“Process Communication Model®: Comunicarea eficienta”

May 27, 2016

May 29, 2016

09:00 To 20:30

Bucuresti

//www.lifelong.ro

0733918961

are you going to attend “Process Communication Model®: Comunicarea eficienta”?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

“Daca vrei ca ceilalti sa te asculte, vorbeste-le pe limba lor!”

 

Dr. Taibi Kahler

 

Lifelong Learning Solutions va invita sa participati in perioada 27-29 mai 2016 – in Bucuresti – la seminarul “Process Communication Model®: Comunicarea eficienta”.

 

Termenul limita pentru inscriere si achitarea taxei13 mai 2016.

 

Va asteptam pentru a petrece impreuna 3 zile speciale in care sa beneficiati de un program intensiv de studiu si practica axat pe Modelul Procesului Comunicarii®!

 

Modelul si metodologia prezentate in cadrul seminarului sunt chiar cele descoperite si dezvoltate de Dr. Taibi Kahler pe durata multor ani de cercetari stiintifice validate.

 


Avantajul cel mai important consta in faptul ca acest excelent instrument de management poate fi utilizat cu rezultate foarte bune imediat dupa incheierea seminarului, in toate actiunile personale sau profesionale pe care doriti sa le intreprindeti!

 

In plus, taxa de participare asigura si realizarea – sub licenta PCM® – a Profilului Individual al Personalitatii!

Acest tip de seminar este recunoscut la nivel international si este inclus in programele de certificare “PCM – Train the Trainer” si “PCM – Train the Coach”!

 

Toti cei interesati de optimizarea competentelor necesare dezvoltarii lor personale si profesionale in vederea unei cariere de top sunt bineveniti!

 


Lifelong Learning Solutions ofera facilitati speciale – coach-ilor, medicilor, membrilor Asociatiei Consilierilor pentru Dezvoltare Personala si Profesionala din Romania (ACDPPR), membrilor Asociatiei Romane de Analiza Tranzactionala (ARAT), profesorilor, psihologilor, specialistilor in resurse umane si trainerilor – pentru a folosi PCM® ca instrument al dezvoltarii lor personale si profesionale, finantand cu pana la 10% un numar de 4 locuri in fiecare sesiune. Studentii primesc o reducere cu 15% a taxei lor de participare.

 


Numar de locuri disponibile: 10 – dintre care 4 beneficiaza de finantare partiala.

 

Pentru inscrieri va rugam sa utilizati doar acest formular: http://www.lifelong.ro/formular-de-inscriere-cursuri-deschise-lifelong

 

 

Trainer certificat PCM®: Ane-Mary Ormenisan http://www.lifelong.ro/despre-ane-mary-ormenisan 


Localitate: Bucuresti. Locatia va fi anuntata in timp util participantilor inscrisi.


Taxa de participare:
495Euro – insumeaza costurile celor trei zile de training, profilul individual al personalitatii, planul personal de actiune pentru succes, manualul de curs tradus in limba romana, miniprotocolul pentru pauze pe parcursul fiecareia dintre cele trei  zile. Finantarea partiala se acorda numai participantilor din categoriile profesionale mentionate mai sus, in baza unei copii scanate a documentului oficial care atesta respectiva apartenenta.

 

Foarte important de retinut:


Orice persoana
care doreste sa intre in posesia profilului individual al personalitatii (fara a fi conditionata de participarea la seminarul introductiv) poate solicita primirea acestuia daca achita in prealabil taxa de 142Euro. Dupa verificarea platii este activata parola de acces pentru efectuarea on line a testului. Rezultatele sunt consemnate intr-un manual explicativ de aproximativ 40 de pagini, sunt strict confidentiale si cuprind inclusiv recomandari cu privire la actiunile care pot conduce la optimizarea performantelor profesionale, a dezvoltarii personale si a interrelationarii cu ceilalti. Este recomandabil sprijinul trainerului certificat atunci cand analizati rezultatele.

 

 

Detalii semnificative referitoare la continutul seminarului puteti gasi aici: http://www.lifelong.ro/comunicarea-eficienta  Daca doriti sa ne solicitati informatii suplimentare ori sa beneficiati de oferta noastra de training personalizat, va invitam sa ne contactati pe adresa de e-mail office@lifelong.ro!

 

 


Va asteptam cu bucurie!

Organizers

Bucuresti, sector 3

0733918961

//www.lifelong.ro

Event Information

office@lifelong.ro

Visited 15 times, 1 Visit today

Related Event

Cursul va ajuta in toate domeniile vietii. Ajungeti sa va cunoasteti pe voi insiva, sa va dati seama de ce ganditi si va manifestati intr-un anumit fel, de ce luati anumite decizii, de ce nu reusiti sa fiti altfel etc. Dupa ce reusiti sa va cunoasteti pe voi insiva veti… Read more…

March 17, 2015

18:00 To 20:00

De ce iubim bărbații? Pentru că sunt cei care ne completează cu energia lor masculină și ne fac să ne simțim speciale în relațiile de cuplu și nu numai. (sursa:www.lifeinbalance.ro) Ei nu au îndatorirea de a face asta. La fel cum și noi, femeile, nu avem îndatorirea să oferim mai… Read more…

Te invit să înveți cum să te identifici cu oamenii și cum să relaționezi cu ceilalți pentru a-ți mări influența!                     Acum ai șansa să faci parte dintr-un grup MASTERMIND care reunește 10-15 persoane la nivel săptamânal pe tema TOȚI COMUNICĂM, DAR PUȚINI STABILIM ȘI RELAȚII. ==>> Ce este un… Read more…

Florin Constantin, alaturi de compania de training CODECS, lanseaza trei noi programe de pregatire, prin care isi propun sa transforme comportamentul participantilor, trecandu-i prin experiente si situatii iesite din tiparele pregatirii formale. Cele trei teme abordate sunt: Public Speaking – Master your Speach, curs destinat celor care vor sa invete… Read more…

July 1, 2016 To July 2, 2016

08:30 To 16:00

În ThetaHealing®, conceptul de manifestare reprezintă convingerea că este posibil să fie creat ceva fizic folosind starea Theta a creierului nostru si totodata, identificand blocajele pe care le avem la nivelul subconstientului, privind indeplinirea dorintelor noastre. Fiecare afirmaţie, gând şi acţiune se reflectă prin ceea ce manifestăm în viaţa noastră.… Read more…