REframe – schimbă perspectiva ca să-ți găsești soluțiile

May 29, 2016

May 29, 2016

13:30 To 19:30

Splaiul Independenței 202

http://www.reframethinking.com

0755 981 846

are you going to attend REframe - schimbă perspectiva ca să-ți găsești soluțiile?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Cum ar fi dacă ți-ai schimba perspectiva și ai gândi creativ ca să-ți găsești soluțiile?

Te invit într-un program dinamic, bazat 80% pe practică.Vei putea folosi mai departe exercițiile experimentate în orice domeniu al vieții tale.

REframe este conceptul de gândire creativă ce combină metode de dezvoltare personală, psihologie cu tehnici ale oamenilor care au revoluționat lumea (Einstein, da Vinci, Picasso, etc).

www.reframethinking.com

Misiunea REframe: trezește și încurajează gândirea creativă a oamenilor cu care aceștia găsesc perspective noi și soluții la problemele sau scopurile lor personale și profesionale.

Ai încredere că ai tot ce este necesar pentru a gândi creativ în orice situație! Pentru aceasta ai nevoie să te poți relaxa, să ai încredere în tine, să cunoști și să folosești instrumentele potrivite!

La workshop vei avea parte atât de experiențe individuale, de imaginație, unde stai tu cu tine și integrezi descoperirile, cât și de exerciții de grup, în care vei afla perspective noi de la ceilalți participanți.

Ce ai de câștigat dacă vii la REframe?

– te cunoști și mai în profunzime prin exerciții de introspecție, care-ți îți dau idei și viziuni noi.
– îți dezvolți și mai mult gândirea creativă prin exerciții jucăușe, pe care le poți folosi mai departe pentru orice problemă sau scop.
– îți privești problemele din alte perspective și găsești soluții, prin tehnici de recadrare.
– îți conștientizezi în timp real convingerile care te limitează și lucrezi la depășirea lor într-un mediu relaxat
– îți dai seama că pentru orice problemă, există mai multe soluții.
– cunoști oameni noi, pasionați de evoluția lor, care te pot inspira și care vin cu soluții faine.

Te invit să citești și să vizionezi testimonialele participanților REframe:

http://reframethinking.com/testimoniale/

https://www.youtube.com/channel/UC3RnFh14ALP68oWPksHG32g

https://soundcloud.com/reframe-thinking

Trainer: Vlad Dumitrescu-Petrică

În ultimii 10 ani am avut parte de un proces natural de formare personală și profesională participând la numeroase evenimente și proiecte europene axate pe teme precum: comunicare, sinergie, creativitate, mentoring, educație alternativă și leadership (Cehia, Olanda, Macedonia, Suedia și România). În 2013 am co-fondat proiectul internațional LEFT-HANDED & Creative și REframe (împreună cu Raluca Mureșan, psiholog și coach din Cluj).

Sunt certificat ca trainer, antreprenor creativ și impresar artistic.

Din 2010 sunt creator vizual în dVpImage (servicii imagine).

Iubesc natura, sunt inspirat de mințile neastâmpărate și caut să descopăr în viața de zi cu zi lucruri care vădesc potențialul creativ al oamenilor. De fiecare dată când am ocazia, creez contextul în care lumea se poate exprima liberă, dincolo de convenții, limite sau frici. Organizez și facilitez cu drag workshop-urile REframe și-mi trăiesc misiunea de fiecare dată când ajut oamenii să găsească perspective noi, răspunsuri și soluții, să aibă revelații ad-hoc și să descopere ce zace în ei.

Sunt veșnic curios să învăț, să cresc ca să ofer valoare celor din jur.

Dacă ți-am trezit interesul și vrei să vii și tu să vezi cum ne jucăm cu problemele și scopurile atunci te poți înscrie la următorul workshop REframe, completând formularul din link (folosește funcția scroll pentru a-l parcurge):
http://reframethinking.com/urmatorul-workshop/

Contact: 0755 981 846 (Vlad)
E-mail:contact@reframethinking.com
Facebook: www.facebook.com/REframeCreativeThinking

 

 

Organizers

Bucuresti

0755 981 846

//www.reframethinking.com

Event Information

contact@reframethinking.com

Visited 222 times, 1 Visit today

Related Event

Ai o functie de conducere si vrei sa iti eficientizezi relatia asupra echipei?   Vrei sa inveti cum sa iti conduci echipa si mai bine si sa obtii, alaturi de ea, rezultate remarcabile?   Vrei sa inveti sa fii un lider pentru cei din jurul tau, chiar daca nu lucrezi… Read more…

February 10, 2016

16:30 To 19:00

În luna Februarie 2016, le-am invitat la întâlnirea Coaching Support Group Bucureşti pe Ramona Gherasim și Ana Maria Ștefănescu. Ramona Gherasim este psiholog, coach și formator NLP, cu experiență de 10 ani în domeniul creșterii și dezvoltării umane iar Ana Maria Ștefănescu este dream teacher, terapeut transpersonal, master practitioner NLP și formator… Read more…

April 5, 2015 To April 9, 2015

07:00 To 11:00

Festivalul Altfel, organizat de Asociația Manute Pricepute în parteneriat cuFundatia Noi Orizonturi, Inspectoratul Scolar Cluj si cu Casa de Cultura a Studentilor este un eveniment dedicat educației non formale, adresându-se copiiilor, elevilor, cadrelor didactice, dar și publicului larg care dorește să participe. Când? 6 – 10 aprilie 2015 (în Săptămâna… Read more…

March 22, 2016

Noua generație de antreprenori – Mai etică?Vă invităm la o discuție cu invitații noștri, tineri antreprenori români, care au început afaceri cu impact pozitiv până la vârsta de 30 de ani. Vom descoperi valorile care îi ghidează și ce perspective proaspete aduc asupra eticii în afaceri. Read more…

DESCRIPTION Standard fee: 240 euro +VAT Registration before 27th November/ Payment for group of 3 and more delegates: 215 euro + VAT Get ready to gain access to credit and collection top knowledge for a competitive business strategy and for outstanding results! This forum will bring you the tools, the…