Perspective ale Dreptului afacerilor în mileniul al treilea / 28-29 noiembrie 2014, București

November 28, 2014

November 29, 2014

08:40 To 08:40

Bucuresti

are you going to attend Perspective ale Dreptului afacerilor în mileniul al treilea / 28-29 noiembrie 2014, București?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Departamentul de Drept al Academiei de Studii Economice din Bucureşti împreună cu Societatea de Științe Juridice și Administrative organizează
Conferința Internațională

Perspective ale Dreptului afacerilor în mileniul al treilea

Academia de Studii Economice
București
28-29 noiembrie 2014

Conferinţa este o platformă de dezbateri juridice care examinează dezvoltările recente şi perspectivele de evoluţie ale mediului internațional de afaceri. Conferinţa îşi deschide porţile către autori provenind din diferite ţări, din mediul universitar juridic și din rândul practicienilor dreptului, încurajând susţinerea atât a lucrărilor de interes internaţional având ca obiect dreptul comparat, dreptul Uniunii Europene, dreptul comerţului internaţional, dreptul public internaţional, cât şi a lucrărilor care să reliefeze particularităţile dreptului naţional.

Toate lucrările susţinute în cadrul Conferinţei se vor regăsi într-una din publicațiile Conferinței. Pentru detalii despre publicațiile Conferinței clic aici.

Autorii pot beneficia de serviciul de traducere în limba engleză a lucrării înscrise la conferință. Pentru detalii clic aici.

Organizatorii Conferinţei îi invită pe toţi juriştii interesaţi să participe în cadrul uneia din cele trei secţiuni să completeze formularul de participare şi să îl trimită până la data de 5 noiembrie 2014 la adresa de email office@businesslawconference.ro .

Potrivit deciziei Consiliului ştiinţific, un participant poate înscrie la Conferință numai o lucrare ştiinţifică, ca unic autor sau în coautorat, în cadrul uneie dintre cele trei secțiuni.

Condiții de înscriere

Până pe 5 noiembrie 2014: trimiterea formularului de participare completat (se va completa fie cu titlul și rezumatul lucrării care va fi susţinută la conferinţă, fie cu opţiunea de a asista la dezbateri, fără înregistrarea unei lucrări ştiinţifice) la adresa de email office@businesslawconference.ro.

Până pe 10 noiembrie 2014: trimiterea textului integral al lucrării ştiinţifice în limbile română şi engleză, respectând cerinţele de redactare, la adresa de e-mail: office@businesslawconference.ro.

Cerințele de redactare sunt disponibile aici.

Autorii pot beneficia de serviciul de traducere în limba engleză a lucrării înscrise la conferință.
În urma evaluării în sistem double-blind peer review a lucrărilor primite, Consiliul științific și evaluatorii externi vor putea recomanda: susținerea lucrărilor în cadrul Conferinței; efectuarea unor modificări ale lucrărilor; refuzarea motivată a înscrierii lucrărilor.

Până pe 15 noiembrie 2014: confirmarea lucrărilor care vor fi susținute în cadrul Conferinței.

Până pe 20 noiembrie 2014: plata taxei de participare.

Taxa de participare este de 120 Euro/550 Lei pentru fiecare participant.
Taxa este redusă la:
– 90 Euro/400 Lei în cazul studenților, masteranzilor, doctoranzilor.
– 70 Euro/300 Leipentru cei care doresc să audieze dezbaterile, fără să înregistreze o lucrare științifică.
În cazul lucrărilor în coautorat taxa de participare va fi plătită de fiecare coautor.

Taxa de participare va fi redusă cu 20%:
– pentru membrii Societății de Științe Juridice și Administrative
– pentru fiecare participant în situația înscrierii a cel puțin 5 participanți provenind din cadrul aceleiași universități/instituții/firme partenere.

Taxa de participare se va achita:
– după confirmarea acceptării susținerii lucrării în cadrul Conferinței pentru participanții care înscriu o lucrare științifică
– după acceptarea participării la Conferință în cazul celor care doresc să audieze dezbaterile, fără să înregistreze o lucrare științifică.

Plata taxei de participare se poate realiza:
– fie prin virament bancar în conturile bancare ale Societății de Știinte Juridice și Administrative:
RO81RZBR0000060014941106 – RON deschis la Raiffeisen Bank
RO26RZBR0000060014941126 – EURO deschis la Raiffeisen Bank, SWIFT: RZBRROBU
– fie cu card bancar (Visa, MasterCard, American Express etc.) pe site-ul operatorului partener www.biletoo.ro

Dovada plăţii (ordin de plată, chitanţă etc.) se va scana şi se va trimite până pe 20 noiembrie 2014 la adresa de mail office@businesslawconference.ro . Studenții, masteranzii sau doctoranzii vor anexa și dovada scanată a deținerii acestei calități (legitimație sau adeverință).

Plata taxei de participare conferă participantului la Conferinţa Internaţională „PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR ÎN MILENIUL AL TREILEA”:
– dreptul de a primi mapa cu documentele conferinţei şi CD-ul cu lucrările înscrise la conferinţă,
– dreptul de a participa la activităţile ştiinţifice cuprinse în program,
– dreptul de a participa la masa de prânz și cocktail,
– dreptul de a i se publica lucrarea prezentată într-una din publicațiile Conferinței, în funcție de selecția realizată de organizatorii Conferinței și de editorii publicațiilor.

Organizers

Visited 520 times, 1 Visit today

Related Event

Vrei să intri la drept? Vino la singurul curs din ţară care îţi oferă o pregătire completă pentru testul de admitere!    

Unele dintre cele mai frecvente dezbateri din practica contenciosului administrativ sunt legate de calitatea procesuală activă. În prezent, pe lângă Legea contenciosului administrativ, există reglementările disparate în legile speciale și, mai mult, reglementări noi în Noul Cod de Procedură Civilă. Această realitate legislativă ridică probleme de interpretare și îngreunează deciziile… Read more…

December 9, 2014 To December 10, 2014

06:00 To 21:00

In perioada 10-11 decembrie 2014 va avea loc la Bucuresti, la Centrul de evenimente din cadrul Complexului Hotelier Caro din capitala ediția numărul 17 din seria de evenimente Business Days. Evenimentul va avea peste 150 de speakeri din țară și din străinătate.  Pe durata celor 2 zile pline participanții vor… Read more…

Curs Achizitii Publice – Poiana Brasov 2-5 iulie 2015   Stimate client, Cu siguranta ne cunoasteti de la alte evenimente de informatie specializata RENTROP & STRATON pe care le-am organizat. Astazi venim in ajutorul dumneavoastra cu un nou eveniment marca RENTROP & STRATON, dedicat specialistilor din departamentul de achizitii publice,…

November 13, 2015

Înscrierile se fac trimițând un e-mail pe adresa:daiana.avasan@gmail.comE-mail-ul va conține numele ambilor membri ai echipei (numele persoanei care face înscrierea și numele coechipierului). Memoriile și listele de argumente pe baza speței se vor trimite pe aceeași adresă de e-mail, până în data de 07 Noiembrie 2015, ora 23:59.Înscrierile se pot… Read more…