Onlined, proiectul studențesc care formează viitorii specialiși în marketing digital

November 14, 2015

November 28, 2015

10:00 To 00:00

bucuresti

//www.onlined.ro

0756685378

are you going to attend Onlined, proiectul studențesc care formează viitorii specialiși în marketing digital?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

 Încă de la prima ediție Onlined și-a propus să formeze viitoarea comunitate de specialiști în marketing digital. Cea de-a treia edițe are loc anul acesta la București între 14 și 28 Noiembrie.

„Am intrat în Onlined cu ideea că o să învăț ceva despre online timp de 2 săptămâni și m-am trezit într-o comunitate de la care învăț zilnic” ne spune Ioana Pop, participant Onlined – ediția 2014.

Ce este Onlied?

Onlined este o școală gratuită de marketing digital, dedicată exclusiv studenților pasionați de acest domeniu, care și-a propus să contribuie la dezvoltarea următoarei generații de specialiști în marketing online.

Onlined are în spate două ediții de succes care au adunat o comunitate de peste 50 de oameni, viitori specialiști în marketing online.

Proiectul a fost fondat de către Mircea Grecescu și s-a întâmplat în anul 2013, sub aripa Voluntari pentru Idei și Proiecte, ca școală gratuită de Social Media, dedicată studenților. În 2014 a fost preluat de către Cătălina Pop, care l-a dus mai departe sub forma unei școli de Marketing Digital. Acum, Lavinia Mehedințu îl duce la un nou nivel împreună cu membrii comunității.

Onlined are trei etape: școala propriu-zisă, programul de mentorat, urmat de intrarea în comunitate.

Cum se desfășoară fiecare etapă?

Etapa de școală va avea loc sub forma unor traininguri pe teme ca Strategii în Online, Creative Thinking, Online Tools & Analytics, Tehnologii în Digital și Inbound Marketing. Aceasta se va încheia cu o rezolvare de brief ca parte practică.

Programul de mentorat și internshipuri urmărește să ducă învățarea la un alt nivel. Participanții vor avea oportunitatea să intre într-un program de mentorat împreună cu unul din speakerii din program și vor primi oferte de internship în cadrul agențiilor partenere.

Intrarea în comunitatea Onlined reprezintă un alt punct de continuitate al proiectului, în cadrul căreia învățarea se bazează de sharing de resurse, menorat și meet-upuri dedicate unor subiecte specifice.

Ce poți să îți iei din Onlined?

Onlined înseamnă învățare de la cei mai buni specialiști în domeniu, networking cu influencerii din onlineul românesc și cu oameni pasionați așa ca tine și multă distracție.

Echipele câștigâtoare vor fi premiate cu 1000 EUR și alte premii pentru locul I, 375 EUR în cursuri pe Lynda sau Coursera pentru locul II și 125 EUR în cursuri pe Lynda sau Coursera echipei de pe locul III.

Te-am făcut curios? Aplică la Onlined prin completarea acestui formular până pe 6 noiembrie.

Onlined se bucură de susținerea unor prieteni de nădejde ca Ursus, Luxoft, Uber, Bitdefender, Microsoft și Eurolines.

Organizers

//www.onlined.ro

Event Information

catalina.pop@vioromania.ro

Visited 509 times, 1 Visit today

Related Event

July 22, 2016

07:00 To 17:00

Vino alături de noi pe 23 iulie 2016, în Iași, pentru un Curs intensiv de CONTENT MARKETING pentru începători.  Mediul online este unul extrem de dinamic, în fiecare an fiind create sute de siteuri noi, în cele mai variate nișe. Provocarea nu mai este să-ți „faci un site”, ci să… Read more…

Pentru optimizarea si eficientizarea comunicarii si a relatiilor de lucru in interiorul organizatiei,dar si cu clientii companiei. Evenimentul se desfasoara la Grand Hotel Continental, Calea Victoriei nr. 56, Bucuresti, in data de 6 martie 2015, intre orele 10.00–17.00, conform agendei prezentate mai jos. AGENDA : 10.00 – 10.30 Inregistrarea participantilor…

March 24, 2015 To March 26, 2015

08:00 To 14:00

Business Ladies Club pregăteşte o a treia ediţie a proiectului Lady today, business lady tomorrow. Proiect dedicat în întregime femeilor care-şi doresc mai mult de la propria persoană, începând prin a-şi lărgi orizonturile, până la a deveni independente şi a-şi creea o imagine puternică în domeniul afacerilor. Proiectul se va… Read more…

July 29, 2016 To July 30, 2016

Va rugam sa completati formularul de inregistrare, astfel veti fi anuntat in cel mai scurt timp posibil despre cea mai potrivita varianta pentru cursurile la care doriti sa participati. Formular de inregistrare training SCOPUL PROGRAMULUI   Acest program de training cu durata de 2 zile permite cursantilor sa isi evalueze…

30 Octombrie 2015 – Training Marketing direct si marketing online ”Cum sa implementezi campanii eficiente” – a IV a editie   Vrei sa inveti cum sa te promovezi eficient in mediul online? Vrei sa afli cele mai bune modalitati de generare a vanzarilor si a leadurilor prin intermediul marketingului direct? Vrei…