REframe – schimbă perspectiva ca să-ți găsești soluțiile

May 29, 2016

May 29, 2016

13:30 To 19:30

Splaiul Independenței 202

http://www.reframethinking.com

0755 981 846

are you going to attend REframe - schimbă perspectiva ca să-ți găsești soluțiile?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Cum ar fi dacă ți-ai schimba perspectiva și ai gândi creativ ca să-ți găsești soluțiile?

Te invit într-un program dinamic, bazat 80% pe practică.Vei putea folosi mai departe exercițiile experimentate în orice domeniu al vieții tale.

REframe este conceptul de gândire creativă ce combină metode de dezvoltare personală, psihologie cu tehnici ale oamenilor care au revoluționat lumea (Einstein, da Vinci, Picasso, etc).

www.reframethinking.com

Misiunea REframe: trezește și încurajează gândirea creativă a oamenilor cu care aceștia găsesc perspective noi și soluții la problemele sau scopurile lor personale și profesionale.

Ai încredere că ai tot ce este necesar pentru a gândi creativ în orice situație! Pentru aceasta ai nevoie să te poți relaxa, să ai încredere în tine, să cunoști și să folosești instrumentele potrivite!

La workshop vei avea parte atât de experiențe individuale, de imaginație, unde stai tu cu tine și integrezi descoperirile, cât și de exerciții de grup, în care vei afla perspective noi de la ceilalți participanți.

Ce ai de câștigat dacă vii la REframe?

– te cunoști și mai în profunzime prin exerciții de introspecție, care-ți îți dau idei și viziuni noi.
– îți dezvolți și mai mult gândirea creativă prin exerciții jucăușe, pe care le poți folosi mai departe pentru orice problemă sau scop.
– îți privești problemele din alte perspective și găsești soluții, prin tehnici de recadrare.
– îți conștientizezi în timp real convingerile care te limitează și lucrezi la depășirea lor într-un mediu relaxat
– îți dai seama că pentru orice problemă, există mai multe soluții.
– cunoști oameni noi, pasionați de evoluția lor, care te pot inspira și care vin cu soluții faine.

Te invit să citești și să vizionezi testimonialele participanților REframe:

http://reframethinking.com/testimoniale/

https://www.youtube.com/channel/UC3RnFh14ALP68oWPksHG32g

https://soundcloud.com/reframe-thinking

Trainer: Vlad Dumitrescu-Petrică

În ultimii 10 ani am avut parte de un proces natural de formare personală și profesională participând la numeroase evenimente și proiecte europene axate pe teme precum: comunicare, sinergie, creativitate, mentoring, educație alternativă și leadership (Cehia, Olanda, Macedonia, Suedia și România). În 2013 am co-fondat proiectul internațional LEFT-HANDED & Creative și REframe (împreună cu Raluca Mureșan, psiholog și coach din Cluj).

Sunt certificat ca trainer, antreprenor creativ și impresar artistic.

Din 2010 sunt creator vizual în dVpImage (servicii imagine).

Iubesc natura, sunt inspirat de mințile neastâmpărate și caut să descopăr în viața de zi cu zi lucruri care vădesc potențialul creativ al oamenilor. De fiecare dată când am ocazia, creez contextul în care lumea se poate exprima liberă, dincolo de convenții, limite sau frici. Organizez și facilitez cu drag workshop-urile REframe și-mi trăiesc misiunea de fiecare dată când ajut oamenii să găsească perspective noi, răspunsuri și soluții, să aibă revelații ad-hoc și să descopere ce zace în ei.

Sunt veșnic curios să învăț, să cresc ca să ofer valoare celor din jur.

Dacă ți-am trezit interesul și vrei să vii și tu să vezi cum ne jucăm cu problemele și scopurile atunci te poți înscrie la următorul workshop REframe, completând formularul din link (folosește funcția scroll pentru a-l parcurge):
http://reframethinking.com/urmatorul-workshop/

Contact: 0755 981 846 (Vlad)
E-mail:contact@reframethinking.com
Facebook: www.facebook.com/REframeCreativeThinking

 

 

Organizers

Bucuresti

0755 981 846

//www.reframethinking.com

Event Information

contact@reframethinking.com

Visited 266 times, 1 Visit today

Related Event

Evenimentele 11even Experiences sunt evenimente care pun accent pe experiente de viata, oameni, modele, informatii si idei. In cadrul evenimentelor 11even aducem in acelasi spatiu persoane care au trecut prin experiente deosebite care merita impartasitecu oameni aflati in cautare de exemple practice si relevante pentrudezvoltarea lor personala si profesionala. Pornind de… Read more…

July 2, 2014

Intalniri saptamanale de networking, pitching si mentoring pentru antreprenori. Locatie: Connect Hub Dacia 99, sector 2, Bucuresti

June 12, 2015 To June 20, 2015

Avem deosebita plăcere de a vă informa că în perioadamai – octombrie 2015, Asociația JCI Active Citizens Cluj, cu sprijinul partenerilor, al Primăriei și al Consiliului Local Cluj-Napoca, va organiza proiectul SALT – „Susținem Antreprenori și Lideri Tineri”. Vor avea loc doua workshop-uri în perioada urmatoare: 13–14 iunie 2015, workshop… Read more…

Are you a Central and Eastern European startup with ambitions to take your startup global? Are you set to enter international markets in 2015? Is it best to go straight to Silicon Valley, or are there other options? How do you attract investment for your startup? Come and hear from… Read more…

May 30, 2014

07:00 To 16:00

Practic, dupa acest curs de vanzari vei obtine: Strategii practice de crestere a valorii vanzarilor efectuate; Tactici de abordare a diferitelor tipuri de clienti; Tehnici de prezentare eficienta a produselor si serviciilor oferite; Pasi concreti pentru definirea unui set de argumente de vanzare convingatoare; Strategii de efectuare a concesiilor pe parcursul vanzarii;… Read more…