“Process Communication Model®: Comunicarea eficienta”

May 27, 2016

May 29, 2016

09:00 To 20:30

Bucuresti

//www.lifelong.ro

0733918961

are you going to attend “Process Communication Model®: Comunicarea eficienta”?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

“Daca vrei ca ceilalti sa te asculte, vorbeste-le pe limba lor!”

 

Dr. Taibi Kahler

 

Lifelong Learning Solutions va invita sa participati in perioada 27-29 mai 2016 – in Bucuresti – la seminarul “Process Communication Model®: Comunicarea eficienta”.

 

Termenul limita pentru inscriere si achitarea taxei13 mai 2016.

 

Va asteptam pentru a petrece impreuna 3 zile speciale in care sa beneficiati de un program intensiv de studiu si practica axat pe Modelul Procesului Comunicarii®!

 

Modelul si metodologia prezentate in cadrul seminarului sunt chiar cele descoperite si dezvoltate de Dr. Taibi Kahler pe durata multor ani de cercetari stiintifice validate.

 


Avantajul cel mai important consta in faptul ca acest excelent instrument de management poate fi utilizat cu rezultate foarte bune imediat dupa incheierea seminarului, in toate actiunile personale sau profesionale pe care doriti sa le intreprindeti!

 

In plus, taxa de participare asigura si realizarea – sub licenta PCM® – a Profilului Individual al Personalitatii!

Acest tip de seminar este recunoscut la nivel international si este inclus in programele de certificare “PCM – Train the Trainer” si “PCM – Train the Coach”!

 

Toti cei interesati de optimizarea competentelor necesare dezvoltarii lor personale si profesionale in vederea unei cariere de top sunt bineveniti!

 


Lifelong Learning Solutions ofera facilitati speciale – coach-ilor, medicilor, membrilor Asociatiei Consilierilor pentru Dezvoltare Personala si Profesionala din Romania (ACDPPR), membrilor Asociatiei Romane de Analiza Tranzactionala (ARAT), profesorilor, psihologilor, specialistilor in resurse umane si trainerilor – pentru a folosi PCM® ca instrument al dezvoltarii lor personale si profesionale, finantand cu pana la 10% un numar de 4 locuri in fiecare sesiune. Studentii primesc o reducere cu 15% a taxei lor de participare.

 


Numar de locuri disponibile: 10 – dintre care 4 beneficiaza de finantare partiala.

 

Pentru inscrieri va rugam sa utilizati doar acest formular: http://www.lifelong.ro/formular-de-inscriere-cursuri-deschise-lifelong

 

 

Trainer certificat PCM®: Ane-Mary Ormenisan http://www.lifelong.ro/despre-ane-mary-ormenisan 


Localitate: Bucuresti. Locatia va fi anuntata in timp util participantilor inscrisi.


Taxa de participare:
495Euro – insumeaza costurile celor trei zile de training, profilul individual al personalitatii, planul personal de actiune pentru succes, manualul de curs tradus in limba romana, miniprotocolul pentru pauze pe parcursul fiecareia dintre cele trei  zile. Finantarea partiala se acorda numai participantilor din categoriile profesionale mentionate mai sus, in baza unei copii scanate a documentului oficial care atesta respectiva apartenenta.

 

Foarte important de retinut:


Orice persoana
care doreste sa intre in posesia profilului individual al personalitatii (fara a fi conditionata de participarea la seminarul introductiv) poate solicita primirea acestuia daca achita in prealabil taxa de 142Euro. Dupa verificarea platii este activata parola de acces pentru efectuarea on line a testului. Rezultatele sunt consemnate intr-un manual explicativ de aproximativ 40 de pagini, sunt strict confidentiale si cuprind inclusiv recomandari cu privire la actiunile care pot conduce la optimizarea performantelor profesionale, a dezvoltarii personale si a interrelationarii cu ceilalti. Este recomandabil sprijinul trainerului certificat atunci cand analizati rezultatele.

 

 

Detalii semnificative referitoare la continutul seminarului puteti gasi aici: http://www.lifelong.ro/comunicarea-eficienta  Daca doriti sa ne solicitati informatii suplimentare ori sa beneficiati de oferta noastra de training personalizat, va invitam sa ne contactati pe adresa de e-mail office@lifelong.ro!

 

 


Va asteptam cu bucurie!

Organizers

Bucuresti, sector 3

0733918961

//www.lifelong.ro

Event Information

office@lifelong.ro

Visited 194 times, 1 Visit today

Related Event

May 13, 2015 To May 14, 2015

07:00 To 15:30

Clujul vinde!   www.clujsales.ro În 14-15 mai 2015, Clujul devine capitala vânzărilor. 150 de specialişti în vânzări sunt aşteptaţi să participe la unicul eveniment de profil din Transilvania în care ei vor avea ocazia să facă knowledge sharing şi să afle cele mai recente trenduri în sales. 12 speakeri renumiţi… Read more…

September 25, 2015

 Lansările Humanitas la Bookfest Cluj : Sâmbătă, 26 septembrie, ora 13.00Întâlnire cu Radu Paraschivescu despre volumul Noi vorbim, nu gândim. Nouă colecție de perle românești, bestseller Bookfest iunie 2015, şi lectură în premieră dintr-o nouă carte aflată în pregătire la Editura Humanitas.Sesiune de autografeParticipă: Radu Paraschivescu şi Florin Bican Sâmbătă,… Read more…

May 14, 2015

Investește în dezvoltarea ta profesională și personală! Vino vineri, 15 mai, la ora 12:00 în cantină Hașdeu și ia parte la workshopul de leadership.Cui se adresează workshop-ul?• Oricărei persoane care dorește să devină un lider adevărat• Celor care vor să-i inspire și să-i motiveze pe ceilalți• Persoanelor care caută să… Read more…

May 25, 2015 To June 3, 2015

Ce ?Comunicarea empatică (nonviolent communication) este o metodă concepută și dezvoltată de doctorul în psihologie Marshall B. Rosenberg. Comunicarea empatică ne oferă o serie de instrumente care ne ajută să trecem de la un limbaj al criticii, învinovățirii și pretențiilor la un limbaj al compasiunii, înțelegerii și respectului reciproc. Comunicarea… Read more…

July 8, 2016 To July 16, 2016

Va rugam sa completati formularul de inregistrare, astfel veti fi anuntat in cel mai scurt timp posibil despre cea mai potrivita varianta pentru cursurile la care doriti sa participati.   Formular de inregistrare training Administrat de catre Project Management Institute (PMI®), PMP® este programul de certificare profesionala in Project Management… Read more…