Onlined, proiectul studențesc care formează viitorii specialiși în marketing digital

November 14, 2015

November 28, 2015

10:00 To 00:00

bucuresti

//www.onlined.ro

0756685378

are you going to attend Onlined, proiectul studențesc care formează viitorii specialiși în marketing digital?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

 Încă de la prima ediție Onlined și-a propus să formeze viitoarea comunitate de specialiști în marketing digital. Cea de-a treia edițe are loc anul acesta la București între 14 și 28 Noiembrie.

„Am intrat în Onlined cu ideea că o să învăț ceva despre online timp de 2 săptămâni și m-am trezit într-o comunitate de la care învăț zilnic” ne spune Ioana Pop, participant Onlined – ediția 2014.

Ce este Onlied?

Onlined este o școală gratuită de marketing digital, dedicată exclusiv studenților pasionați de acest domeniu, care și-a propus să contribuie la dezvoltarea următoarei generații de specialiști în marketing online.

Onlined are în spate două ediții de succes care au adunat o comunitate de peste 50 de oameni, viitori specialiști în marketing online.

Proiectul a fost fondat de către Mircea Grecescu și s-a întâmplat în anul 2013, sub aripa Voluntari pentru Idei și Proiecte, ca școală gratuită de Social Media, dedicată studenților. În 2014 a fost preluat de către Cătălina Pop, care l-a dus mai departe sub forma unei școli de Marketing Digital. Acum, Lavinia Mehedințu îl duce la un nou nivel împreună cu membrii comunității.

Onlined are trei etape: școala propriu-zisă, programul de mentorat, urmat de intrarea în comunitate.

Cum se desfășoară fiecare etapă?

Etapa de școală va avea loc sub forma unor traininguri pe teme ca Strategii în Online, Creative Thinking, Online Tools & Analytics, Tehnologii în Digital și Inbound Marketing. Aceasta se va încheia cu o rezolvare de brief ca parte practică.

Programul de mentorat și internshipuri urmărește să ducă învățarea la un alt nivel. Participanții vor avea oportunitatea să intre într-un program de mentorat împreună cu unul din speakerii din program și vor primi oferte de internship în cadrul agențiilor partenere.

Intrarea în comunitatea Onlined reprezintă un alt punct de continuitate al proiectului, în cadrul căreia învățarea se bazează de sharing de resurse, menorat și meet-upuri dedicate unor subiecte specifice.

Ce poți să îți iei din Onlined?

Onlined înseamnă învățare de la cei mai buni specialiști în domeniu, networking cu influencerii din onlineul românesc și cu oameni pasionați așa ca tine și multă distracție.

Echipele câștigâtoare vor fi premiate cu 1000 EUR și alte premii pentru locul I, 375 EUR în cursuri pe Lynda sau Coursera pentru locul II și 125 EUR în cursuri pe Lynda sau Coursera echipei de pe locul III.

Te-am făcut curios? Aplică la Onlined prin completarea acestui formular până pe 6 noiembrie.

Onlined se bucură de susținerea unor prieteni de nădejde ca Ursus, Luxoft, Uber, Bitdefender, Microsoft și Eurolines.

Organizers

//www.onlined.ro

Event Information

catalina.pop@vioromania.ro

Visited 460 times, 1 Visit today

Related Event

December 16, 2015 To December 19, 2015

Christmas B(u)y Design17-20 decembrie 2015 | Casa TiFF Christmas b(u)y Design aduce la Casa TiFF creaţii ale tinerilor designeri locali. Vă aşteptam într-un set-up inedit, cu sugestii de styling şi cadouri pentru Craciun. Un târg cu produse semnate de peste 20 de designeri clujeni, unde în cele 4 zile veţi… Read more…

DE LA OBIECTIV LA REZULTAT – workshop de implementare cu ANDY SZEKELY Unii oameni citesc cărți și au impresia că, dacă le-au citit, e ca și cum ar fi realizat ce scrie în ele… Alții ascultă materiale audio și cred că asta îi face, automat, mai buni… Alții merg la… Read more…

April 6, 2016

14:00 To 18:00

Recunoaște și valorifică-ţi forţa interioară La ce ești cu adevărat bun? Care sunt punctele tale forte? Care sunt talentele tale ascunse?Acela care se cunoaște pe sine și își cunoaște virtuţile, își poate apăra poziţia și se poate impune.Călugării Shaolin știau că orice forţă vine din interior, din noi înșine. Bernhard… Read more…

November 6, 2014 To November 8, 2014

07:00 To 16:00

Din noiembrie, primele cursuri de NLP Pozitiv din România încep la București Au început înscrierile pentru primul curs de NLP Pozitiv care va începe în luna noiembrie 2014. Înscrierile sunt deschise pe tot parcursul lunii octombrie, iar până pe 15 octombrie 2014 beneficiezi de reducerea de 10% care se aplică… Read more…

Ședința săptămânală Toastmasters Cluj Vei avea parte de discursuri pregătite, improvizaţii şi evaluări de calitate într-o atmosferă prietenoasă şi plină de bună dispoziţie! Te așteptăm Marți 23 Iunie de la ora 20:00 la Hotel Central. https://www.facebook.com/events/764503843670972/