“Process Communication Model®: Comunicarea eficienta”

May 27, 2016

May 29, 2016

09:00 To 20:30

Bucuresti

//www.lifelong.ro

0733918961

are you going to attend “Process Communication Model®: Comunicarea eficienta”?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

“Daca vrei ca ceilalti sa te asculte, vorbeste-le pe limba lor!”

 

Dr. Taibi Kahler

 

Lifelong Learning Solutions va invita sa participati in perioada 27-29 mai 2016 – in Bucuresti – la seminarul “Process Communication Model®: Comunicarea eficienta”.

 

Termenul limita pentru inscriere si achitarea taxei13 mai 2016.

 

Va asteptam pentru a petrece impreuna 3 zile speciale in care sa beneficiati de un program intensiv de studiu si practica axat pe Modelul Procesului Comunicarii®!

 

Modelul si metodologia prezentate in cadrul seminarului sunt chiar cele descoperite si dezvoltate de Dr. Taibi Kahler pe durata multor ani de cercetari stiintifice validate.

 


Avantajul cel mai important consta in faptul ca acest excelent instrument de management poate fi utilizat cu rezultate foarte bune imediat dupa incheierea seminarului, in toate actiunile personale sau profesionale pe care doriti sa le intreprindeti!

 

In plus, taxa de participare asigura si realizarea – sub licenta PCM® – a Profilului Individual al Personalitatii!

Acest tip de seminar este recunoscut la nivel international si este inclus in programele de certificare “PCM – Train the Trainer” si “PCM – Train the Coach”!

 

Toti cei interesati de optimizarea competentelor necesare dezvoltarii lor personale si profesionale in vederea unei cariere de top sunt bineveniti!

 


Lifelong Learning Solutions ofera facilitati speciale – coach-ilor, medicilor, membrilor Asociatiei Consilierilor pentru Dezvoltare Personala si Profesionala din Romania (ACDPPR), membrilor Asociatiei Romane de Analiza Tranzactionala (ARAT), profesorilor, psihologilor, specialistilor in resurse umane si trainerilor – pentru a folosi PCM® ca instrument al dezvoltarii lor personale si profesionale, finantand cu pana la 10% un numar de 4 locuri in fiecare sesiune. Studentii primesc o reducere cu 15% a taxei lor de participare.

 


Numar de locuri disponibile: 10 – dintre care 4 beneficiaza de finantare partiala.

 

Pentru inscrieri va rugam sa utilizati doar acest formular: http://www.lifelong.ro/formular-de-inscriere-cursuri-deschise-lifelong

 

 

Trainer certificat PCM®: Ane-Mary Ormenisan http://www.lifelong.ro/despre-ane-mary-ormenisan 


Localitate: Bucuresti. Locatia va fi anuntata in timp util participantilor inscrisi.


Taxa de participare:
495Euro – insumeaza costurile celor trei zile de training, profilul individual al personalitatii, planul personal de actiune pentru succes, manualul de curs tradus in limba romana, miniprotocolul pentru pauze pe parcursul fiecareia dintre cele trei  zile. Finantarea partiala se acorda numai participantilor din categoriile profesionale mentionate mai sus, in baza unei copii scanate a documentului oficial care atesta respectiva apartenenta.

 

Foarte important de retinut:


Orice persoana
care doreste sa intre in posesia profilului individual al personalitatii (fara a fi conditionata de participarea la seminarul introductiv) poate solicita primirea acestuia daca achita in prealabil taxa de 142Euro. Dupa verificarea platii este activata parola de acces pentru efectuarea on line a testului. Rezultatele sunt consemnate intr-un manual explicativ de aproximativ 40 de pagini, sunt strict confidentiale si cuprind inclusiv recomandari cu privire la actiunile care pot conduce la optimizarea performantelor profesionale, a dezvoltarii personale si a interrelationarii cu ceilalti. Este recomandabil sprijinul trainerului certificat atunci cand analizati rezultatele.

 

 

Detalii semnificative referitoare la continutul seminarului puteti gasi aici: http://www.lifelong.ro/comunicarea-eficienta  Daca doriti sa ne solicitati informatii suplimentare ori sa beneficiati de oferta noastra de training personalizat, va invitam sa ne contactati pe adresa de e-mail office@lifelong.ro!

 

 


Va asteptam cu bucurie!

Organizers

Bucuresti, sector 3

0733918961

//www.lifelong.ro

Event Information

office@lifelong.ro

Visited 241 times, 1 Visit today

Related Event

We live times where speed is essential and the volume of actions, tasks and decision you face is building by the second. Taking decisions is part of who you are and the greater the role, the heavier the burden. Entrepreneurs or Managers, it’s part of your job description to take… Read more…

Impreuna cu Proiect ContaPlus, vara aceasta, poti imbina perfectionarea cu relaxarea. Alege dezvoltarea profesionala si participa la cursurile estivale. Proiect ContaPlus® iti recomanda cursul: “Scrierea Proiectelor Europene pentru Domeniul Cercetare in perioada 2014 – 2020”, organizat in perioada 4 – 7 august la Brasov. LECTOR INVITAT: Irina COLCERU  – Evaluator…

Inteligenta Emotionala defineste modul in care ne folosim de inteligenta pentru a ne controla emotiile. Astfel, in cadrul acestui curs vom aborda importanta cunoasterii propriei persoane si cum putem utiliza aceste cunostinte pentru a face ca sentimentele si emotiile sa lucreze pentru noi si nu impotriva noastra. Vom incerca sa intelegem… Read more…

Evenimentul se desfasoara la Grand Hotel Continental, Calea Victoriei nr. 56, Bucuresti, in data de 16 ian 2015, intre orele 10.00 – 16.30. conform agendei prezentate mai jos: AGENDA : 10.00 – 10.30  Inregistrarea participantilor & welcome coffee 10.30 – 13.00  Valentin Hanga, Sales Senior trainer 1.  Negociere sau Vanzare?…

Practic, dupa aceasta simulare de managementul timpului, vei obtine: Un sistem practic de evaluare a prioritatilor zilnice; Metode usor de aplicat pentru gestionarea intreruperilor; Actiuni concrete de urmat pentru a putea realiza sarcinile la termenele stabilite; Un sistem de realizare a agendei de lucru care economiseste timp; Tehnici pentru gestionarea sarcinilor neprevazute;… Read more…