun la încercare convingerile.
– Îți cultivi gândirea non-convențională, dându-ți seama că pentru orice problemă, există mai multe soluții.
– Cunoști oameni noi, pasionați de evoluția lor, care te pot inspira în rezolvarea situațiilor complicate.

Înscrie-te acum pentru a câștiga o altă imagine asupra vieții tale.
https://docs.google.com/forms/d/1qYQqsqMCjS2aRMsTl86sybzKFyyUYzrHOtIMuQqdQTI/edit#

Investiția ta: 100 lei

Garantăm o atmosferă caldă și relaxantă, tehnici unice pentru rezolvarea problemelor și exerciții creative ce te pot ajuta în viața personală și profesională.
În plus, avem atât de mare încredere în exercițiile noastre, încât oferim și garanția de 100%. Dacă tu consideri că nu ai învățat nimic util și ai un argument pentru noi, ne comunici la final și îți dăm banii înapoi. 

Locuri limitate: 15

Durată workshop: 5h30 (cu două pauze de 15 minute)

Te așteptăm Sâmbătă, 29 martie 2014, ora 13.00, la sediul Pro Vobis, pe strada Virgil Fulicia nr.1, ap. 1, Cluj-Napoca.

Pentru înscrieri te rugăm să completezi următorul formular online:
https://docs.google.com/forms/d/1qYQqsqMCjS2aRMsTl86sybzKFyyUYzrHOtIMuQqdQTI/edit#

Vinovații creativi: 
Vlad Dumitrescu-Petrică este co-fondator al proiectului internațional LEFT-HANDED & Creative (caută și promovează stângaci creativi din toată lumea), pasionat de imagine, formator.

Raluca Mureșan este psiholog, coach și fondator al website-ului de dezvoltare personală Entuziasm.ro

Contact: reframe.w@gmail.com sau tel 0745-451089

Te așteptăm cu drag și pe pagina REframe (like&share):
https://www.facebook.com/REframeCreativeThinking

“If you can imagine it, you can create it” (William Arthur Ward)

Partener eveniment: Aliadee Photography 

Parteneri media: Slicker, Clujlife, Orasulcluj, Thevents, Desprevanzari, Inspire

Organizers

Visited 1664 times, 1 Visit today

Related Event

September 3, 2014

17:00 To 19:30

Joi, 04.09.2014 la ora 19.00 va avea loc prima intalnire Speakers Club de la Cluj Napoca, la Hotel Central  Ce este Speakers Club? Speakers Club este o comunitate dedicata dezvoltarii abilitatii de a prezenta in fata unui public. Asa cum unele persoane merg la sala de mai multe ori pe…

July 29, 2015 To August 1, 2015

Descoperă Povestea Nespusă…4 zile pline de magie, imagine și efecte speciale nemaivăzute în România. ALĂTURI DE CEI MAI IMPORTANȚI ARTIȘTI DIN LUME: AVICII: http://goo.gl/zOUVxr DAVID GUETTA: http://goo.gl/JfVQm0 + alți 150 de artiști … Ești nerăbdător să iei parte la experiența UNTOLD FESTIVAL 2015? Înregistrează-te acum pe www.untoldfestival.com pentru a fi… Read more…

July 22, 2016 To July 23, 2016

Va rugam sa completati formularul de inregistrare, astfel veti fi anuntat in cel mai scurt timp posibil despre cea mai potrivita varianta pentru cursurile la care doriti sa participati. Formular de inregistrare training Descrierea programului Cine detine informatia detine puterea. Cine detine informatia poate lua decizii corecte si oportune. Aceste… Read more…

October 10, 2014 To October 11, 2014

PSYCHOLOGICAL PROFILER ACADEMY continua seria de cursuri: Incepand cu 11-12 Octombrie 2014, Psychological Profiler Academy lanseaza in premiera cursul Psychological Profiler in Cluj Napoca. Coordonator program: dr. psiholog Ion Duvac Co-organizatori: Clinica de Psihologie dr. Ion Duvac, Psychological Profiler Academy Sistem de creditare (pentru psihologi): 1 ora = 1 credit formare…

October 23, 2015

08:00 To 10:00

  Relaxare pentru mamici!Dragi mamici, va invit sa participati la 2 ore de relaxare musculara si mentala, realizata cu ajutorul tehnicilor si instrumentelor din diverse terapii, cum ar fi hipnoza. Aveti ocazia sa va mai detasati de grijile cotidiene, sa va obisnuiti sa mai stati si fara copii 🙂. Pe… Read more…